- 27 Aralık 2011
- 5.593
- 4.467
- 373
- Konu Sahibi KarrTanesii
Sen bu adamla zor evlenirsin evlendikten 1 sene sonrada boşanırsın. Bil bakalım kim yüzünden:) bak istersen iddiaya girelim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de 20'lerinin başında sandım bunları yapan 35 yaşında kazık kadar adam mı?sen aklın varsa kaç kızım.1 senelik ilişki daha, sütten kesilmemiş daha adam.sakın seviyorum ediyorum aman özünde çok iyi insan vs falan deme.burda bu kadar tecrübeli insan var konuları oku ve sana tavsiyelerini oku.evlenmek için evlenme, hele bu adamla sakın evlenme.1 sene, yaşlar 30 ve 35
Dimi, gonuller bir olsun yeterki. ..Evlendikten sonra evler ayrı olunca annesinin etkisinde kalmaz bence
Mutsuz olacağınız olmayacak bi ilişki hiç kendini boşanma ile sınama derim, bir de acı ama gerçek siz erkek arkadaşınızla evlenemezsiniz.Iç anadolu ama o şehirde başlarına tatsız bir olay gelmiş. Çok önyargıli. Birazda sanırım bizim Türk adetlerine göre gelinini kendi bulmak istiyor
Evlimisiniz ?Benim eşimde annesine saygi duyar. Evlenmeden once de bazi sorunlar yasanmisti, daha cok ailesini taraf almisti. Nikah gunude ben kendim kuafore gittim vs. O gun asiri gerginlik vardi diger sorunlarin etkisiyle. Evlendikten baya sonra nikah resimlerini alinca ne goreyim. Esim benim degil annesinin elini tutmuş..
EvetEvlimisiniz ?
Sence de anaci bir erkekle evlenmek saçma değil mi1 sene, yaşlar 30 ve 35
Evlendikten sonra evler ayrı olunca annesinin etkisinde kalmaz bence
Anneci koca diye forumda aratıp bu dediğinize sonra karar verin isterseniz.Evlendikten sonra evler ayrı olunca annesinin etkisinde kalmaz bence
Adam 35 yaşındaymış bir de. Korkunç.Daha evlenmeden annesinin sözlerinden etkilenen biri evlendikten snra değişecek mi sanıyorsunuz cidden???
Annesi,babası,dayısı,bacısı vs. hiç fark etmez. Başkasının yorumlarından etkilenip benden soğuyan adam için kılımı kıpırdatmam ben.Eş sıfatına layık olacaksa herkesten çok önce o yanımda olmalı benim.Biraz kendinize saygınız olsun.