Hasta galiba..anlayamadim tuhaf bir durumu var kadının. Yazık üzüldüm de ona.kötü bir niyeti yok sonuçta.
Dogru kolay değil.Evet oğlu evlensin istiyo diye bizde hiç bir zaman kırmamaya çalıştık ama psikolojik baskılarından bıktırdı artık malesef
Çokça anlattık defalarca.. ama bizi dinlemiyor. sürekli istekleri var, ve henüz yolun başındayız. Başını kapat diyor, okuma okul çalış para getir diyor. Erkek arkadasıma hamile bırak evlen demiş ciddi ciddi. Kafa yapısını çözemedimDogru kolay değil.
En iyisi mesafeli olmak yada açıkça annenizin durumu anlatması.
Hatta böyle yaptığı için kendinizi kötü hissettiğinizi uygun zaman olunca zaten herşeyin olacağını vs..anlatın işte.
Yorum yazdım, ama bu yazdığını görünce sen bu çocuktan ayrılsan mı en temizinden diye düşündüm . Bu kadın pek normal değilÇokça anlattık defalarca.. ama bizi dinlemiyor. sürekli istekleri var, ve henüz yolun başındayız. Başını kapat diyor, okuma okul çalış para getir diyor. Erkek arkadasıma hamile bırak evlen demiş ciddi ciddi. Kafa yapısını çözemedim
Canım bilmiyorum ama ciddi ciddi hamile bırak evlen diyen biri normal olabilir miAy gercekten zor bi tip psikolojik bi rahtsizligi mi var ki?
Ohhh bunlar hiç normal değil. Uzak durmakta fayda var şimdiden.Çokça anlattık defalarca.. ama bizi dinlemiyor. sürekli istekleri var, ve henüz yolun başındayız. Başını kapat diyor, okuma okul çalış para getir diyor. Erkek arkadasıma hamile bırak evlen demiş ciddi ciddi. Kafa yapısını çözemedim
Sana bunu sevgilin mi soyluyor?? O da cok gevsek agizliymis!Canım bilmiyorum ama ciddi ciddi hamile bırak evlen diyen biri normal olabilir mi
Diğer kardesin sevgilisi yok ama hergün fotoğraf gösteriyomuş bunla evlen şunla evlen diye,bi de kız kardesi var onu da yaa çok büyük akrabasına vermek istiyomuş2. Cocugu da baski yapiyor belliki sevgilisi var. Onlara da sira gelsin dedigine gore..
Evet bunu ben de düşündüm, bana neden söylüyor diye, kafam çok karışıkSana bunu sevgilin mi soyluyor?? O da cok gevsek agizliymis!
Canım bilmiyorum ama ciddi ciddi hamile bırak evlen diyen biri normal olabilir mi
Evet o da bana hak veriyor.zaten tartışmaları bu yüzden çıktı.onunla beraber aldığımız bi karardı evliliği gelecek sene yapmak.canim senin isin cok zor hadi evlendiniz diyelim ya annene sana kin guderse beni aglattilar diye.Bi de ogluna onlarin lafini mi dinleyeceksin demis yani hem de cahil birisi.Tabi onemli olan biraz erkek arkadasinin tavri annesinin normal olmadigini kabul ediyor mu sana hak veriyor mu
Sen bu cocukla evliligi tekrar dusun. Karacahil bir kaynanan olacak.Evet bunu ben de düşündüm, bana neden söylüyor diye, kafam çok karışık
Hiç evden çıkmayan biri, tek sosyalleştiği yer mevlütlerSen bu cocukla evliligi tekrar dusun. Karacahil bir kaynanan olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?