Kayınvalide adayım

Ooo Allah kolaylık versin.... Sen bu kadını birde torunu olunca gör. Şuraya yazıyorum Allah nasip ederde evlenirsen çoook konu açarsın buraya

ilginç ve komik geldi,tabi ki uygun zamanı beklemek zorunda sözlerinizde istikrarlı olun kabul etmek zorunda

Malesef daha beterini de yaparlar. Huyu ona benzesin diye bebeğin ağzına tüküreni bile duymuştum. Senin yapacağın şey tamamen bağını kesmek bu kadınla. Gerekirse tersle. Sevgilin sonuna kadar yanında olacaksa beklemek zorunda, sakın bir anlık mantıksızlıkla evlenmeye kalkmayın derim. Torun sevmek istediğini bir daha söylerse son derece sert bir şekilde "ne zaman evlenip ne zaman çocuk yapacağımıza biz karar veririz, bu şekilde devam edecekseniz malesef sizinle görüşmem imkansız" deyiverin. Sevgilin arkandaysa destekler, değilse gerçek yüzlerini görürsün. Kibar olacağım diye uğraşırsanız çok acı çekersiniz. Koca çok bulunur da huzur kolay bulunmuyor.

bir dizi diyalogu geldi aklıma.

--- '' baba beni istemeye gelecekler ''
'' ne zaman?''
---'' yarın''
'' bu aksam gelsınler yarına belkı vazgecerler ''

belki sizin kv adayı da bir an once oglunu vermek ıstıyordur elbette işin şakası bu . Durum ciddi. Şimdiden daha ben mi onlar mı moduna girdiyse bence sen geri çekil ve gerekeni sevgilin yapsın. İhale sende kalsın istemem.

bu aileye girmeyin
tek diyeceğim bu olur
o videoyu da normal buluyorsa sevgiliniz de insan değil

Kadın hem kapanmanı isteyip hemde evlenmeden hamile kalmanı nasıl ister anlam veremedim. Belli ki kadın bayağı dengesiz. Başka birinin çocuğunu sevme şekilleri bile garibinize gitmiş, demekki sizin tasvip etmeyeceğiniz şekilde davranıyorlar birde o çocuğun sizin çocuğunuz olduğunu düşünün?
Erkekler evlenene kadar hep aynı sözü söylerler. Evlenelim zaten görüşmeyiz gidip gelmeyiz. Düğün sabahı başlarlar annemlere gidelim diye. Gidince kalkmak bilmezler. Haftanın 3-4 günü gidersin yine gitmiyor olursun.
Sizin bu aileyle işiniz çok zor. Tekrar düşünün bence.

Yorumun için teşekkürler. Evet kibarlık da bir yere kadar , sinirlerimi bozuyor. Önerini dikkate alacağım

Hahah diyaloğa çok güldüm, bizimki de öyle olacaktı az kalsın.zaten şuan bi iletişimim yok numaramı filan silmiş:)) erkek arkadasıma havale ettim dediğin gibi

bu aileye girmeyin
tek diyeceğim bu olur
o videoyu da normal buluyorsa sevgiliniz de insan değil
Sevgilim annesine de babasına da çok kızıyor anlayamıyorum ben onları bıktım artık diyor. Ama o bıksa da bıkmasa da ailesi ve atmasını asla bekleyemem. Dediğin gibi o aileye girmemek en doğrusu gibi gözüküyor.

Haklısınız.Düşünmekteyim. Kafam fazlasıyla karısık. Aslında ayrılmak istiyorum ama, onu üzmeden kırmadan nasıl yapıcam bilmiyorum(buna kızıcaksınız belki ama üzülüyorum onu üzeceğim için,yarı yolda bırakmış gibi)

Hamile bırak evlen mi? Allahim nedir bu Türk kızlarının kvlerden çektiği. Hayır hepsi ayri cins bunlarin ya hic mi normal bir modeli yok bunlarin.

Sizin hep olumlu yorumlarınıza denk gelirim. Ama bu kayınvalide sizi bile çıldırttı değil mi

valla burda olumlu tarafından bakılacak bir durum göremedim açıkçası. daha şimdiden ağzında bakla ıslanmayan, saçma sapan konuşan bir sevgili ve tuhaf bir kafaya sahip kvalide adayıyla bir ömür geçmeyeceği açık.

Başlarım öyle kv bu ne ya yuh

anlattığınız kadarıyla psikolojik problemleri var.
zor bir süreç ancak eş adayınız bu dengeyi kurabilecektir umarım...
allah kolaylık, mutluluk, huzur versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…