Kayınvalide adayına ne götürmeliyim?

Duygu_kaan

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2017
486
1.007
18
41
6 aylık defa bir birlikteligim var ve artık ailesiyle tanıştırmak ve aileside benimle tanışmak istiyor.. kendisi benim ablam ve eniştemle bir akşam yemeğinde tanıştı ve gelirken eli boş gelmemiş yeğenlerime ve ablama enişteme hediyeler almış ve tatlı getirmişti. . Veee şimdi sıra bende ben gidicem tanışmaya sizce ne yapmalıyım ve ne götürmeliyim ? Bu arada ben 34 erkek arkadaşım 35 yaşında annesi 60 küsür babası ise 70'e yakın yaslarinda. . Sizce sadece bir çiçek yaptirsam çokmu sade ve az olur? Bu arada kızkardeside var 25 yaşında..

Ben ilk anneler gününde tanışmıştım orkide götürmüştüm saksıda.

Ya yılbaşını bekleseniz. Direkt hediye götürmek biraz göze girme çabası gibi olur. Eğer yılbaşını beklemezseniz iyi bir yerden tatlı yaptırın derim.
Ay ben zaten heyecan yaptigim icin henuz erken diyorum ama neyi bekliyoruz neden erken olsun alt tarafi bi tanisma seni cok merak ediyorlar diyor.. hediye evet anlamsiz ve dediginiz gibi sanki goze girme gibi ama elim bos gitmim çicek yaptirim diyordum tatli mantikli geldi banada

Hediye veya cicek degil de tatli uygun bence.

Tatlı yeterli sakin olun her sey güzel olacak. Ben kaynanami ilk gördüğümde oğlum el oldu diye ağlamıstı sanıyorum daha kötüsü gelmez başiniza.

Koptum şuan :)) oğlum el oldu nedir yaaa :)

Konu sahibi bence de abartısız bir çiçek annesine, ve tatlı uygun olur..

Umarım çok güzel geçer iyi şanslar

Back
X