• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide adayına ne götürmeliyim?

Cok tesekkur ederim, erkek arkadasim aksam yemegi olsun istiyor ama ben guduz 1 2 saatlik oturup kalmak istiyorum..

Bence cicek al o zaman. Ben yakin arkadaslarima giderken bile muhakkak cicek goturuyorum cok hoslarina gidiyor mutlu oluyorlar bu da benim hosuna gidiyor, buket cicek alacaksaniz papatyalardan olusan araya lilyum veya zambak eklettirebilirsiniz. Kesinlikle gul olmamali. Sakai cicegi olacaksa da orkide olabilir mor olanlari ya da beyaz 2 dal olsun ama minumum.

C
Bence cicek al o zaman. Ben yakin arkadaslarima giderken bile muhakkak cicek goturuyorum cok hoslarina gidiyor mutlu oluyorlar bu da benim hosuna gidiyor, buket cicek alacaksaniz papatyalardan olusan araya lilyum veya zambak eklettirebilirsiniz. Kesinlikle gul olmamali. Sakai cicegi olacaksa da orkide olabilir mor olanlari ya da beyaz 2 dal olsun ama minumum.
Cok cok cok tesekkur ederim

Oyumu saksı çiçeğinden yana kullanıyorum. Orkide olabilir mesela, çok güzel renkleri var. Bir de şimdi çiçeklilerde büyük cam fanus gibi bir şeylerin içini düzenliyorlar, onlar dikkatimi çekiyor. Hem dekoratif hem de çiçek gibi bakımı yok. Öyle bir şey mi alsanız.

Hediye götürme. Tanımadan hediye alabileceğin tek varlık çocuklardır :) Yaşını bilsen yeter.

Anne için en uygunu çiçek. Çiçek çok garanti yani kime götürsen olur.

Teraryummuş adı, fikir olur belki. Tatlıya gerek yok bence çiçek olursa.

Eklentiler

• IMG_6199.webp
    IMG_6199.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 48
Ben pasta götürmüştüm beyaz çikolatalı meyveli :) çikolatalı sevmiyorlarmış sevgilinize danışın damak tadlarına göre alın derim

Teraryummuş adı, fikir olur belki. Tatlıya gerek yok bence çiçek olursa.

konu sahibi bu çok iyi bir fikir kesinlikle değerlendirin derim. ben annesine bu tarz bir şey yaptırmıştım,babası da kalem koleksiyonu yapıyordu ona da şık bir kalem almıştım kutulu. annesi de babası da hala görüştükçe hediyelerinden bahsederler :) hatta annesi sevgilimin aldığı çiçeğin yerine koymuş benim hediyemi :)

hediye işine girmeyeyim derseniz de saate ve yemek mi yoksa çay kahve mi ona göre pasta veya tatlı uygun olur.

Cok cok cok tesekkur ederim ilginiz fikirleriniz cevaplariniz ve yardimlariniz icin..
Saksıda salon çiceği olabilir mesela benim salon çiceklerini çok sever çocukları gibi bakar,tatlıda güzel fikir ama şeker hastalıkları olabilir mi eğer varsa hiç almayın saksı çiceği alın.

Bir pasta alıp götürün. Çiçek olmasın kız isteme gibi olur yani siz nezaketen götürursunuz onlar abartı bulur herkes bu kadar ince değil malesef olay ooo Oğlani istemeye gelmisler çok acayip özeniyor yahu ya dönmesin şık bir pasta bitti.erkekler için Çiçek de goturulebilir ama ilk tanisma da

6 aylık defa bir birlikteligim var ve artık ailesiyle tanıştırmak ve aileside benimle tanışmak istiyor.. kendisi benim ablam ve eniştemle bir akşam yemeğinde tanıştı ve gelirken eli boş gelmemiş yeğenlerime ve ablama enişteme hediyeler almış ve tatlı getirmişti. . Veee şimdi sıra bende ben gidicem tanışmaya sizce ne yapmalıyım ve ne götürmeliyim ? Bu arada ben 34 erkek arkadaşım 35 yaşında annesi 60 küsür babası ise 70'e yakın yaslarinda. . Sizce sadece bir çiçek yaptirsam çokmu sade ve az olur? Bu arada kızkardeside var 25 yaşında..
Bence tatliyi kendiniz yapin ve şık bir sekilde göturun.Yaninda cicek de guzel.olur ama hediye kesinlikle abarti

Sadece tatli yeterli bence hediye garip olur kendini begendirmeye calisiyormus gibi.. kiz evi naz evi ;)

:KK70: :KK70: ya inanamiyorum gercekten aglamis miydi? Oglunu boylesine kiskanan birini ilk kez duydum. Simdi nasilsiniz kv ile?
Hep kıskanıyor ya kv ile ilgili bikac konu açılır akrabaları geliyor eşimin "biz evlenirken kaynanan çok çektirdi" diyorlar bildiğin bir köye kaynana. Bana da dediğinin haddi hesabı yok da evliliğin ilk yılı kocam onu tutarken artık beni tutuyor bu da bana yetiyor

Back
X