• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide adayına ne götürmeliyim?

Ayri ayri hediyeler ilk etapta farkli algilanabilir. Ikinci de goturursun herkese bi hediye. Tatli ve cicek goturursen oglani istemeye geldi diyebilirler. Bence kahveye gideceksen guzel hos bir buket ya da bi orkide, yemege gideceksen sehrin en iyi yerinden bir kilo tatli al.

Bence şık bir fincan takımı yanında da butik çikolatalar çok hoş olur

Bence tanışmaya giderken hediye tuhaf kaçar. En fazla bi kahve takımı gibi genel bir ev hediyesi alabilirsin. Onun haricinde bir tatlı, tabi böylee en kalitelisinden bişi iyi olur.

Birazdan gidicem cicekcimle gorusucem ve guzel bi buket yada uzunn sure gidicek bi çicek fiyatları alip bilgi alicam teraryum sorucam

tatlı alın
hediye çok anlamsız olur
çiçek de olmaz

6 aylık defa bir birlikteligim var ve artık ailesiyle tanıştırmak ve aileside benimle tanışmak istiyor.. kendisi benim ablam ve eniştemle bir akşam yemeğinde tanıştı ve gelirken eli boş gelmemiş yeğenlerime ve ablama enişteme hediyeler almış ve tatlı getirmişti. . Veee şimdi sıra bende ben gidicem tanışmaya sizce ne yapmalıyım ve ne götürmeliyim ? Bu arada ben 34 erkek arkadaşım 35 yaşında annesi 60 küsür babası ise 70'e yakın yaslarinda. . Sizce sadece bir çiçek yaptirsam çokmu sade ve az olur? Bu arada kızkardeside var 25 yaşında..
Tatli bence

6 aylık defa bir birlikteligim var ve artık ailesiyle tanıştırmak ve aileside benimle tanışmak istiyor.. kendisi benim ablam ve eniştemle bir akşam yemeğinde tanıştı ve gelirken eli boş gelmemiş yeğenlerime ve ablama enişteme hediyeler almış ve tatlı getirmişti. . Veee şimdi sıra bende ben gidicem tanışmaya sizce ne yapmalıyım ve ne götürmeliyim ? Bu arada ben 34 erkek arkadaşım 35 yaşında annesi 60 küsür babası ise 70'e yakın yaslarinda. . Sizce sadece bir çiçek yaptirsam çokmu sade ve az olur? Bu arada kızkardeside var 25 yaşında..
bence güzel bir pasta alın , yanına da ufak bır ev hedıyesı tektek hedıyeye gerek oldugunu dusunmuyorum.

Güzel porselen ya da cam bi vazoda çiçek yaptırın bence kalıcı bi tarafı da olur. Tatlı götürmek bana tuhaf geliyor ne bileyim söz nişan gibi

Back
X