- 13 Temmuz 2016
- 1.167
- 1.879
- 48
- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
Henuz resmi bir sey yok oyle zirt pirt arama. Ozel gunlerde ararsin.
Kv adayina mi attin napiyonuz diye msj kankaya atar gibi geldi cok hos
Bence en guzeli leyla olmak ...
Whatsapptan mi yazdin napionuz die
Gercekten usul bilmiyormussun
Ozel gun, bayram vs de arayip hal hatir sormak bence bu surecte yeterli, fazlasina gerek yok
Valla guldurdun beni. Yani x teyze nasilsiniz iyi misiniz yazsan olurda napiyonuz biraz kaba kacmis.Evet direk kendisine attim baktim çevrimiçi napiyonuz :) dedim oda iyiyiz dedi bende bizde iyiyiz dedim :)
Eğer sizi merak edip soruyorlarsa aramanız gerekir. Ama sadece özel günlerde arayın. Kandil, ramazan, bayram vs. Ama arayın yani, mesaj falan çekmeyin. Sesinizi duymak istedim deyin. Özel günler haricinde ise bence gerek yok. Neticede çok muhabbet tez ayrılık getirir. Kayınvalide adayınıza whatsapptan napıyorsunuz demeniz de çok yanlış olmuş. İyi bozmamış kadın sizi.
Ahh bende sizin gibiydim.bi nişanlanın yada evlenin bu dusunceleriniz cok değişecek.inş değişmez tabiValla ben daha nişanlı sözlü değilim. Buna rağmen içimden gelir, haftada 1 ararım. Doğum günleri, özel günlerde zaten kesin ararım. Aman nişandan önce arama, aman sözden önce samimi olma... Bunlar bana saçma geliyor açıkçası. İleride onların oğluyla evleneceksiniz sonuçta, biraz gönül yapmanın zararı olmaz diye düşünüyorum. Hayatınızdan gidecek sadece 2 dakika. Tabi ki hak etmiyorlarsa yapmayın, ama yok nişandan önce yapma sözden önce gitme falan bana göre değil.
Valla öyle hiç bozacak biri de değil :) görsen pammuk gibi kendisi :) ama bir daha kanka gibi davranmiyim onu öğrendim :)
Valla ben daha nişanlı sözlü değilim. Buna rağmen içimden gelir, haftada 1 ararım. Doğum günleri, özel günlerde zaten kesin ararım. Aman nişandan önce arama, aman sözden önce samimi olma... Bunlar bana saçma geliyor açıkçası. İleride onların oğluyla evleneceksiniz sonuçta, biraz gönül yapmanın zararı olmaz diye düşünüyorum. Hayatınızdan gidecek sadece 2 dakika. Tabi ki hak etmiyorlarsa yapmayın, ama yok nişandan önce yapma sözden önce gitme falan bana göre değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?