- 19 Şubat 2010
- 9.066
- 5.689
- 398
- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
Sevgili ve nişanlı iken her kv hak ederValla ben daha nişanlı sözlü değilim. Buna rağmen içimden gelir, haftada 1 ararım. Doğum günleri, özel günlerde zaten kesin ararım. Aman nişandan önce arama, aman sözden önce samimi olma... Bunlar bana saçma geliyor açıkçası. İleride onların oğluyla evleneceksiniz sonuçta, biraz gönül yapmanın zararı olmaz diye düşünüyorum. Hayatınızdan gidecek sadece 2 dakika. Tabi ki hak etmiyorlarsa yapmayın, ama yok nişandan önce yapma sözden önce gitme falan bana göre değil.
Ahahaaaa:)))) çok güldümİlla iletişimde olayım diyorsan her cuma cuma mesajı at olsun bitsin
whatsapptan napiyonuz die kaynanaya mi dedinaramazsin sormazsin yazayimmi dedin canim ozel gunler tmmdr simdilk yeri geldiginde ilerde ararsin
ck kotu deil de aramam sormam diip watsaptn napiyonuz msji bi garip geldi))))))Whatsapp yazmak cok mu kotu senceşaşırmışın da
HAFTADA 2 KERE KAFIIIKızlar selam ♥
Şimdi ben pek usul adet bilmiyorum. Öyle hayatı leyla gibi yaşıyorum :)
O yüzden size bir şey soracağım.
Bizim sözlümle uzun senelerdir bir iliskimiz var. Ailelerimiz bilirler ama öyle büyük bir merasim olmadı nişan gibi.
Çünkü okullar vardı iş güç edinmek için birde erken yaşta tanıştık lise zamanında o yüzden beklemedeyiz bir süre daha :)
Ben sözlümün ailesini tanıyorum 3 senedir sanırım.
Bazen uģruyoruz evlerine. Iftara vs davete gidiyorum. Suan Bir sorunumuz yok onlar beni seviyor ben onlari sayiyorum.
Gelelim soruma cok uzadı :)
Ben normalde arayip sormuyorum hiç demistim pek boyle seyler bilmem diye.
Onlar beni sorar Merve napıyor vs diye.
Geçen konu geçti de arada bir aranmali diye.
Bende whatsapp mesaj attim napiyonuz diye :)
Oda iyiyiz dedi.
Bende bizde iyiyiz dedim bitti :)
Şimdi size sorum ben milletin dediklerine kanıp ariyim mi sorayim mi yoksa yine leyla leyla takiliyim mi :)?
Siz nasil yaptiniz bu işleri :)
canim bu olay kişiden kisiye degisir. kimi kayinvalidenin beklentisi vardir kiminin yoktur. sen icinden geldigi gibi davran tepkileri gözlemle ona göre ayarla. mesela benim kayinvalidemle aram cok iyidir 2-3 haftada bi görüşürüz whatsapta arada yazisiriz ama pek aramam. abimin eşi annemi 2-3 günde bi arar. yani kisiden kisiye degisiyorKızlar selam ♥
Şimdi ben pek usul adet bilmiyorum. Öyle hayatı leyla gibi yaşıyorum :)
O yüzden size bir şey soracağım.
Bizim sözlümle uzun senelerdir bir iliskimiz var. Ailelerimiz bilirler ama öyle büyük bir merasim olmadı nişan gibi.
Çünkü okullar vardı iş güç edinmek için birde erken yaşta tanıştık lise zamanında o yüzden beklemedeyiz bir süre daha :)
Ben sözlümün ailesini tanıyorum 3 senedir sanırım.
Bazen uģruyoruz evlerine. Iftara vs davete gidiyorum. Suan Bir sorunumuz yok onlar beni seviyor ben onlari sayiyorum.
Gelelim soruma cok uzadı :)
Ben normalde arayip sormuyorum hiç demistim pek boyle seyler bilmem diye.
Onlar beni sorar Merve napıyor vs diye.
Geçen konu geçti de arada bir aranmali diye.
Bende whatsapp mesaj attim napiyonuz diye :)
Oda iyiyiz dedi.
Bende bizde iyiyiz dedim bitti :)
Şimdi size sorum ben milletin dediklerine kanıp ariyim mi sorayim mi yoksa yine leyla leyla takiliyim mi :)?
Siz nasil yaptiniz bu işleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?