kayınvalide annemi kıskanıyor

abarttıgm bişey yok kendi kendine milleti örgütleme buzamana kadar bu sekilde davranmasının nedeni kıskanclıkmıs bunu anladıgımı belirtiyorum
Sen kendin yazdın, kendin inandın. Öyle inanmak istediğin için, öyle düşünmek istediğin için.
Ve emin ol kıskanç kadından hiç ama hiç farkın yok.
Elinde olsa yüzüne bakmazsın.

Sizinki olanı söylemiş benimki biz eşitlik ilkesine çok dikkat ettiğimiz halde yani öyle annemi alıp beyaz eşya bakmaya falan gitmedik ayıp olur diye . Gene de görmeden, bilmeden gittiniz dedi, kıyameti kopardı ..

Sonra da ağladı kayınvaliden benden genç ve güzel diye sen beni sevmiyorsun diye çemkirdi oğluna..

Ama senin kadar takmadım.. Üstelik teşhisi konmuş bir hastalığı da yok hanfendinin..

annem bizimle herzaman takılmıo canım sadece bigün annemle ben gittik sonra begendiklerimizi nişanlıma gösterdim.. zaten kv aynı ilçede deil
Ne istiyor peki? Nişanlın da sizinle aynı ilçede demek ki. Akşam yemeğe gelmesi falan normal.
Nasıl konu "annen bir daha beni arayıp şunu şunu demesin" noktasına geldi?

eşyalarınızı seçmeye annenizle giderseniz kayınvalidenizin de gelmek istemesi doğal değil mi ?
ben ne kendi annemi ne kayınvalidemi karıştırmadım, ben kullanacağım onlar değil
ayrıca nişanlınızın tavrını da pek hoş bulmadım doğrusu, bugün annesiyle konuşmalarını size aktaran yarın sizle konuşmalarını annesine aktarır, ben böyle düşünürdüm. birde kendisi paylaşılamıyorum triplerine girip sizi de gaza getirmiş

Allahım bu psikolojiye sokma

Siz çok dışarıda bırakmışsınız anladığım kadarıyla kayınvalidenizi oğlu size geliyor yemekleri sizinli yiyor eşya bakmaya onunla gidiyor ne var bosch alın demiş demek ki o markayı seviyor öneri de bulunmuş bunun kıskançlıkla ne ilgisi var ki sizde Arçelik alıcaz demişsiniz kapanmış ama nezaketen anne eşya bakıcaz sende gelmek ister misin diyebilirdiniz. Neden tek sizin anneniz olayların içinde o zaman sizin annenizde gelmeseydi. Kıskanabilir anne olarak.

arkadaşlara katılıyorum. ya müstakbel eşiniz ve siz eşya bakmaya gideceksiniz, yada ailelerle gideceksiniz. kimse dışarda kalmayacak... yoksa yaşadığınız gibi sorun yaşarsınız....

ayrıca k.validenizin psikolojik hastalığı var. ondan normal insan davranışı beklemeniz imkansız. onu öyle kabul edin... yaşamayan bilmez demeyin. benim k.valideminde o tip sorunları var. ona göre davranmayı öğrendim...

Zaten hasta olan bı ınsanın hareketlerıne ve sozlerıne anlam yuklemeye calısmayın.. Bu hastalık zaten dusunce yetısını de etkılemıs durumda.. Saglıklı dusunemıyor.. He deyıp gecemeyeceksenız cok sıkıntı cekersınız.. Ben hasta yakınıyım ıyı bılırım.. Ailede sizofrenı yok ama..Benzerı ruhsal hastalıkları olan yakınlarım oldu.. Hasta yakını psıkolojısıde onemlı. Hakkınızda hayırlısı olsun insallah..

Yani bende olsam alınırdım ,oğlumun bana gel diye teklif etmesi hoşuma giderdi ŞAHSIM adıma,
Beklerim de zaten gelinim ve annesi gidiyorsa bana da teklif edebilir,
Ne marka olması önemli değil istediğini alsın oğlum ve gelinim, ancak benim gönlümü yapmış olurlardı.
Bu yüzden de kv bana göre haklı bir gönderme yapmış ,uzaktada olsa anne gelebilirmisin diyebilirdi,

kızlar yorumlar için teşekkürler.. durum şöle kız tarafı ve erkek tarafı alınacak esyalar die bi olay var.. kız tarafı olarak bizim alacaklarımızı önce nişanlımla sonra annemle sonra yine nişanlımla gidip sectik.. erkek tarafı zaten henüz bişey almıcak ama nişanlım biz senle begeniriz kodları yazarız onlara gösteririm gidip alırlar dio

Bence nişanlınla baş başa alışverişe gidiyorsan problem olmamalı ama anneni de götürüyorsan onun da annesini alın. Yoksa sana düsman olmaya başlar.

Tipik kv...

Benim kv de annem tatile gitse ağlamaya, dövünmeye başlar. Sanki eltiler.
Boşverin, o kadın hasta.

Ama siz de bu kadar onu takarsanız sz de hasta olursunuz. Boşvermeyi öğrenin.

Sizin anneniz geliyor onu bir köşeye itiyorsanız verdiği tepki normal sizin, yemeği sizin annemiz yiyor, eşyaları sizin annenizle alıyor. Zaten eşya bakma neden aile ile gidilir, gidiliyorsa ikisi de gelecek. Uzak mı oturuyor haftasonu oglu ike gekecek. Kıskanabilir tabi. Ayrıca kadının ruhsal sorunları var, böyle birinin bunları söylemesini normal karşılamak lazım kaldı ki bu duruma sağlıklı bir anne de tepki verebilir.

Sizin alacağınız eşyaya tabi annenle gidersin onların alacağı eşyaya onlarla gidilir bizde öyle oldu
KV hastaymis senin boşver takma

Ne senin annen karissin nede kv nisanlinla gidin bakin begendik alacaz deyin is nisanlina dusuyor annesini frenlerse sorun cikmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…