- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi environmentaleng
-
annem bizimle herzaman takılmıo canım sadece bigün annemle ben gittik sonra begendiklerimizi nişanlıma gösterdim.. zaten kv aynı ilçede deilEğer senin annen sizinle takılıyorsa alış verişte kendisi de gelmek ister.
Bu da çok doğal.
Öteleyen siz oluyorsunuz bu durumda.
Sen kendin yazdın, kendin inandın. Öyle inanmak istediğin için, öyle düşünmek istediğin için.abarttıgm bişey yok kendi kendine milleti örgütleme buzamana kadar bu sekilde davranmasının nedeni kıskanclıkmıs bunu anladıgımı belirtiyorum
Ne istiyor peki? Nişanlın da sizinle aynı ilçede demek ki. Akşam yemeğe gelmesi falan normal.annem bizimle herzaman takılmıo canım sadece bigün annemle ben gittik sonra begendiklerimizi nişanlıma gösterdim.. zaten kv aynı ilçede deil
anlayışla karşıla birden noluyo demiştir..sende anne olacaksın mesela bdne istememiyi de kendisi uzak oğlu zaten merkezde oturuo yani annem ve benle aynı yerde ama kv ilçede
Sizinki olanı söylemiş benimki biz eşitlik ilkesine çok dikkat ettiğimiz halde yani öyle annemi alıp beyaz eşya bakmaya falan gitmedik ayıp olur diye . Gene de görmeden, bilmeden gittiniz dedi, kıyameti kopardı ..
Sonra da ağladı kayınvaliden benden genç ve güzel diye sen beni sevmiyorsun diye çemkirdi oğluna..
Ama senin kadar takmadım.. Üstelik teşhisi konmuş bir hastalığı da yok hanfendinin..
sonunda kvm itiraf etmiş nişanlıma kızlar..kv min kişisel bozujkluk hastalıgı oldugunu söylemiştim.. o ilçede oturuyor.. bu nedenle işcıkıslarında nişanlım cogu zaman bize gelip yemek yiyor.. gecen annemle konusmaları gecmiş beyaz esyaları bosch alın die annemde arcelikten alcaz demiş.. neyse bu beni aradı annen napmaya calısıo bidaha böle konularda beni aramasın su bu bisürü saydı.. nişanlıma da sen beni yalnız bırakıosun gidiosun onlarla geziosun beyaz esya bakıosun bana sölemiosun bile.. beni gezidrmiosun.. bisürü saymıs.. yani sanırım beni ve annemi kıskanıyor.. nişanlımda gayet rahat anneme acıdım ilgi beklio tabi ben paylaşılmaz cocugum beni kıskanıo die komiklik yapıo ama ben sinir oldum bu duruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?