Kusura bakma ama eşiniz de süs bitkisi. Annesine benim karımı çağırma ona düşmez biz bakarız niye diyemiyor?Kayinvalidem 3 kiz 1 oglan kardesler.en yumusak yuzlusu benim kayinvalidem.Esim bana destek oluyor cok.sukur A dan Z ye yasadiklarimi biliyor annem bizim evimizde vefat etti.
+1Bu soruyu burada sormanız bile manipüle edilip kendinizden şüphe duyduğunuzu, vicdanınızı sorguladığınızı gösteriyor. Size düşmez.
ayni evdeki kanindan olan torun cocuguna dusmez de 7 kat elden aldiklari geline mi düşer?Kayinvalidemin kizi da var bir konusmada benim kizima dusmez gibi laf soyledi bakmak ben bu kadar hasta bakmisken ve ruhsal bunalimdayken o durumu yasamak bile istemiyorken sizce bana mi duser
Eşinizde size destek oluyormuş daha ne?Kayinvalidem 3 kiz 1 oglan kardesler.en yumusak yuzlusu benim kayinvalidem.Esim bana destek oluyor cok.sukur A dan Z ye yasadiklarimi biliyor annem bizim evimizde vefat etti.
Aynı şeyi yazmışım:)) aklın yolu bir..Onlar sizin anne babanızmış, kimseden gelip benim anneme babama bakın diye bir şey istememişsiniz. Kayınvalide kendi annesine baksın. Yardım gerekiyorsa çocuklarından istesin. Vicdan yapacağınız hiçbir şey yok. O vicdanı bu kadar yorulup, yıpranmış olan kendinize yapın.
Bu kayınvalideler kendilerini çok uyanık sanıyorlar sinirlerim zıpladı.İnanın içim rahatladı bir nevze yasamayan bilemez
Kayınvalıdene bile bakmak zorunda değilsin anası kim alla allaMerhaba 60 li yaslarinda gayet saglikli bir kayinvalidem var altli ustlu oturyoruz.Kayinvalidemin annesi rahatsizlandi kismi felc gecirdi.Bende 40 li yaslardayim ailenin en ufagi oldugum icin rahmetli annem ve babama ben baktim babam felc gecirdi banyosu alti ustu herseyiyle ilgilendim annemde kanser oldu onunla da ayni sekilde birde dayim vardi zihinsel engelli kimsesi olmayan bizde kaliyordu ona da hasta oldu alti ustu bakmak zorunda kaldim.yani acikcasi ruhsal olarak coktum dayanamiyorum yurek kalkintisi var.Kayinvalidem annesini koyden yanina getirdi kisa sureligine ben ona kesin tavrimla yapamayacagimi benim ona bir yardimim dokunamayacagini acikca soyledim hem cok uzuluyorum hem de rahatsizlaniyorum hersey aynen tekrar ediyor.
Bana diyorki gel wc goturelim esime rica ettim sen in gotur diye alti bagli yataktan kalkmak istiyor ama bende o hali gorecek durum yok.ben bakmak ya da ilgilenmek zorunda miyim? Kayinvalidemin kizi da var bir konusmada benim kizima dusmez gibi laf soyledi bakmak ben bu kadar hasta bakmisken ve ruhsal bunalimdayken o durumu yasamak bile istemiyorken sizce bana mi duser
başınız sağolsun...Annenizin mekanı cennet olsun, cennetlik bir evlat yetiştirmişKayinvalidem 3 kiz 1 oglan kardesler.en yumusak yuzlusu benim kayinvalidem.Esim bana destek oluyor cok.sukur A dan Z ye yasadiklarimi biliyor annem bizim evimizde vefat etti.
Asıl sana düşmez bakmak eşinle konuş annesi ile konuşsunMerhaba 60 li yaslarinda gayet saglikli bir kayinvalidem var altli ustlu oturyoruz.Kayinvalidemin annesi rahatsizlandi kismi felc gecirdi.Bende 40 li yaslardayim ailenin en ufagi oldugum icin rahmetli annem ve babama ben baktim babam felc gecirdi banyosu alti ustu herseyiyle ilgilendim annemde kanser oldu onunla da ayni sekilde birde dayim vardi zihinsel engelli kimsesi olmayan bizde kaliyordu ona da hasta oldu alti ustu bakmak zorunda kaldim.yani acikcasi ruhsal olarak coktum dayanamiyorum yurek kalkintisi var.Kayinvalidem annesini koyden yanina getirdi kisa sureligine ben ona kesin tavrimla yapamayacagimi benim ona bir yardimim dokunamayacagini acikca soyledim hem cok uzuluyorum hem de rahatsizlaniyorum hersey aynen tekrar ediyor.
Bana diyorki gel wc goturelim esime rica ettim sen in gotur diye alti bagli yataktan kalkmak istiyor ama bende o hali gorecek durum yok.ben bakmak ya da ilgilenmek zorunda miyim? Kayinvalidemin kizi da var bir konusmada benim kizima dusmez gibi laf soyledi bakmak ben bu kadar hasta bakmisken ve ruhsal bunalimdayken o durumu yasamak bile istemiyorken sizce bana mi duser
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?