Kayınvalide annesine bakmak zorunda mıyım?

Evet gorusuyorum bu durumu bile bile evlendi benimle oyle bir durum soylemeye hakki yok oglu sonucta anamin altini almadi kendi evimizde yemegime yardim etti camasirlari asti topladi
Eğer diğer kardeşleriniz evlerinde yaya yaya oturup tüm sorumluluğu eşiniz ve siz aldıysanız tabi ki söylenmeye hakkı var.Gerçekler acıdır,iyi insan olduğu için bakarız demiştir ama diğerlerinin elini çekip tüm yükü alacağını düşünmemiştir.Eğer yapamıyorum diye boşanma davası açsaydı ,hakim eşinizi haklı bulurdu ...

Siz bu durumda dış kapının dış mandalısınız
Kayınvalideniz, eşiniz, görümceniz bakmalı. Net.

Herkes elinden geleni yaptı.evim musaitti bakmaya

benim kizima dusmez gibi laf soyledi bakmak ben bu kadar hasta bakmisken ve ruhsal bunalimdayken o durumu yasamak bile istemiyorken sizce bana mi duser
Kızı var, belki başka çocukları da var, torunları var, anneanneye bakmak size düşmez, denk geldiğinizde içinizden geliyorsa bir bardak su verirsiniz ama bakımını kendi ailesi yapmalı siz değil.

Daha once yürüyordu ama yaşlı bir iki kendisi banyosunu yaptirdı kv annesine gogsum sıkısıyor daraliyorum dedi bana yikatti.3 gun etkisinden cikamadim.Hersey yine tekrar etti.Bu durumdan ziyada bazi seylerden uzak durmak istiyorum.umarim herkes anliyordur.

Sizin hastalarınız varken o size ne kadar destek oldu
Anladığım kadarıyla gel bak demiyor destek olmanızı bekliyor
Eşiniz sizin aileniz yanızdayken onlara bakarken ne kadar destek oldu
Dayım diyorsunuz
Ve evinizde bakmışsınız
Çoğu insan bunu kabul etmez
Siz dayınıza annenize babanıza bakarken ve ağır hastalıklar ağır insanlar bu kişiler eşiniz size destek olup yanınızda durduysa
Eşinizde anneannesi konusunda sizin desteğinizi bekleyebilir
Ve hasta bakmak çok ağır bir psikolojidir
Anlıyorum sizi

Erkekler hasta mı bakıyo ya? Arabaya atıp hastaneye falan götürmüştür, o kadarını şimdi kendi anneannesi için yapar zaten.
Eşi bakmamış zaten evde konu sahibi annesine bakarken adam ev işlerini hallediyormuş.Diğer kardeşler bakmazken niye annene sadece biz bakıyoruz dememiş.....

Eşi bakmamış zaten evde konu sahibi annesine bakarken adam ev işlerini hallediyormuş.Diğer kardeşler bakmazken niye annene sadece biz bakıyoruz dememiş.....
Kadının annesi o. Dıdısı değil ki. Dayı da zaten bu eve gelmemiş diye anladım ben. Kendi annesi olduğunda haklı adam. Ama annesi sağlıklı iken anneannesi için böyle tavır alamaz. Majör sorumluluk kaynanada şu an. Arada yardım istese yine sorun yok ama kadına da yüz vermeye gelmiyor anladığım kadarıyla.

Bir gece ben kalirim anneannemin yaninda gibi birsey soylemis hastahane de yatarken onca kisiyiz kizima dusmez diye laf soylemis.
Herkes kendi anasına danasına baksın hiç lafa söze girme ay calışıyomusun? Çalışmıyosan ne olur iş bul sabrın açılır evde kaldıkca milletin işi düşüyor sırf meşgul olmak için kafa dağıtmak için bile çalışılır.. kimseye müsait olma wallahi. Kızına düşmezse sana mı düşüyor cahil şey.

Ben zaten kv nin annesine baksın demiyorum ona düşmez.Sadece anne , baba, dayı sorumluluğu neden sadece konu sahibinin üstüne kalmış onu merak ettim kardeşlerim yardım etti diyor ama öyle sorumluluk altına girmişki hasta deyince tüyleri diken diken oluyor....

Tuvaleti, banyosu, yemeği, gönlünü alması hep bunda. Hasta var diye ne bi yere gidebilmiştir ne de evlilikten bişey anlamıştır. Ettikleri yardım beş para etmez, insan eti ağır olur. Arada gelip okşamak kalmış onlara da.

Hayir dayima bakarken BEKARDIM

Kesinlikle bakmayin bakin kizina dusmez cunku kizi yipransin istemiyor. Bu bisanma sebebi. Agir kusurlu cikarlar haberleri olsun esinize soyleyin

Kimsenin manipülasyonuna gelme. Annene sen baktın. Hastanın altından almak, yıkamak, sağlıksal sorunlarıyla ilgilenmek ile yemek yapmak, çamaşır asmak bir mi? Eşinin annesi aynı duruma düşerse, sen yemek yapar, çamaşır asarsın, eşin senin yaptığını yapar. Ben yapamam diyorsa şartlar eşit değil kimse kusura bakmasın, kimseye bakma zorunda değilsin.
Kaldı ki konuda kvnin annesi söz konusu. Oldu, sen evliyken annene baktın diye, eşinin tüm sülalesine bak. Peh saçmalık. Vicdan yapma, seni ilgilendirmiyor kim bakıyorsa baksın.

Yapmayın hayır demeyi bilim vicdan da yapmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…