• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalide bebegin herseyini sülalesine benzetiyor

He deseydin çocuğu eşim kendi kendine yaptı,ben de seyirci oldum😂
Aynı modeli bende de var.Daha şimdiden sağlıkla doğsun diyeceğine dedesinin gözleri yeşil inşallah ona benzer ama annenin genlerini daha çok alıyormuş olsun dedi😳Hiç takmayın.Bunların çoğu böyle.
iyi bayramlar❤️

Gunaydin

Iyi bayramlar dilerim öncelikle :)
Bırak konussun takılmaya kendini yormaya değmez. Bize benziyor diyormus, desin ne olucak 🤷‍♀️

Benim bir cocugum var aslinda ikimize de benzemiyor. Esime benziyordu yine az cok, bendense yani ona daha yakin.
Esimi sevip begenerek evlendim, ona benzemesi cok hos bir durum. Keske daha cok benzeseydi. Esimi bakip buyuten annesi öz annesi degil. Ama o ısrarla kendine benzetiyor. Mumkun mu ya :) degil. Ama mutlu olsun napiym ya :) ses etmem.

Ama görüntülü ara vs muhabbetlerine musait degiliz demelisin veya esin demeli bence.

Bişey söyleyeyim mi benim oğlumu da KV hep eşime ve kendi tarafına benzetir. Ben hiç cevap vermiyorum çünkü kadın gıcıklık olsun diye söylemiyor. Arada takılıyorum bari bir yeri bana benzesin diye 🤣
Bu arada oğlum ikimize de eşit derecede benziyor

Ahhh canım muhittinim, koca tarafı hep böyle olur.
Kaç tane doğurursan doğur hepsi onlara benzer.
Sıkma tatlı canını güzel anne 😘
O öyle deyince, sende "baksana şu tatlılık, güzellik başka kimde var, tabiki bana benzeyecek" de, birde kahkaha at. 😊
Canımsın sen şimdi yavruna bak, sağlığına bak sıkma canını 😊

Tövbe yarabbi tamam benzesin bunu bir kere söylersin de her fırsatta bize benziyor demek nedir ya adamı verem eder bu tipler :işsiz:

Belki eşin sitem etmiştir annesine hiç torunlarınızı sahiplenmiyorsunuz ,arayıp sormadınız ,el gibi ilgilenmediniz ilk çocuğumla filan demiştir ..kayınvaliden de suyunu çıkarıyordur🤭 yakın bir arkadaşımın kayınvalidesi arkadaşıma kızının çocuğu için bizimkisi ,arkadaşımın çocuğu için sizinkisi tabirini kullanıyordu."bizim çocuk şöyle yiyor ,sizinki niye az yiyor?" filan derdi🙄

Iyi bayramlar 🥰🥰🥰🥰
Birinci kızımda hiç bisey yapmadılar lohusa halimle hizmet ettim 9 yaşında 9 gün de 1 kez kamera açmaz aramazlar bu bebek doğduğundan beri görmek istiyorlar kamerada. Yav 23 günlük çocuk ne anlar sürekli emziriyorum sürekli uyuyor benuykusuz bitap diğer yavrumla alakası yok hiç durmuyor birde ben kamera açmıyorum ( resim atiyorum) diye anneme eşime şikayet edior !

Neyse geçen tam iftar vakti (kıyamıyorum anneme sofraları hep hazırlayıp bulaşıkları topladım oruç değilim diye.) Kaynımın , kendi kaynanasının resmini armış baK torunum bize benziyor.
Diğer kızım zaten aynı onlar ben diyorum ağzımla gaz çıkarsa onlara benzetiyorlar. Tutturmuş buda biz dedim yok busefer her gören bana benzetiyor "olsun" demez mi kudurmuş kendileri çok güzelmiş gibi sanki ben elim.

Neyse eşim ne dediyse resim atiyorum imali imali aynı sen yazıyorlar dün aradım aynı sen bu sana benziyor demi diye aklınca benle dalga geçiyor cevap vermiyorum konuyu değiştiriyorum. Cahille uğraşmak çok zor 56 yaşında kadin. Eşim boşver he de geç diyor he dedikce aklınca benle dalga geçiyor ben napyim bu kadına.ne deyim. 10 yıldır iyi kötü anlaşıyorduk son 2 senedir değişti.
“Çocuk aynı bizim taraf” dediğinde “huyu bana benzesin de” de geç.
Ayrıca çocuğu oğlunla ortak yaptık, tabi ki ikimizden birine benzeyecek, bu neyin yarışı ya, çok boş insanlar çooook...

Benziyor mu ki 😁 değilse bir göz doktoru teklif et 😆 oğlumu benim tarafım eşime benzetir,eşimin tarafı da bana benzetir 🤷‍♀️ ki bence de bi tık eşimi daha cok anımsatır
Ama sonuçta bu çocuklar daha büyüyecek daha ne değişimler olucak kaldı ki el kadar bebekten bahsediyoruz surda...kv'nin canı sıkılıyor olabilir 😁

Bişey söyleyeyim mi benim oğlumu da KV hep eşime ve kendi tarafına benzetir. Ben hiç cevap vermiyorum çünkü kadın gıcıklık olsun diye söylemiyor. Arada takılıyorum bari bir yeri bana benzesin diye 🤣
Bu arada oğlum ikimize de eşit derecede benziyor
Ya ne adaletli çocuk 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ahhh canım muhittinim, koca tarafı hep böyle olur.
Kaç tane doğurursan doğur hepsi onlara benzer.
Sıkma tatlı canını güzel anne 😘
O öyle deyince, sende "baksana şu tatlılık, güzellik başka kimde var, tabiki bana benzeyecek" de, birde kahkaha at. 😊
Canımsın sen şimdi yavruna bak, sağlığına bak sıkma canını 😊
Halleyim insan simayı benzetir de babannesi gibi midesi gazlı bebek dermi ya neyse bayramlastik demin hemen kısa kestim😅😅🤣🤣🤭 öpüyoruz ablasi seni🥰🥰❤❤😘😘
Ben olsam hiç cevap vermem kudursun 😀
Hahha

Eklentiler

• images (97).webp
    images (97).webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 25
Amaaann ona bakarsak portakalla mandalinada birbirine benziyor. Halamında bıyığı olsa amcam olurdu zaten diyin sizde. Bazen sokaktaki hiç tanımadığımız yabancıya bile benziyoruz. İnsan insana benzer. Benzetmek isteyene bahane çook... Fiks eş ailesi işte 🤪 Birbirine benzesede her insan biriciktir. Boş şahısların boş lafları bunlar. İyi bayramlar 🥰

Son düzenleme:
Iyi bayramlar 🥰🥰🥰🥰
Birinci kızımda hiç bisey yapmadılar lohusa halimle hizmet ettim 9 yaşında 9 gün de 1 kez kamera açmaz aramazlar bu bebek doğduğundan beri görmek istiyorlar kamerada. Yav 23 günlük çocuk ne anlar sürekli emziriyorum sürekli uyuyor benuykusuz bitap diğer yavrumla alakası yok hiç durmuyor birde ben kamera açmıyorum ( resim atiyorum) diye anneme eşime şikayet edior !

Neyse geçen tam iftar vakti (kıyamıyorum anneme sofraları hep hazırlayıp bulaşıkları topladım oruç değilim diye.) Kaynımın , kendi kaynanasının resmini armış baK torunum bize benziyor.
Diğer kızım zaten aynı onlar ben diyorum ağzımla gaz çıkarsa onlara benzetiyorlar. Tutturmuş buda biz dedim yok busefer her gören bana benzetiyor "olsun" demez mi kudurmuş kendileri çok güzelmiş gibi sanki ben elim.

Neyse eşim ne dediyse resim atiyorum imali imali aynı sen yazıyorlar dün aradım aynı sen bu sana benziyor demi diye aklınca benle dalga geçiyor cevap vermiyorum konuyu değiştiriyorum. Cahille uğraşmak çok zor 56 yaşında kadin. Eşim boşver he de geç diyor he dedikce aklınca benle dalga geçiyor ben napyim bu kadına.ne deyim. 10 yıldır iyi kötü anlaşıyorduk son 2 senedir değişti.
Bence gülün geçin, takmayın iyi bayramlar bu arada 🙃

Ohoo o da bişey mi benim kayınvalide daha karnımdayken yok şöyle oğluma benzeyecek yok şöyle huyu bana benzesin diyor 😂 küçük kaynım var 5 yaşında aşırı hareketli falan inşallah onun gibi olur diyorlar arada bi gerçekten kahkaha atıyorum Napim 😅 konuşsunlar dursunlar

Ben bu benzetme yüzünden en son patladım artık. Her görüştüğümüz de aynı muhabbet, elleri amcası, kaşları halası, saçları babası, ayakları komşu teyze 😬 çocuklarım bir tek bana benzemiyor ne hikmetse 👿

Torununu kendi oğlu ve kendi ailesi değil de gelinine benzeten kaynana varmı ki ben görmedim sen takiyosun

Back
X