• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalide bebegin herseyini sülalesine benzetiyor

Of bu erkek ailelerinde bu var heralde. O kadar benzer şeyler yaşadimki. Oglum doğdu ayak parmağına kadar eşimin ailesi kendilerine benzetti. Hatta rahmetli dedelerine kadr benzettilerde tek bir noktasını bana benzetemediler . Yani abartmiyorum kulağı aynı annem, yok saçı dedem yok ayak parmaklari babam vs laflari surekli .. evde surekli aayyy ayni bizz ayni biiizz diye konusmalar.. Bir oldu iki oldu lohusalık vs yapistrdim artik cevabi. En son görümcem kendi cocukluk fotograflarini cikarip ayni beenn yaaa diyince patladim. Cocugu milim milim incelemeye gerek yok diye. Evet eşime benziyor ama bu durum benim hosuma giderken sirf bu olaylardan dolayi sinir oldugum bi hal aldi. Lohusayken özellikle insan bu tarz laflari kaldiramiyor. 2 yaşina geldi hala ara ara laflari geciyor malesef degismiyorda bu durum cok sinir bozucu

Aman bu kime benziyor muhabbetleri bitiyor mu ki? İlkinden antremanlısınız üstelik boşverin.

Benim de kocam sarışın, babam sarışın. Kızım da sarışın. Bizim tarafa göre çocuk babama benziyor, Kocamın tarafa göre aynı babası. En son dedim evet babam ve kocam beraber yaptılar bu çocuğu.

Çocuğumu kocamı ve eşimi tanımayan birileri görünce hemen aynı sen diyorlar bir de, samimiyetime göre ben miyop astigmatım ama sen direk görmüyor olabilir misin diye soruyorum :D

Valla takmayın. Mesela kızım aynı benim gibi trip atıyor. Küçük ben resmen. Bir sorun olduğunda sessiz srssiz duruyor, ortalık durulduğunda kıyameti o koparmaya başlayıp son sözü söylüyor. Babasına kök söktürüyor, babama da. Evet aynı ben :D varsın bakkala benzesin.

Aman bu kime benziyor muhabbetleri bitiyor mu ki? İlkinden antremanlısınız üstelik boşverin.

Benim de kocam sarışın, babam sarışın. Kızım da sarışın. Bizim tarafa göre çocuk babama benziyor, Kocamın tarafa göre aynı babası. En son dedim evet babam ve kocam beraber yaptılar bu çocuğu.

Çocuğumu kocamı ve eşimi tanımayan birileri görünce hemen aynı sen diyorlar bir de, samimiyetime göre ben miyop astigmatım ama sen direk görmüyor olabilir misin diye soruyorum :KK70:

Valla takmayın. Mesela kızım aynı benim gibi trip atıyor. Küçük ben resmen. Bir sorun olduğunda sessiz srssiz duruyor, ortalık durulduğunda kıyameti o koparmaya başlayıp son sözü söylüyor. Babasına kök söktürüyor, babama da. Evet aynı ben :KK70: varsın bakkala benzesin.
Işte sorunda ben kabul ediyorum eşim= kaynanam=büyük kızım onların burunları felan sarisinligi daha güzel derim hep güzel kızım diye. Karakteri aynı ben. Abarttifinda sert çıkışlarım olur 9 yıldır alışamamış gibi kardeşim çocuk benzesin de sulalene de benzemez ki hadi gecrimnbenle dalga geçiyor

Yukarıdaki muhtemel kaynana adayı yazmisya sizi sevmiyor çocuğunda sevmez bizimkilerde kendine benzetip sevdirmeye çalışıyor galiba

Iyi bayramlar 🥰🥰🥰🥰
Birinci kızımda hiç bisey yapmadılar lohusa halimle hizmet ettim 9 yaşında 9 gün de 1 kez kamera açmaz aramazlar bu bebek doğduğundan beri görmek istiyorlar kamerada. Yav 23 günlük çocuk ne anlar sürekli emziriyorum sürekli uyuyor benuykusuz bitap diğer yavrumla alakası yok hiç durmuyor birde ben kamera açmıyorum ( resim atiyorum) diye anneme eşime şikayet edior !

Neyse geçen tam iftar vakti (kıyamıyorum anneme sofraları hep hazırlayıp bulaşıkları topladım oruç değilim diye.) Kaynımın , kendi kaynanasının resmini armış baK torunum bize benziyor.
Diğer kızım zaten aynı onlar ben diyorum ağzımla gaz çıkarsa onlara benzetiyorlar. Tutturmuş buda biz dedim yok busefer her gören bana benzetiyor "olsun" demez mi kudurmuş kendileri çok güzelmiş gibi sanki ben elim.

Neyse eşim ne dediyse resim atiyorum imali imali aynı sen yazıyorlar dün aradım aynı sen bu sana benziyor demi diye aklınca benle dalga geçiyor cevap vermiyorum konuyu değiştiriyorum. Cahille uğraşmak çok zor 56 yaşında kadin. Eşim boşver he de geç diyor he dedikce aklınca benle dalga geçiyor ben napyim bu kadına.ne deyim. 10 yıldır iyi kötü anlaşıyorduk son 2 senedir değişti.
Benim kayınvalidem çocuğumu kendi gorumcesine kadar benzetmisti bigun sinirlerimi ziplatti e yuh artık sen dogurmadin ya bu çocuğu gorumcene kadar uzattin demiştim smdi çok pişmanım keşke cizgimi bozmasaydim he de gec

Benim kayınvalidem çocuğumu kendi gorumcesine kadar benzetmisti bigun sinirlerimi ziplatti e yuh artık sen dogurmadin ya bu çocuğu gorumcene kadar uzattin demiştim smdi çok pişmanım keşke cizgimi bozmasaydim he de gec
Attigi durum nedeniyle ıyiki bulaşmışız karaktersiz ama dahada muhatap olmam

Back
X