- 8 Ekim 2012
- 17.003
- 9.114
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yüzde 90i böyle
Benimkide hemen kendi sulalesine benzetti hatta gözleri mavi mi olacak dedi
Ayni babası gibi uzun olacak dedi ki esim uzun değil
Şuan bebeğim 6 aylık komple ben
Gören ayni sen diyor hatta en son kaynanam eşime aynı anası demiş![]()
Kendi annen de benzetse böyle düşünecek misin?Bu kayınvalideler neden böyle acaba yaailla kendilerine benzetecekler. Oğlun bunu sizin evden getirmedi diyin.
Ewt benzemeyen birine çocuğumu benzetirse kendi annem yada kayınvalidem farketmez söylerim hem de yüzüne yüzüneKendi annen de benzetse böyle düşünecek misin?
Bence zaten muhtemelen bebeğinizin fotoğrafını merak etmiyordur. Anne sevilmeyince çocuğa da pek kan kaynamıyor.Kafama takacağım en son kişi kayınvalidemdir. Ben de 9 gün önce doğum yaptım. Hamileyken bebeğe bir patik almadı. Dikiş konusunda çok iyidir mesela, kendine habire yastık kılıfı minder örtü cart curt diker, bebeğe bı ağız bezi bile dikmedi sözgelimi. Canın bişey çekti mi yapayım mi demedi 9 ay boyunca. Bakın abartmıyorum, bir kere bile sormadı. Üstelik de yakın oturuyoruz. Ben de onun bu duyarsız ve sevgisizligine karşılık bebekle ilgili surecimi detayli paylasmadim. Doğum zamanı gelelim hastaneye bile demedi. Bahanesi de yasaklar oldu. Ki benim doğum yapacağım tarih yasaklar kesinleşmeden önce belliydi. Doğum yaptım, annemi aramış hemen ilk sorduğu şey kime benziyo. Ben nasılım bebegin sağlığı nasıl sormak yok. Ertesi gün hastane çıkışı eşim annemlere kapıdan ugrayalim bebeği gorsunler dedi. Gittik. Pusetin içinden baktılar. Sözde ay canım benim vs yapıyor ama samimiyetsiz yapmacik. İki gündür hastanedeyiz ve bir poğaça bile yapmamis eve dönerken yanımıza vermek için. Oysa iki günde bir pizza revani kek börek yapan bir insandır..neyse.. yazdım kenara.
Ben de bebegin resmini çekip yollamadim bi kez bile. Eşim yollamıştı ilk doğduğunda annesine. Ne kadar seversen o kadar sevilirsin. Nokta. Siz de mecbur hissetmeyin hiçbir şeye kendinizi.. her aradığında açmak zorunda değilsiniz. Emek vermeden kuru kuru sevgi olmuyor malesef.
Aman ne büyük dert.Ewt benzemeyen birine çocuğumu benzetirse kendi annem yada kayınvalidem farketmez söylerim hem de yüzüne yüzüne![]()
Canınız sıkıldı herhalde millete sarıyosunuz. Dert değilse yazmayın hanımefendiAman ne büyük dert.
Benzetsinler ne olacakBen bu benzetme yüzünden en son patladım artık. Her görüştüğümüz de aynı muhabbet, elleri amcası, kaşları halası, saçları babası, ayakları komşu teyzeçocuklarım bir tek bana benzemiyor ne hikmetse
![]()
Sen de haklısınCanınız sıkıldı herhalde millete sarıyosunuz. Dert değilse yazmayın hanımefendi![]()
Yıllardır her gördüklerinde benzetirlerse ve her doğan çocuğu fenalık geliyor artık. Şöyle anlatayım mesela çocuk doğar doğmaz her yerini inceleyip benzetmeye başlıyorlar. Bir sonraki görüşmede çocuğu soyup başlıyorlar tekrardan elleri şu kişi, ayakları şu kişi diye ve bu yıllardır sürekli yaşanıyor. Akraba ortamına giriyorsunuz başlıyor kv dem çocukları bana benzetin diye. Evdeyken mesaj atıyor çocuğun ellerinin resmini çekip gönderin, bacaklarının resmini çekip gönderin deyince artık bıkıyorsunuz.Benzetsinler ne olacak
Boşver takma diyecem de insan ister istemez sinir oluyordur yani. Benim teyzemde öyle torunlarını hep kendi tarafına benzetir. Halbuki 1 tanesi gelinin tıpa tıp aynısı 1 tanesi gelinin abisi ama yok illa kendi tarafına benzetir sanki neyse. Cahillikten başka bir şey değilIyi bayramlar
Birinci kızımda hiç bisey yapmadılar lohusa halimle hizmet ettim 9 yaşında 9 gün de 1 kez kamera açmaz aramazlar bu bebek doğduğundan beri görmek istiyorlar kamerada. Yav 23 günlük çocuk ne anlar sürekli emziriyorum sürekli uyuyor benuykusuz bitap diğer yavrumla alakası yok hiç durmuyor birde ben kamera açmıyorum ( resim atiyorum) diye anneme eşime şikayet edior !
Neyse geçen tam iftar vakti (kıyamıyorum anneme sofraları hep hazırlayıp bulaşıkları topladım oruç değilim diye.) Kaynımın , kendi kaynanasının resmini armış baK torunum bize benziyor.
Diğer kızım zaten aynı onlar ben diyorum ağzımla gaz çıkarsa onlara benzetiyorlar. Tutturmuş buda biz dedim yok busefer her gören bana benzetiyor "olsun" demez mi kudurmuş kendileri çok güzelmiş gibi sanki ben elim.
Neyse eşim ne dediyse resim atiyorum imali imali aynı sen yazıyorlar dün aradım aynı sen bu sana benziyor demi diye aklınca benle dalga geçiyor cevap vermiyorum konuyu değiştiriyorum. Cahille uğraşmak çok zor 56 yaşında kadin. Eşim boşver he de geç diyor he dedikce aklınca benle dalga geçiyor ben napyim bu kadına.ne deyim. 10 yıldır iyi kötü anlaşıyorduk son 2 senedir değişti.
Eski salak kaynanam da sürekli aynı babası derdi herkesin içinde ben de herkesin içinde sutcuye benzeyecek değil ya dedimIyi bayramlar
Birinci kızımda hiç bisey yapmadılar lohusa halimle hizmet ettim 9 yaşında 9 gün de 1 kez kamera açmaz aramazlar bu bebek doğduğundan beri görmek istiyorlar kamerada. Yav 23 günlük çocuk ne anlar sürekli emziriyorum sürekli uyuyor benuykusuz bitap diğer yavrumla alakası yok hiç durmuyor birde ben kamera açmıyorum ( resim atiyorum) diye anneme eşime şikayet edior !
Neyse geçen tam iftar vakti (kıyamıyorum anneme sofraları hep hazırlayıp bulaşıkları topladım oruç değilim diye.) Kaynımın , kendi kaynanasının resmini armış baK torunum bize benziyor.
Diğer kızım zaten aynı onlar ben diyorum ağzımla gaz çıkarsa onlara benzetiyorlar. Tutturmuş buda biz dedim yok busefer her gören bana benzetiyor "olsun" demez mi kudurmuş kendileri çok güzelmiş gibi sanki ben elim.
Neyse eşim ne dediyse resim atiyorum imali imali aynı sen yazıyorlar dün aradım aynı sen bu sana benziyor demi diye aklınca benle dalga geçiyor cevap vermiyorum konuyu değiştiriyorum. Cahille uğraşmak çok zor 56 yaşında kadin. Eşim boşver he de geç diyor he dedikce aklınca benle dalga geçiyor ben napyim bu kadına.ne deyim. 10 yıldır iyi kötü anlaşıyorduk son 2 senedir değişti.