- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.608
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gül geç kuzu, dikkate almaya değmez.
Iyi bayramlar ablacim❤❤Gül geç kuzu, dikkate almaya değmez.
Benzetmeler için de aynısını yap he he de, umursadıkça sinirlerin bozulur.
Bu arada iyi bayramlar![]()
Kayınvalidenizin dediğini bazı anneler de diyor, bir akrabamın bebeği oldu, kendisi buğday tenli eşi de öyle, bebeğinin fotosunu atmış, bebek bildiğiniz esmer kara kaşlı kara gözlü ama sarışın yeşil gözlü diyor, fotoda öyle çıkıyormuş, hayır başka fotolara bakıyorum bebek hangi açıdan çekerseniz çekin esmerBirakin desin .Benim ikizlerimden biri yeni dogdugunda kv ayni amcası dedı.Esimin abisi esmere yakin oğlumun saçlar altin sarısı ve benim kopyam![]()
Berlinim lohusa kafası berbat bısey gercekten, hepımız yasadık, kasının ustunde goz var dıye bıle takıyorsun. Bende katılıyorum bebelerın yenıdogan hallerıne bakıyorum bıde sımdı, omg aynı bebek demek ıcın vukuatlı nufus kayıt ornegı gerekır o dereceÖncelikle iyi bayramlarLohusalığın da verdiği bir gerginlik var belli ki üzerinizde. Canınızı sıkmayın ne olur, evet sinir bozucu ama bu kaynana olmanın yazısız bir kuralıdır. O çocuk illa onlara benzer.
Benzesin sonuçta komşuya benzeyecek hali yok ya size benzeyecek ya babaya. Ayrıca 20 günlük bebek daha 200 kere değişir.
Tipi size benzesin, kocamı beğendim aldım ama karakteri inşallah bana benzer deyin geçin![]()
Çok takılacak bir mesele değil bu bence kime benzerse benzesin çocuk çok küçük henüz yaşı büyüdükçe dahada değişecektir..kime benzediği çok ta önemli değil sizde üstünde durmayın kim nederse desin kime benzerse benzesin sizin evladınız oIyi bayramlar
Birinci kızımda hiç bisey yapmadılar lohusa halimle hizmet ettim 9 yaşında 9 gün de 1 kez kamera açmaz aramazlar bu bebek doğduğundan beri görmek istiyorlar kamerada. Yav 23 günlük çocuk ne anlar sürekli emziriyorum sürekli uyuyor benuykusuz bitap diğer yavrumla alakası yok hiç durmuyor birde ben kamera açmıyorum ( resim atiyorum) diye anneme eşime şikayet edior !
Neyse geçen tam iftar vakti (kıyamıyorum anneme sofraları hep hazırlayıp bulaşıkları topladım oruç değilim diye.) Kaynımın , kendi kaynanasının resmini armış baK torunum bize benziyor.
Diğer kızım zaten aynı onlar ben diyorum ağzımla gaz çıkarsa onlara benzetiyorlar. Tutturmuş buda biz dedim yok busefer her gören bana benzetiyor "olsun" demez mi kudurmuş kendileri çok güzelmiş gibi sanki ben elim.
Neyse eşim ne dediyse resim atiyorum imali imali aynı sen yazıyorlar dün aradım aynı sen bu sana benziyor demi diye aklınca benle dalga geçiyor cevap vermiyorum konuyu değiştiriyorum. Cahille uğraşmak çok zor 56 yaşında kadin. Eşim boşver he de geç diyor he dedikce aklınca benle dalga geçiyor ben napyim bu kadına.ne deyim. 10 yıldır iyi kötü anlaşıyorduk son 2 senedir değişti.
aman lohusalikla bunlara kafa yormayın zaten uykusuz yorgunluk.Iyi bayramlar
Birinci kızımda hiç bisey yapmadılar lohusa halimle hizmet ettim 9 yaşında 9 gün de 1 kez kamera açmaz aramazlar bu bebek doğduğundan beri görmek istiyorlar kamerada. Yav 23 günlük çocuk ne anlar sürekli emziriyorum sürekli uyuyor benuykusuz bitap diğer yavrumla alakası yok hiç durmuyor birde ben kamera açmıyorum ( resim atiyorum) diye anneme eşime şikayet edior !
Neyse geçen tam iftar vakti (kıyamıyorum anneme sofraları hep hazırlayıp bulaşıkları topladım oruç değilim diye.) Kaynımın , kendi kaynanasının resmini armış baK torunum bize benziyor.
Diğer kızım zaten aynı onlar ben diyorum ağzımla gaz çıkarsa onlara benzetiyorlar. Tutturmuş buda biz dedim yok busefer her gören bana benzetiyor "olsun" demez mi kudurmuş kendileri çok güzelmiş gibi sanki ben elim.
Neyse eşim ne dediyse resim atiyorum imali imali aynı sen yazıyorlar dün aradım aynı sen bu sana benziyor demi diye aklınca benle dalga geçiyor cevap vermiyorum konuyu değiştiriyorum. Cahille uğraşmak çok zor 56 yaşında kadin. Eşim boşver he de geç diyor he dedikce aklınca benle dalga geçiyor ben napyim bu kadına.ne deyim. 10 yıldır iyi kötü anlaşıyorduk son 2 senedir değişti.
Bunu kim durum yapmış ..
KaynanamBunu kim durum yapmış ..
Bu hakikaten kötü kalp yaBizde uzağız ama damarıma basıyor demiyor lohusa ki buda değil kendide kadın..
Çocuk durmuyor hiç diyorum bakamıyorsunuz diyor annem şok oldu terbiyesiz senden mi öğrenicez![]()