• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalide bebegin herseyini sülalesine benzetiyor

Lohusalık etkisiyle geçmiş yılların hatıraların aklınıza gelmesi ve gereksiz ısrarcılığı ile sinirlerini tepenize zıplıyor. Boşverin çocuk büyüyecek, değişecek kim ne derse desin. E tabi babası benzeyebilir de geç, siz sinir oldukça üzerinize giderler.

Oglumu dogrudugumda kayinvalide de benzeme yarisina girmisti. Ayni babasi deyip deyip durdu. Sanki ben sadece bebek dogana kadar tasiyiciydim. Lohusalikta bunlar sinir bozucu biliyorum ama bir sure sonra takmiyorsunuz. Siz takmadikca da onlar susuyorlar. Gule gule buyutun. Iyi bayramlar.

Herkese söylenen sözler bunlar , bu kadar dert etmeyin. Benim oğlanlar babalarının kopyası ve gerçekten her gören aynı babası der . Hiç üzülmedim . Zaten sevmesem almazdım adamı . Zaten o da kendi annesine - babasına benziyor . Yani otomatikman eş tarafının kopyasını doğurdum . Yeter ki sağlıklı olsunlar . Babaları gibi bir adam olsunlar inşallah.
Babaannemin bir lafı vardır; sahibine benzemeyen mal haramdır . Sonuçta kötü bir şey demiyorlar . İlki size benzemiş demek ki, ikinci de onlara benzesin yani ne olacak.

Kızlar attigi duruma bakin bu ne şimdi bayram bayram

Screenshot_20210513-123849_WhatsApp.webp

Birakin desin .Benim ikizlerimden biri yeni dogdugunda kv ayni amcası dedı.Esimin abisi esmere yakin oğlumun saçlar altin sarısı ve benim kopyam😁😁
Kayınvalidenizin dediğini bazı anneler de diyor, bir akrabamın bebeği oldu, kendisi buğday tenli eşi de öyle, bebeğinin fotosunu atmış, bebek bildiğiniz esmer kara kaşlı kara gözlü ama sarışın yeşil gözlü diyor, fotoda öyle çıkıyormuş, hayır başka fotolara bakıyorum bebek hangi açıdan çekerseniz çekin esmer🙄
Kendi teniyle ilgili kompleksi var el kadar bebeğine de yansıtıyor bunu.

Velev ki onlara benziyor neyi dert ettiniz dert mi ariyosunuz kendinize. Hem çok istiyosalar oğulları alsın çocuğu göstersin kamerada siz niye her şeyi ustleniyosunuz

Ben doğum yaptığım gün kv üzülme bi dahaki de sana benzer dedi dan diye :confused: Benim çocuğum zaten babanın kopyası ben de nede üzüleyim yahu adama benzemesin isteseydim o adamla evlenir miydim ya anaya ya babaya benzeyeceği belli değil mi bi çocuğun dedim sonra konusu geçmedi

Öncelikle iyi bayramlar ☘️Lohusalığın da verdiği bir gerginlik var belli ki üzerinizde. Canınızı sıkmayın ne olur, evet sinir bozucu ama bu kaynana olmanın yazısız bir kuralıdır. O çocuk illa onlara benzer.
Benzesin sonuçta komşuya benzeyecek hali yok ya size benzeyecek ya babaya. Ayrıca 20 günlük bebek daha 200 kere değişir.
Tipi size benzesin, kocamı beğendim aldım ama karakteri inşallah bana benzer deyin geçin 😌
Berlinim lohusa kafası berbat bısey gercekten, hepımız yasadık, kasının ustunde goz var dıye bıle takıyorsun. Bende katılıyorum bebelerın yenıdogan hallerıne bakıyorum bıde sımdı, omg aynı bebek demek ıcın vukuatlı nufus kayıt ornegı gerekır o derece :KK53: :KK70: bu arada hayırlı bayramlar hepınıze:dondurma::KK200:

Kafama takacağım en son kişi kayınvalidemdir. Ben de 9 gün önce doğum yaptım. Hamileyken bebeğe bir patik almadı. Dikiş konusunda çok iyidir mesela, kendine habire yastık kılıfı minder örtü cart curt diker, bebeğe bı ağız bezi bile dikmedi sözgelimi. Canın bişey çekti mi yapayım mi demedi 9 ay boyunca. Bakın abartmıyorum, bir kere bile sormadı. Üstelik de yakın oturuyoruz. Ben de onun bu duyarsız ve sevgisizligine karşılık bebekle ilgili surecimi detayli paylasmadim. Doğum zamanı gelelim hastaneye bile demedi. Bahanesi de yasaklar oldu. Ki benim doğum yapacağım tarih yasaklar kesinleşmeden önce belliydi. Doğum yaptım, annemi aramış hemen ilk sorduğu şey kime benziyo. Ben nasılım bebegin sağlığı nasıl sormak yok. Ertesi gün hastane çıkışı eşim annemlere kapıdan ugrayalim bebeği gorsunler dedi. Gittik. Pusetin içinden baktılar. Sözde ay canım benim vs yapıyor ama samimiyetsiz yapmacik. İki gündür hastanedeyiz ve bir poğaça bile yapmamis eve dönerken yanımıza vermek için. Oysa iki günde bir pizza revani kek börek yapan bir insandır..neyse.. yazdım kenara.

Ben de bebegin resmini çekip yollamadim bi kez bile. Eşim yollamıştı ilk doğduğunda annesine. Ne kadar seversen o kadar sevilirsin. Nokta. Siz de mecbur hissetmeyin hiçbir şeye kendinizi.. her aradığında açmak zorunda değilsiniz. Emek vermeden kuru kuru sevgi olmuyor malesef.

İlk oğlumun doğumu geldi aklıma oğlum çok zayıf ve çirkin bir bebekti ama tipi aynı babasi hatta şu an 14 yaşında nerdeyse kopyası kaynana hanım geldi doğumdan amsonra ayy bu hiç bize benzemiyor dedi 😂 bende evet dedim ikinci doğdu bana benziyor o da sana benziyor da diyemiyor bı alem bu Kaynanalar hiç takilmayin siz lohusaliktan gerilmissiniz bize benziyor dediğinde kime benzeyecek ya size ya bize tupcuye sutcuye benzeyecek halı yok ya neden dillendirip duruyorsunuz deyin video falanda açmayın ne o öyle yaa bebeklemi ilgileneceksiniz onun videosuyla mi bosverin takmayın hicbirseyi

Iyi bayramlar 🥰🥰🥰🥰
Birinci kızımda hiç bisey yapmadılar lohusa halimle hizmet ettim 9 yaşında 9 gün de 1 kez kamera açmaz aramazlar bu bebek doğduğundan beri görmek istiyorlar kamerada. Yav 23 günlük çocuk ne anlar sürekli emziriyorum sürekli uyuyor benuykusuz bitap diğer yavrumla alakası yok hiç durmuyor birde ben kamera açmıyorum ( resim atiyorum) diye anneme eşime şikayet edior !

Neyse geçen tam iftar vakti (kıyamıyorum anneme sofraları hep hazırlayıp bulaşıkları topladım oruç değilim diye.) Kaynımın , kendi kaynanasının resmini armış baK torunum bize benziyor.
Diğer kızım zaten aynı onlar ben diyorum ağzımla gaz çıkarsa onlara benzetiyorlar. Tutturmuş buda biz dedim yok busefer her gören bana benzetiyor "olsun" demez mi kudurmuş kendileri çok güzelmiş gibi sanki ben elim.

Neyse eşim ne dediyse resim atiyorum imali imali aynı sen yazıyorlar dün aradım aynı sen bu sana benziyor demi diye aklınca benle dalga geçiyor cevap vermiyorum konuyu değiştiriyorum. Cahille uğraşmak çok zor 56 yaşında kadin. Eşim boşver he de geç diyor he dedikce aklınca benle dalga geçiyor ben napyim bu kadına.ne deyim. 10 yıldır iyi kötü anlaşıyorduk son 2 senedir değişti.
Çok takılacak bir mesele değil bu bence kime benzerse benzesin çocuk çok küçük henüz yaşı büyüdükçe dahada değişecektir..kime benzediği çok ta önemli değil sizde üstünde durmayın kim nederse desin kime benzerse benzesin sizin evladınız o

Niye bu kadar dert ettiniz ki. Benim büyük oğlan da aynı amcası küçükte aynı babasıymış. Kavonazda yapıldılar çünkü.
Klasik kv konuşması eşinizin dediği gibi he deyin geçin yahu.

Iyi bayramlar 🥰🥰🥰🥰
Birinci kızımda hiç bisey yapmadılar lohusa halimle hizmet ettim 9 yaşında 9 gün de 1 kez kamera açmaz aramazlar bu bebek doğduğundan beri görmek istiyorlar kamerada. Yav 23 günlük çocuk ne anlar sürekli emziriyorum sürekli uyuyor benuykusuz bitap diğer yavrumla alakası yok hiç durmuyor birde ben kamera açmıyorum ( resim atiyorum) diye anneme eşime şikayet edior !

Neyse geçen tam iftar vakti (kıyamıyorum anneme sofraları hep hazırlayıp bulaşıkları topladım oruç değilim diye.) Kaynımın , kendi kaynanasının resmini armış baK torunum bize benziyor.
Diğer kızım zaten aynı onlar ben diyorum ağzımla gaz çıkarsa onlara benzetiyorlar. Tutturmuş buda biz dedim yok busefer her gören bana benzetiyor "olsun" demez mi kudurmuş kendileri çok güzelmiş gibi sanki ben elim.

Neyse eşim ne dediyse resim atiyorum imali imali aynı sen yazıyorlar dün aradım aynı sen bu sana benziyor demi diye aklınca benle dalga geçiyor cevap vermiyorum konuyu değiştiriyorum. Cahille uğraşmak çok zor 56 yaşında kadin. Eşim boşver he de geç diyor he dedikce aklınca benle dalga geçiyor ben napyim bu kadına.ne deyim. 10 yıldır iyi kötü anlaşıyorduk son 2 senedir değişti.
aman lohusalikla bunlara kafa yormayın zaten uykusuz yorgunluk.
evet ayni size benziyor hep siz hep siz deyip ben uyuyacam deyin kapatın..

Çocuk zaten genetik olarak annesi ve babasına benzer . Dolayısı ile ailelere de . başka birine benzerse sorun 😂😂😂 hiç takılmayın , isterseniz lafınızı sokun geçin .

Back
X