• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide belasi

Ben başka bir şeye takıldım. Siz kvnin evine gidiyorsunuz bayramda eşinizle, sonra da tek başınıza yani yanınızda eşiniz olmadan kendi memleketinize, doğru anlamış mıyım? Ya herkes ayrı ayrı gitsin kendi memleketine ya da her ikisine de birlikte gidin. Yoksa bunlar birikir sizde ve böyle saçma bir laf sokmaya yol açar.

ne olmuş yani böyle bir paylaşım yaptınız diye gayet normal . yarası varmış ki üstüne alınmış .
nelerle uğraşıyorlar benim ki de abuk subuk şeyleri konu ediyordu çok şükür dialoğum kalmadı . eşinizi tutumu önemli yalnız .

Kızlar bayramdan ben kendi memleketime gelirken hikaye attım bu şehrin verdiği huzuru veremeyen insanlar var diye kocamın sosyal medyası yok kaynanam hemen kocama yetistirmis kocamdan benle kavga etti daha önceden aramız bozuktu ama duzeltmistij şimdi yine bu mevzu yüzünden bozuk ben annemin evindeyim bayram için geldim orda kal gelme diyor bana kaynanami arıyim diyin mi aramızı bozdun mutlumusun diye
ben olsam ararım haberiniz yok sanmasın bende 1 2 sene sustum konuştukdan sonra sesi kesildi . nelerle uğraşıyorlar şaşıyorum .

Kızlar bayramdan ben kendi memleketime gelirken hikaye attım bu şehrin verdiği huzuru veremeyen insanlar var diye kocamın sosyal medyası yok kaynanam hemen kocama yetistirmis kocamdan benle kavga etti daha önceden aramız bozuktu ama duzeltmistij şimdi yine bu mevzu yüzünden bozuk ben annemin evindeyim bayram için geldim orda kal gelme diyor bana kaynanami arıyim diyin mi aramızı bozdun mutlumusun diye
Ne var bunda memleketinizdeki huzuru dile getirmissiniz.diyelim ki laf sokmak istediniz kocaniz size orda kal gelme diyemez bu sizin fikriniz diygunuz hisleriniz kimse engel olamaz.cok cok size ya boyle seyler paylasma bidaha yanlis anlasiliyo canm diyebilir.ben bu tarz paylasmlar yaptim esim sesini bile cikarmadi ona ne benim hislerim dusuncelerim bu bastirmak zorundamiyim

Sosyal medyadan engellerim ben olsam kayınvalidemi. Ya da ona yetiştirenleri. Ne gerek var can sıkmaya

Ben çok safım herhalde. Sosyal medyadan, WhatsApp durumdan bir sürü atarlı giderli sözler görürüm(bu arada gerçekten çok gülüyorum bu atarlara)Bir kere üzerime alınmadım. Onu geçtim bu lafı eşim memleketine giderken yazsa gram alınmam. Demek milletin hayatı o kadar rahat ki bunları takıp, birbirlerini dolduruyorlar.

biz kadınlar biraz politikayı öğrensek kendimizi yıpratmaktan vazgeçeriz,bu işyerinde de aynı,kendi ailemizle de,evli kişiler için eşinizin ailesiyle de aynı.ben de çok çamura taş atardım sonra ömrüm çamur temizlemekle geçti :(.Diyin ki,' a ne alakası var ,boşuna alınganlık yapıp bi de oğlunun canını sıktın.yazık değil mi ikinize de'
geçiştirin gitsin

Ay bu laf sokmali hikayelere ben cok gicik oluyorum ya. Evli barkli yasini basini almis insanlar demet akalin sarkilarina donuyor hikaye paylasimlarinda. Cok degisik gercekten.. hos durmuyor yahu yapmayin bence

Eşim bana bu tartismadan önce tatile çıkalım demişti bende ev tasiycaz para harcamaya kim dedim kaynanam da hiç düşünmeyin demişti şimdi bugün oğlunu kızı damadını almış şehir dişlerini gezmeye gitmiş yinede ben mi sucluyum söyleyin bakalım

E vermiyorlar huzur yalan mı? Baksana bi paylaşımla yuva yıkmışlar.. haketmişler. Yalnız burdan olqyı nasıl kıvıramadın anlamadım x arkadaşımla tartıştık, ona yazdım, anan ne alaka deseydin ya.

bu laf sokmali msjlari ustune alan insanlarin yaralari vardir. isim verilmis mi sana diyorum denmis mi yok. ama o kisi aha bana laf sokuyo bidi bidi diyo. yedigi naneyi biliyo cunku:))))

Kv
kv yi sil neden tutuyorsun ki. Esin’de karakteri oturmamış daha.

Üstlerine niye alinmislar ?

Demeyin , sakın aramayın. Eşinize de "gelme kal " sözünün çok incitici olduğunu , buna tek başına karar veremeyecegini söyleyin.

Eşim bana bu tartismadan önce tatile çıkalım demişti bende ev tasiycaz para harcamaya kim dedim kaynanam da hiç düşünmeyin demişti şimdi bugün oğlunu kızı damadını almış şehir dişlerini gezmeye gitmiş yinede ben mi sucluyum söyleyin bakalım
Kayınvalidenin suçu ne burada?
Gezmeye gitti , size de yardım edecek,
Gezmeye gitti, size yardım etmek zorunda değil.
Kimseye bel bağlamayın.

laf vermeyin gerek yok ama ben burada kayunvalidenizin eşinize söylemesinden ziyade en çok kocanızın size evinde kal gelme demesine takıldım. ne güzel ya en ufak olayda git gelme...

Back
X