Kayinvalide den bayram harcligi

ben sahsen kaideye bile almam. yerinizde olsam yanlarindan ayrildiktan sonra 2 cay ismarlar, askisi anca buna yetti der gulerim.

evliliginize yapacagin en buyuk zarar mukayese, saglayacaginiz en buyuk fayda sikintilari tiye almak.

Yanlış düşünmüyorsunuz. Benim kv bana hiç vermez vermesin de. 1.5 yasinda kızım var ona 200 tl verdiler bu bayram onu zaten ben alıyorum yani. Sizinki çok gereksiz hiç vermesin daha iyi

Vallah kaynanamin 3 gelini var biri de benim gelinler gidene kadar kocam yanimdayken bana 250€ verdi onlara hic vermedi eltimlerin hem kari koca calisiyorlar gecinebiliyorlar ama benim kocam 2 iste calisiyo ben almanyada gelin geldigim icin bana hic kiyamiyor kaynanam cok deger veriyor ve kocam icin almanca okula basladim cok sükür almancayi yariladim nerdeyde az kaldi ekimde bitiyo ondan sonra kismetse is arayacagim almanca bilmedigim icin bana ise almadilar kocamda bi yüzden 2.ci ek iste calismak zorunda kaliyor bu yüzden kaynanamda bana para vermesin istiyorum utaniyorum ama napalim al al diyo yada almadigim zamanda zorla cebime sokuyor beni tutupta ve bu arada kaynanam diyorum normalde anne diye sesleniyorum kaynanama yoksa annem diye bahsedince hangi annen sasiriyorlar biriyle bahsedirken kaynanam derim ama kendisine anne derim benim icinde annem diye anlatirken anne derim konu karismasin diye veya yanlis anlasilma durum olmasin diye size bayramda para verdiyse icinden vermek istemistir kötü niyeti yoktur :) kendi kizina fazla para birakabilir bunda kötü bi durum yok sonucta onun öz kizi ve bekar kizi annesinden istediyse para ve esya veya okadar 200tl para istediyse annesinden niye almayasin? :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…