Kayinvalide den bayram harcligi

benim ki bana 100-150 veriyor 200 verdiği bile oldu
çok garip
10 tl nedir
durumlarının olduğuna emin misin
4 tane daireleri var arabalari evde 2 tane calisan insan var durumlari olmasa neyse. Gözümün önünde kizlarina her turlu destegi yaparken 10 tl zoruma gitti acikcqsi. Hic vermeseymis daha iyiymis

evet tabii ki adet gelenek görenek olarak yapıldığı zaman bayram kültürünün bir parçası olur. ben de bazen bayramda harçlık diye annemden sembolik 1 lira alırım elini öperim gülüşürüz. bu konuda konu sahibinin ciddi ciddi para beklentisi var bir de kızına 200 tl lik elbise aldı diye kıyaslama yapıyor. ben buna takıldım.

Orda haklısınız. Kızına istediğini alır , verir.
Kıyasa gerek yok.
Ayrıca az beklenti çok huzur.

kendi anası babası versin tamam.
ama kv .
ona mı düştü evli barklı kadına harçlık vermek kendi oğluna versin.

4 tane daireleri var arabalari evde 2 tane calisan insan var durumlari olmasa neyse. Gözümün önünde kizlarina her turlu destegi yaparken 10 tl zoruma gitti acikcqsi. Hic vermeseymis daha iyiymis

Ben sana hak verdim göz göre göre ayrımcılığa kim olsa kızar. Ama eşinde iş yok buna mı kafayı takalım şimdi demiş.Bir daha ki bayram vermeden önce söylerim dese durum düzelir derdim ama artık zor..Ben olsam açık açık söylerdim anne ya kızlarınla bir tut ya hiç verme vicdanını 10 tl vererek rahatlatmana izin veremem de

yuh ya.
şaka gibi.
10 tl nedir, utanmaz mı insan gelinine 10 tl harçlık vermeye

10-15 tl benim bir ihtiyacımı görmez, sizde kalsın, bir kahve içersiniz diyebilirsiniz bir dahaki sefere.

Kv deniz ne düşünüyor bilmem ama evet saçma 2 yaşında çocuğa vermiyoruz o parayı çok da zengin olmamıza rağmen
bir dahaki sefere alın kvnin yanında eşinize verin al hayatım annemlerin verdiği 250TL nin üzerine koyar biriktiririz deyin bakalım

Geçen gün kv eşimi aramış bizim telefon faturalarını sen ödedin mi yoksa ben çıkıp ödeyeceğim demiş . Halbuki birgün önce zaten dışardaydı istese öderdi neyse . Eşimde yok anne ödemedim ama öderim demiş 60 tl ödedi eşim. Ama ben sinirlendim çünkü eşim afrinde ben ayda 2 kere İskenderuna gidiyorum her gidiş 1000 tl . Sıkışıyoruz neyse dedim sustum. Bayram geldi Kv 50 tl harçlık verdi ama diyor ki 100 verecektim de işte çok masraf var . İçimden dedim ki zaten sizin faturanızı ödedik bu ona denk geliyor boşuna verme . Zorladı aldım ama senin yerinde olsam asla almam ne öyle allah aşkına vermiş olmak için veriyor

bence cok komık , sagolasın anne de herdefasında al. kızlarına ne yaptıgı ıle ılgılenırsen kafan karısır. belkı de gıcık etmek ıcın yapıyordur , belkı de farkında olmadan yapıyordur. bı daha kı parayı verdıgınde gülümse komıkmıs gıbı . sagol annem de öp.

100 tl verse sesiniz çıkmayacak mı anlamadım yani.
Anne çocuklara verirsin diyip bitirin konuyu. Kafasına göre diğerlerine yapıyorum geline de 10 tl vereyim gözü kalmasın diye düşünüyordur ama yanlış düşünüyor anlaşılan

Ne kadar kötüsünüz. Adettir diye veriyodur, belki de vermek istemiyodur ama vermedi demeyin diye veriyodur. Her türlü bunda iyi niyet var. İnsanlara yaranmak ne güç. Benim de komigime giderdi çocuk gibi harçlık almak ama seve seve kabul ederdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…