- 20 Ocak 2013
- 1.131
- 955
- 448
Canım yaa Allah yardımcın olsun boşanmak nerden cıktı yaaaa
ahh ahh bir bilsem,, yemin ediyorum kafayı yicem çok az kaldı.. bugün eşimle evine gidecekti halılarını yıkayacaklar eşimle,, eşimde çıkarken evden anne ilaçlarını almıyormusun dedi, yooo ben geri gelecem diyor gülerek.. sinir krizi geçirecem az kaldı.. eşime dedim akşamda gelirse ben annemlere giderim sende annenle başbaşa kalırsın burda...ya bir kv bu kadar pişkin ve utanmaz olurmu .. sabah eşim işten dönerken ı(dün gececiydi) beni aramış tlfna ulaşamayınca da annesini arayıp beni istemiş,, pat yatakodamın kapısı açıldı uzattı telefonu ben şoktayım.. ne ayıp biliyor ne utanma ya. sabah kalkıyor benim kahvaltı hazırlamamı bekliyor hazır olunca mutfağa geliyor yiyor içiyor çayını alıp oturma odasına geçiyor.. sonra uzanıyor... bir sonraki yemeğe kadar.. daha sonra yine yemek, namaz tuvalet uzanma.. günlerdir canıma tak etti.. 7 haftalık hamileyim cayınyanında oturuyor benim çay koymamı bekliyor.. Allahta biliyor ya ne yapsam ne yedirsem asla ama asla hakkımı helal etmiyorum art niyetli olduğu için.. canıma tak etti.. ne yapmam gerektiğini de bilemiyorum.. ailem de zaten çok kızgın kv me daha önceki patavatsızlıkları terbiyesizlikleri için.. babam patlamaya hazır bomba gibi.. ben bir an cinnet geçirip kendimi balkondan atmayı düşünecek kadar psikolojimi bozdu bu kadın..