o kadar güzel o kadar içten yazmışsın ki sanki ablamla, ailemle dertleşiyor gibi hissettim kendimi,,, çok teşekkür ederim.. dediğin gibi dinsizin hakkından imansız gelirmiş, dün öyle bir şey yaptıkki eşimle

halı yıkamaya gidiyorlardı ya bi baktım eşim arıyor" aşkım annemin poşetini aşağıya at, anahtar içindeymiş galiba" dedi.. ama ilaç poşeti falan ayrı.. bende poşeti bağladım,, eşim aşağıdan bağırdı.. "aşkım ilaç poşetine de bak orda da olabilirmişşş,,ahhaaa dedimm sevda, şimdi yaptın yaptın yoksa daha bir hafta daha çekersin.. önce acaba ayıp olurmu olmazmı..sonraa amaann dedim bana ayıp olmuyor mu...koydum ilaç poşetinide attım aşağıya,, biraz ayıp ta oldu eminim ama kusura bakmasın ruhum daralmıştı artık.. Allahtan eşimde gelirken getirmedi.. zaten kv de kaynı para verecekmiş onun için gitti yani biz ne yaparsak yapalımm daha kalırdı da Allah razı olsun eşimin amcasından

valla o gitti eve huzur geldi, eşimde bende rahatladık, düşün ki oğlu bile daralmıştı hareketlerinden,, bu çok kötü bir şey ama insan biraz kendine dikkat etmeli değilmi,, benim iki kaynım var.. olay anında ( kv kp ile tartışırken ) eşim yanlarındaydı ama bir kaynım yurt dışında onun pek yapacak birşeyi yok yeni gitti daha oturumu bile yok henüz,, öteki de başka şehirde bu aramış annemi al size götür o evde kalmasın demiş eşime gelirsem çok kötü olur o evi yıkarım falan filan demiş,, eşimde aldı getirdi annesini dahada olay büyümesin diye.. ama gel gör ki o günden sonra iki oğlu da aramadı.. buna rağmen kv diyorki,, aman o ikisi üzülmesin şehir dışında olan için o polis , psikolojisi bozuk diyor.. eşimde bende çoksinirlendik.. benim eşimde polis bu arada.. dedimki eşime, insanda azıcık minnet olur.. seni beğenmez, beni beğenmez.. ama gelip sığındığı yer bizim evimiz, biz bakıyoruz ve hala yaranamıyoruz acımıyor ne sana ne bana dedim.. eşimde farkında.. bu evlat ayıran annelere varya cok kızıyorum acaba nasıl ölecekler bu adaletsizlikle..
bak tatlım gene benden sana abla nasihatı eşinle annesi hakkında çok konuşma, çünkü sonra araları bozulur ve bunun suçlusu olarak eşin seni görür,o zaman da eşinle aran bozulur,,( bu ileriki zamanlarda olur) eşinin annesi sonuçta,,,, hatta eşin annesi ile ilgili yorum yaptığında, yorum dahi yapma tatlım,,,,
senin evine geldiğinde seni rahatsız ediyorsa dediğim gibi zaten hamilesin, başım dönüyor de miğdem bulanıyor de tatlım at kendini yatağa,,, zaten kv iş var diye gider bak gör,,,,
kayınvaliden sen hamile olduğun için yapıyor olabilir bunları,, sonuçta artık eşin bir aile olucak tatlım,,, bazen annelerde böyle kıskançlık oluyor, olabiliyor,,, ne yazıkki,,,,
tabiki de beğenmez,, benim görümcelerim de beni beğenmiyor, hem fiziksel olarak, her açıdan,,, ama ben kim olduğumu ne olduğumu gayet iyi biliyorum,,,, popomla gülüp geçiyorum,,, hele benden 10 yaş büyük görümcemi benim KV zannettiler birde,,,temiziz diye geçinirler, kahvaltı sofrasında yemekler dururken tırnak keserler,,,, varsın çirkin olan ,, pis olan ben olayım,,,, pehhhh,,,,,
sen bebeğinle uğraş,,hamileliğini düşün,,, yat uyu dinlen,, eşinle yalnız olduğunuz zamanların tadını çıkar tatlım,,, 7 ay sonra çekirdek aile olucaksınız nasıl olsa :))