ama onlar nişanlıymış daha. yani nişanlı kızı o kadar içlerine sokmak istemeyebilir ailesi. bence çok fazla gereksiz kızla uğraşıyorsun.Onu koz kullanacağına, kvalidenle hallet derdini. Onun adı geçmeden meramını anlatamıyor musun?Ben evleneli.oldu iki sene kv. Nisanliyken bayram temizliği.olsun çağirdi durdu evine.gittigimde emir eli gobi.onu yap bunu et diyopdururdu valla gitmek.istemezdim evlendim tabi daha yaparmiyim yapmami cok bekledi.isini ama.ufak tefek seyler disinda elimi surmedim camini siliyim fln filan simdi kaynim.nisanli nisanlisi okumuş calisiyo ama hic mi tatili.yok var kaynanam çağirmiyo.bile.eve.geliyo. gık çikaramiyo ben is yaparken ben diyorum yardim et.diye dünde esim yok anasi konserve.yapiyomusta beni çağirmis yardima
hic kusura bakmasin dedim bi.kış boyu onlari.sadece ben yemiycem diğer gelinide.gelsin yardima yoksa hayatta cikmam yardima isim.olmaz dedim ben nisanliyken.emir.eli gibi kullaniyodu beni. Ben.kimsenin kölesi.değilim.oda paşa kizi.değil gelicek.çok afedersiniz ama (essek) gibi yapcak ogelmezse bende cikmam dedim beyefendi.anasina.toz.kondurmazo gelmezse.gelmesin sen cik yardim.et.demeler diger kaynim hic ezdirmez ben bu adamla napiyim yani.uyuuuz yaa
Bana söylemiyo zaten söylese cevap veririm siz çokmu düzgün konuşuyosunuz acaba adam gibi falan noluyo yaniOff şu kendimi ezdirmeyeceğim diye çirkinleşmeler yok mu.... Yapmayacaksan adam gibi söyle ne o öyle eşşek gibi gelecek, o gelmezse ben de gelmem falan.
benim bildiğim evde gelin varken hem de taviz vermiş cinsten nişanlı okuyan kız salça yapmak için çağrılmaz.baştan alıştırmışınız. oda sen varken onu cagırma gereksinimi duymuyordur
benim bildiğim evde gelin varken hem de taviz vermiş cinsten nişanlı okuyan kız salça yapmak için çağrılmaz.
Evli değilim, kvm de yok haliyle ama sizin sözleriniz garip geldi bana. Tanımadığınız bir kadın bu bayanın kvsi. Beli kopsun yorgunluktan lafını hak ettiğini nereden biliyorsunuz? Bazı işler vardır ki mutlaka yanında biri olması lazım yoksa yapılamaz kvnin bu konuda yardım istemesi doğal değil mi? Hadi cam falan silmesin de kışlık hazırlıkların hepsi max 3 gin sürüyor, o kadın da yaşlı haliyle yardım istiyor. Valla ben anneme bu sene yardım edemeyeceğim diye üzülüyordum ki ablamın işi denk geldi onunla yapacaklar, şimdi benim annemin kızı olmasa, oğlu beceremese, gelin kız bu lafları etse çok üzülürdüm.Kendine guvenmiyorsa girismesin o islere kaynanan. Disarda salcada tarhanada tursu da her turlu kislik satiliyor satin aliversin kendine guvenmiyor yardimci bekliyorsa.. Hasta oluver kizz mahsustan :) :) esinede giderdim ama hastalandim faydamda olamadi bak goruyomusun de :) :) valla yuz verme.. Birak kendi yapsin beli kopsun yorgunluktan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?