Kayınvalide, elti sarmalı

95duran

***Hayata Bakakaldım Öylece Geçip Giderken***
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2014
191
38
38
Eltiler kötü anlaşmak zorunda mı

Son düzenleme:
Yardim mardim etme yaa ne kisligi yap cok kislik lazimsa kendikini otur evinde birak bosver yuz verme..siz yokken napiyomus yevmiyeli insan mi tutup yaptiriyomus birdk bosver...

kızın tavırları nasıl yanı o mu bu fırsatı vrmıyor anlamaya calısıyorum

Güçlü bir kişiliğiniz yok kendinizi siz ezdirmişsiniz.
Nişanlıyken hanım gelin olayım beni sevsin diye gönüllü hizmetçi olursunuz.
Sonra da beni kullandı onu niye kullanmıyor diye deli olursunuz.
Yeni gelin dik duruyor, kendini kullandırmıyor diye kızmaya hakkınız yok.

Eşek gibi de yapmak zorunda değil, siz de değilsiniz tabi.
Duruşunuz başkalarına göre değil kendinize göre olsun..

ama onlar nişanlıymış daha. yani nişanlı kızı o kadar içlerine sokmak istemeyebilir ailesi. bence çok fazla gereksiz kızla uğraşıyorsun.Onu koz kullanacağına, kvalidenle hallet derdini. Onun adı geçmeden meramını anlatamıyor musun?

Sen yaptın die o yapmak zorunda değil ki
Normal olan yeni gelinin yaptığı
Sen çok yüz vermişsin alıştırmışsın eşinde çık yardım et der
Biaradasınızdır yemek yenir tekbaşına toplarsın tekbaşına çay koyarsın tekbaşına yıkarsın Ozaman kızarsın ben hizmetçiyim o prenses mi diye
Ama konserve yapıcak gelin gelmezse ben gitmem çok saçma
Bukadar rahatsız oluosan kv ile konuş ya 2mizide çağır ya hiç

Eltiniz doğru olanı yapıyor oda gelsin diyeceginize sizde sınırlarınızı belirleyin siz kendinizi ezdiriyorsuniz diye odamı ezdirsin

Burada diğer gelin ya da kayninizdqn ziyade is esinizde bitiyor. Esinizde kayninizla ayni tepkiyi vermeli sizi ezdirmemeli. Siz içinizden gelerek yapmalisiniz yapacaginiz isi. Ama diğer gelini suclamayin bence.

Kendine guvenmiyorsa girismesin o islere kaynanan. Disarda salcada tarhanada tursu da her turlu kislik satiliyor satin aliversin kendine guvenmiyor yardimci bekliyorsa.. Hasta oluver kizz mahsustan :) :) esinede giderdim ama hastalandim faydamda olamadi bak goruyomusun de :) :) valla yuz verme.. Birak kendi yapsin beli kopsun yorgunluktan :)

baştan alıştırmışınız. oda sen varken onu cagırma gereksinimi duymuyordur

Off şu kendimi ezdirmeyeceğim diye çirkinleşmeler yok mu.... Yapmayacaksan adam gibi söyle ne o öyle eşşek gibi gelecek, o gelmezse ben de gelmem falan.
Bana söylemiyo zaten söylese cevap veririm siz çokmu düzgün konuşuyosunuz acaba adam gibi falan noluyo yani

Yapmasaydınız efendim siz de.
Zamanında iyi hoş görünmek için yaparsınız sizden sonra gelenler yapmıyor diye onun üstünden savunmaya geçersiniz.
Yapmayacaksanız 'yardım etmek istemiyorum mecbur değilim' diyeceksiniz başka insanlardan güç bulmaya çalışmayın.

Kimse kimseye zorla iş yaptıramaz zaten. Ama yeni geline de eşşek gibi gelecek demek ne demek?
Bir kulağına giderse en başından seviyenizi belli ederseniz sizinle de ona göre görüşür. Zira yeni gelin mesafe korumayı bilen birisi gibi görünüyor.

kimse esek gibi gitmek zorunda degil ki nisanliyken kafaniza silah mi dayadilarda eltiniz en dogrusunu yapiyor.kislik konserveye falan nisanli kiz neden gelsin allah korusun belki evlenmeyecekler ne mecburiyeti.ama siz ister gidersiniz ister gitmezsiniz evli olarak gelin olarak yani ama nisanliyken temzlktr kisliktir gelmek zorunda degil

benim bildiğim evde gelin varken hem de taviz vermiş cinsten nişanlı okuyan kız salça yapmak için çağrılmaz.

Valla öyle.
'Onun eli ayağı bir gelini var nişanlıyken bile yardım edermiş bana ne hacet?' der çekilir kenara.

Evli değilim, kvm de yok haliyle ama sizin sözleriniz garip geldi bana. Tanımadığınız bir kadın bu bayanın kvsi. Beli kopsun yorgunluktan lafını hak ettiğini nereden biliyorsunuz? Bazı işler vardır ki mutlaka yanında biri olması lazım yoksa yapılamaz kvnin bu konuda yardım istemesi doğal değil mi? Hadi cam falan silmesin de kışlık hazırlıkların hepsi max 3 gin sürüyor, o kadın da yaşlı haliyle yardım istiyor. Valla ben anneme bu sene yardım edemeyeceğim diye üzülüyordum ki ablamın işi denk geldi onunla yapacaklar, şimdi benim annemin kızı olmasa, oğlu beceremese, gelin kız bu lafları etse çok üzülürdüm.

ne demek eşek gibi gelecek . Beraber eşeklik yapalım der gibi . Eltinizi çok taktir ettim şahsen .Kişilikli kadınmış .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…