kaldı ki ailesi de şimdiden o kadar evlerine girmesini istemeyebilir.Valla öyle.
'Onun eli ayağı bir gelini var nişanlıyken bile yardım edermiş bana ne hacet?' der çekilir kenara.
Size bir şey söylemiyorsa ne bu şiddet bu celal? Adam gibi lafında bir şey yok, çok kullanılan bir tabirdir kendileri. Ayrıca mi soru eki ayrı yazılır!Bana söylemiyo zaten söylese cevap veririm siz çokmu düzgün konuşuyosunuz acaba adam gibi falan noluyo yani
Evli değilim, kvm de yok haliyle ama sizin sözleriniz garip geldi bana. Tanımadığınız bir kadın bu bayanın kvsi. Beli kopsun yorgunluktan lafını hak ettiğini nereden biliyorsunuz? Bazı işler vardır ki mutlaka yanında biri olması lazım yoksa yapılamaz kvnin bu konuda yardım istemesi doğal değil mi? Hadi cam falan silmesin de kışlık hazırlıkların hepsi max 3 gin sürüyor, o kadın da yaşlı haliyle yardım istiyor. Valla ben anneme bu sene yardım edemeyeceğim diye üzülüyordum ki ablamın işi denk geldi onunla yapacaklar, şimdi benim annemin kızı olmasa, oğlu beceremese, gelin kız bu lafları etse çok üzülürdüm.
Evli değilim, kvm de yok haliyle ama sizin sözleriniz garip geldi bana. Tanımadığınız bir kadın bu bayanın kvsi. Beli kopsun yorgunluktan lafını hak ettiğini nereden biliyorsunuz? Bazı işler vardır ki mutlaka yanında biri olması lazım yoksa yapılamaz kvnin bu konuda yardım istemesi doğal değil mi? Hadi cam falan silmesin de kışlık hazırlıkların hepsi max 3 gin sürüyor, o kadın da yaşlı haliyle yardım istiyor. Valla ben anneme bu sene yardım edemeyeceğim diye üzülüyordum ki ablamın işi denk geldi onunla yapacaklar, şimdi benim annemin kızı olmasa, oğlu beceremese, gelin kız bu lafları etse çok üzülürdüm.
Yok ben kv anne gibi olur, öyle görün demek istemedim. Ama ne bileyim beli kopsun falan hiç tanımadığım kişiye de kullanmam. Konu sahibi bayanın yazılarından çok da sakin biri olmadığınanlaşılıyor, kv illa kötü olacak diye bir şey yok ya.Evlenmeden önce pembe gözlüklere bakılıyor dünyaya benim annem gibi kv de anne diye düşünülüyor ama onlar kızı gibi değil hizmetçisi düşmanı gibi görünce ee çıkartıveriosun gözlkleri
kaldı ki ailesi de şimdiden o kadar evlerine girmesini istemeyebilir.
şahsen benim annem babam göndermezdi. kız daha öğrenciymiş zaten, salça yapılırken hiç gördü mü bakalım?
daha evlenmeden konu sahibinin bu kadar itişmesi hem de kendinden küçük biriyle hiç doğru değil.
Kafamı size takmadım zaten, ifadeleriniz garip geldi. Sizin kvniz kötü biri olabilir, çektiriyor olabilir, sevmiyor olabilirsiniz ama bu hiç tanımadığınız birine bu lafları etme hakkını vermez bence.Sen kaynanana yardim edersin gidip o vakit :) allah iyisine dusursun seni insallah camini falan sil kisligini hazirla. Bana gore degil... Nickimi degistircem zaten ben ksynana dusmani diye :) sen takma kafani bana
kızın haberi bile yok. şimdiden başladıysa zaten negatif sinyallerin yayılması yakındır.Yakın gelecekteki muhtemel olayların fitilini ateşlemiş gibi konu sahibi. Hem de kendi kendine kurarak hadi hayırlısı.
Yeni gelin biraz akıllıysa alet olmaz buna.
Ben iyi kv ye rastlamadım :)Yok ben kv anne gibi olur, öyle görün demek istemedim. Ama ne bileyim beli kopsun falan hiç tanımadığım kişiye de kullanmam. Konu sahibi bayanın yazılarından çok da sakin biri olmadığınanlaşılıyor, kv illa kötü olacak diye bir şey yok ya.
Ya sen konuya odaklansana bana niye odaklaniyosun kafana takmadiysan? Sana garip geldiyse geldi napayim yani? Geldiyse laf yetistirme cabanda bana garip geldi.. Orda gulmusum sakasina tutmus laf araniyosun benim yazdiklarimdan.. İsine bak isineee.Kafamı size takmadım zaten, ifadeleriniz garip geldi. Sizin kvniz kötü biri olabilir, çektiriyor olabilir, sevmiyor olabilirsiniz ama bu hiç tanımadığınız birine bu lafları etme hakkını vermez bence.
Pardon da niye eşşek gibi yapacakmış.Ne mecburiyeti var.Sen kendini mecbur hissetmiş,nişanlılık dönemindede iyi görünmek için herşeyi kabul etmişsin.Sen kabul ettin alıştırdım diye,niye diğer gelin bunun ceremesini çeksin.Hee bi de kızcağız çalışıyor.Ttail gününü konserveye mi harcayacak.Ne sen ne o kimse mecbur değil.Ama imkanın varsa,çalışmıyorsan gider yardımcı olursun.O da isterse yardımcı olur.İstemiyorsanız,ne sen eltini şart koşabilirsin ne o seni.Ben evleneli.oldu iki sene kv. Nisanliyken bayram temizliği.olsun çağirdi durdu evine.gittigimde emir eli gobi.onu yap bunu et diyopdururdu valla gitmek.istemezdim evlendim tabi daha yaparmiyim yapmami cok bekledi.isini ama.ufak tefek seyler disinda elimi surmedim camini siliyim fln filan simdi kaynim.nisanli nisanlisi okumuş calisiyo ama hic mi tatili.yok var kaynanam çağirmiyo.bile.eve.geliyo. gık çikaramiyo ben is yaparken ben diyorum yardim et.diye dünde esim yok anasi konserve.yapiyomusta beni çağirmis yardima
hic kusura bakmasin dedim bi.kış boyu onlari.sadece ben yemiycem diğer gelinide.gelsin yardima yoksa hayatta cikmam yardima isim.olmaz dedim ben nisanliyken.emir.eli gibi kullaniyodu beni. Ben.kimsenin kölesi.değilim.oda paşa kizi.değil gelicek.çok afedersiniz ama (essek) gibi yapcak ogelmezse bende cikmam dedim beyefendi.anasina.toz.kondurmazo gelmezse.gelmesin sen cik yardim.et.demeler diger kaynim hic ezdirmez ben bu adamla napiyim yani.uyuuuz yaa
Mahalle kavgasına döndürmeye gerek yok. İyi günler.Ya sen konuya odaklansana bana niye odaklaniyosun kafana takmadiysan? Sana garip geldiyse geldi napayim yani? Geldiyse laf yetistirme cabanda bana garip geldi.. Orda gulmusum sakasina tutmus laf araniyosun benim yazdiklarimdan.. İsine bak isineee.
Ben evleneli.oldu iki sene kv. Nisanliyken bayram temizliği.olsun çağirdi durdu evine.gittigimde emir eli gobi.onu yap bunu et diyopdururdu valla gitmek.istemezdim evlendim tabi daha yaparmiyim yapmami cok bekledi.isini ama.ufak tefek seyler disinda elimi surmedim camini siliyim fln filan simdi kaynim.nisanli nisanlisi okumuş calisiyo ama hic mi tatili.yok var kaynanam çağirmiyo.bile.eve.geliyo. gık çikaramiyo ben is yaparken ben diyorum yardim et.diye dünde esim yok anasi konserve.yapiyomusta beni çağirmis yardima
hic kusura bakmasin dedim bi.kış boyu onlari.sadece ben yemiycem diğer gelinide.gelsin yardima yoksa hayatta cikmam yardima isim.olmaz dedim ben nisanliyken.emir.eli gibi kullaniyodu beni. Ben.kimsenin kölesi.değilim.oda paşa kizi.değil gelicek.çok afedersiniz ama (essek) gibi yapcak ogelmezse bende cikmam dedim beyefendi.anasina.toz.kondurmazo gelmezse.gelmesin sen cik yardim.et.demeler diger kaynim hic ezdirmez ben bu adamla napiyim yani.uyuuuz yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?