Kayınvalide, elti sarmalı

[QUOTE="Nehirsu85, post: 36718849, member: 419049"

]Mahalle kavgasına döndürmeye gerek yok. İyi günler.[/QUOTE]

O zaman ziplamayacaksin herkezin her lafindan mana cikarmayacaksin ki donmesin mahalle kavgasina. Sanada iyi gunler :)

Ben rastladım
Beli kopsun diye şaka olmaz ya neyse
Tesbitlerin çok doğru ama katılıyorum sana, kıskançlık kokuları geliyo burnuma.

Buraya konu açtiğima pişman.oluyorup hep kimse yardım etmeye değil laf koymaya yazıyor

Hastalık şu bu olmadığı sürece kimsenin işini yapmam annem dahil kimsede benim işimi yapmasın eltiniz doğru olanı yapıyor. Bide bir şey soracağım noktalar bedava mıydı

Siz nisanliyken gidip gelerek onu alistirmissiniz o yüzden bunun bu şekilde devam etmesi çok normal. Kaynanaiza ipleri bastan vermissiniz. Diğer eltinizde bastan tavrini koymuş sanirim. Bunun geri dönüşü telafisi nasil olur bilemiyorum ama esinizin öncelikle sizin yaninizda olması gerekiyor bu konuda.

Buraya konu açtiğima pişman.oluyorup hep kimse yardım etmeye değil laf koymaya yazıyor

Yardım edioruz sana kardeşim
Düşüncelerini değiştir öncelikle
Ben yandım oda yanıcak banane banane yapma
Eşine annesini sürekli şikayet etme hiç bi işe yaramaz
Eşini eşine şikayet et bak kardeşin nasıl sahip çıkıyo sen nie bana sahip çıkmıosun de
Kendi evinin işini yap çocuğunda var kvye yüzverme herkes kendi işini kendisi yapsın

kızın haberi bile yok. şimdiden başladıysa zaten negatif sinyallerin yayılması yakındır.

Bu şekilde konu olmaya devam ederse duyulur ve mutlaka arada olumsuzluk olur.
Kız da buraya konu açar 'müstakbel eltim bana sardı' diye.

Bu biraz askeriyede ki dede-torun ilişkisi gibi. Sonra gelene dayılanmak, ustayım istediğimi yaptırırımlar falan.

Yok senin dediğin doğru. Hadi konu sahibi tanıyor kaynanasını ne istiyorsa desin, şurdan iki satırla tanıdığımız insana beli kopsun demek beddua demektir hoş değil.

İyi de açtığın konudaki yanlışları söylüyor insanlar.Sen hiçbir nişanlı kızın yapmaması gereken birşeyi yapmışsın.Aynı yanlışlığı eltinden bekliyorsun.Senin ailen müsade etmiştir.Kızın ailesi etmez.Sen normal karşılayıp gelmişsindir kız mesafeli davranır.İki elti olmanız,aynı şeyleri yapacaksınız anlamanımı gelir.Eşşek gibi ne demek ya.Kimse mecbur değil.

Acikcasi burnuma kiskanclik kokulari gelmedi değil.tavriniz yanlis bence.nisanli henüz tavrinida koymuş sizde en bastan içinizden geldiği gibi davransaydiniz.bence biraz geçimli olmayi deneyin ha evlenince bakarsiniz duruma gore sizde dusuncenizi sotlersiniz.
Hem benimde eltim var öğretmen yazin yazlikta oluyor genelde sağolsun Kv hepimuzinkini yapar cagirmaz kimseyi ama gecen sene ben yardim ettim bu sene bebeğim var küçük yardima eltim musaitmis gitmiş seneye gidemesem yine o gider aramizda lafi bile olmaz.

Sana farkındalık kazandırmaya çalışıyoruz. Biraz silkeleyerek oluyor ama yazılanlar aslında senin iyiliğin için. Yorumlardan kendine pay çıkar.

Bak mantıklı düşün. Bu şekilde yaparsan adın kıskanç eltiye çıkar. Kimse Sana saygı duymaz. Eğer kayinvaliden kötü biriyse merak etme eltinde bunu görecektir. Kayinvalidenin yüzünden eltinle kötü olacağına, ona iyi davran, iyi bi ilişkiniz olsun.bu yaptığın cekememezlik gibi algılanır.

Kimse kimsenin işini yapmak zorunda değil, ama genede eşinin annesi. Çok ciddi sıkıntılara sebep olmuyorsa Kayinvalidenin davranışları, görmezden gel. Allah rızası için, kendi anneni düşünerek yardimci ol. Içinden geldiği kadar yap, kendini kullandır demiyorum. Sen kendince yap birseyler ama eltine ayar vermeye çalışma.

Sen bu davranislarinla eşini ve kayinvalideni dolduruyorsun eltine karşı. Bu şekilde devam edersen hepsi bir olur, sen yalnız kalırsın.

eltiniz yapmak zorunda değil siz de yapmak zorunda değilsiniz.

eltiniz çalışıyor ve daha nişanlı.. siz ew hanımısınız diye siz de yapmak zorunda değilsiniz... işi size yüklemeleri de yanlış...

Senin eşinde bitio herşey ama erkekler analarına pek toz kondurmazlar...

nişanlıyken ben sadece 1 kere yaptım o da kayınvalidem çok hastaydı diye daha da yapmadım zaten.. haa yapmak zorunda da değilim...

çalışıyorum paramı kazanıyorum ve ewlendiğimde iş bekliyorlar insandan...

çalışıyorum ya bi yoruldum desem taş mı taşıdın derler.... ama çalışmayayaım bak o zaman bana desem bakamaz...

insanlar nankördür werdikçe hep almak isterler...

masa başı işim olduğu için yorulmadığımı düşünüolar ama insan beyin yoruyor sabah erken kalkıyorum, ewe git yemek yap bilmem ne temzlk derken ewin bütün yükünü üstlenıyorm oğulları tv başında koltukta uzanır...

bi otursan misafir gibi oturdun diye sölenirler...

arkadaş ben hangi birine yetişeyim?? benm ewim ayrı ben yokken nasıl yapıosa öle yapmaya dewam etsin.. Anneni çok düşünüosan tut bi kadın günlükçü gelsin 15 gnde bir temizlesin de eşine.. ben öle diyorum hiiiç umrmda değil...

ben ewimin işine zor yetişiyorum zaten bi de milletle uğraşamam...

sen de yüz werme... artık yorgnm de.. anneni çok düşünüosan kadın tut yapsın işlerini de....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…