- 19 Haziran 2014
- 1.082
- 953
- 208
Ben rastladımBen iyi kv ye rastlamadım :)
Beli kopsun derken şakayla karışık başının çaresine kendi baksın demek istedi heralde
Konu sahibi 19 yaşında daha toy nişanlıyken şirin gözükmek için yaptığı şeyler şimdi ayağına dolanmış
Ben yandım başkasıda yansın istiyo
Buraya konu açtiğima pişman.oluyorup hep kimse yardım etmeye değil laf koymaya yazıyor
Ben rastladım
Beli kopsun diye şaka olmaz ya neyse
Tesbitlerin çok doğru ama katılıyorum sana, kıskançlık kokuları geliyo burnuma.
kızın haberi bile yok. şimdiden başladıysa zaten negatif sinyallerin yayılması yakındır.
sen yazdıklarını değil, yazanları yargılarsan açtığın her konu böyle olur.Buraya konu açtiğima pişman.oluyorup hep kimse yardım etmeye değil laf koymaya yazıyor
Yok ben kv anne gibi olur, öyle görün demek istemedim. Ama ne bileyim beli kopsun falan hiç tanımadığım kişiye de kullanmam. Konu sahibi bayanın yazılarından çok da sakin biri olmadığınanlaşılıyor, kv illa kötü olacak diye bir şey yok ya.
İyi de açtığın konudaki yanlışları söylüyor insanlar.Sen hiçbir nişanlı kızın yapmaması gereken birşeyi yapmışsın.Aynı yanlışlığı eltinden bekliyorsun.Senin ailen müsade etmiştir.Kızın ailesi etmez.Sen normal karşılayıp gelmişsindir kız mesafeli davranır.İki elti olmanız,aynı şeyleri yapacaksınız anlamanımı gelir.Eşşek gibi ne demek ya.Kimse mecbur değil.Buraya konu açtiğima pişman.oluyorup hep kimse yardım etmeye değil laf koymaya yazıyor
Buraya konu açtiğima pişman.oluyorup hep kimse yardım etmeye değil laf koymaya yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?