Kayınvalide etkisi

Herşeye karışan kv hiç sevmem o konuda haklısınız ama herkesin annesi kendi için değerlidir ne diyebilir ki annesine. En iyisi vurdumduymaz olmak duymamazlıktan gelin yada o an tatlılıkla cevap verin. Böyle daha mutlu olursunuz.. Takıntı yaparsanız zihninizde büyütür eşinizle aranız bozulur ve mutsuz olursunuz

Şu ana kadar verdiğiniz cevaplardan şunu anladım buluttan nem kapıyorsunuz. Biraz rahat olun yahu bazı şeyleri görmezden gelmeyi bilin. Sürekli bir şeyleri kafaya takmak çok yorucu değil mi?

(Genel olarak söylüyorum) KV. Rakip görmeyi bırakın artık. Savaşmayın, gülüp geçmeyi öğrenin. Daha mutlu olursunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizi omzuna alıp dondurmesi benim oğlumda olsa derdim yani..biraz hamilelikle fazlamı alingansiniz acaba anlattıklarınız pek dert değilde sevimsiz buluyorsunuz sanki KV deyi
Kesinlikle bende tabi dert olarak adlandırmıyorum bu durumu ama kafama takıyorum yalan değil

Aynen bende çocuk gibi davranmasını sinir oluyorum birde sürekli zayıflamışsın falan diyo sanki ben evde yemek vermiyorum bilerek yapıyor gibi

(Genel olarak söylüyorum) KV. Rakip görmeyi bırakın artık savaşmayın gülüp geçmeyi öğrenin. Daha mutlu olursunuz.
Tam tersi bu inanın rakip olarak değil ben ona en baştan beri anne demiş biriyim. Yeri geldi eşimin kolundan çıkıp yalnız kalmasın ye onun koluna girip yürümüş biriyim. Ama beni anlattığım ve ona benzer Bi sürü şey yüzünden o kadar soğuttu ki anlatamam

Kesinlikle bende tabi dert olarak adlandırmıyorum bu durumu ama kafama takıyorum yalan değil
Siz eşinizi paylasamiyorsunuz gelin KV ama böyle yaparsanız evliliğinizi yıpratırsiniz. annesi oda sonuçta gülün geçin ne size birşey diyebilir ne annesine ben eşinize acıdım .

Zaten sizinle bu yüzden paylaşıyorum bazen o an saf halime geliyor cevap veremiyorum versemde duymamazlıktan geliyor hep daha da gıcık oluyorum. Hayatımda bu kadar rahat gamsız Bi insan görmedim eminim sizde görmemişsinizdir inanın

sizin durum gene iyi.geçenlerde bir konu vardı kayınvalidem ve kayınbabam çok iyi insanlar ama nefes almaları bile bana batıyor diyeee
Yok yani bu şekilde davranışları olmasa ben zaten başta kv. Karşı hissettiğim gibi temiz hissedicem ama Beni zamanla içimdeki sevgisini çürüttü

Mesafe candır, saygını bozma ama mesafeli ol ben artık öyle yapıyorum yoksa eşimle kötü oluyorum bence mesafe iyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…