- 13 Eylül 2015
- 6.991
- 32.279
- 548
- Konu Sahibi Herseyguzelolsundh
-
Valla baştan sona tekrar tekrar okudum bir halt göremedim yalnız değilmişimBende göremedim bugün birde KV gelin kavgasına şahit olmuş biri olarak
Şu ana kadar verdiğiniz cevaplardan şunu anladım buluttan nem kapıyorsunuz. Biraz rahat olun yahu bazı şeyleri görmezden gelmeyi bilin. Sürekli bir şeyleri kafaya takmak çok yorucu değil mi?İnanın bunu da diyorum kendimi telkin ediyorum saçmalama kızım bırak uzak davran yeter diyorum kendi kendime ama bazen kaynanamın yüzü o an ki tavırları geliyor gözümün önüne bana geliyorlar resmen korkulu rüyam oluyor
(Genel olarak söylüyorum) KV. Rakip görmeyi bırakın artık. Savaşmayın, gülüp geçmeyi öğrenin. Daha mutlu olursunuz.Merhaba arkadaşlar benim sorun kayınvalide. 4 yıllık evliyim ve şuan gebeyim. Kayınvalidemi çok aramam sormam o ise aradığında yada ay Bi beş dk uğrıcam evdeysen dediğinde bişey saçma sapan konuşup sinirlerimi hoplayıp dönüyor. Mesela en son geldiğinde tatlı vardı evde ikram edicem oğlum da sever tatlıyı yada herhangibi zaman oğlumda şunu sever bunu sever diyip geriyo beni yahu ben zaten biliyorum benim kocamı bana satıyor. Bi keresinde de eşim kv ben eşimin kuzeni bahçedeydik eşim beni omzuna aldı döndürüyor falan mutluyuz kv. hemen oğlum belin ağrıcak diyor yahu karısıyım ben onun buna bile müdahale. Ya Bi insan bişey bilmeyip bişeyden anlamayıp bu kadar mı herşeye karışır bilmişlik taslar sinir oluyorum. Aslında daha çok şey var ama sizin için uzatmak istemiyorum. Bazen dayanamayıp eşimle paylaşıyorum çoğu kez hak veriyor ben ona o an söylüyorum ama anlamıyor yeri geldiğinde uygun Bi dille konuşucam diyor. Bazen de bunlar aklıma geldikçe eşimden soğuyorum uzaklaşıyorum sanki Bi ana kuzusuyla evliymişim hissiyatı veriyor kaynanam. Kafama deseniz sürekli takıyorum ne kadar uğraşsam da. Tek düşündüğüm bebeğim ve evliliğim eşimle olan ilişkim etkileniyor inanın içimi dökmek için size yazıyorum ne hissedeceğimi şaşırdım...
Kesinlikle bende tabi dert olarak adlandırmıyorum bu durumu ama kafama takıyorum yalan değilSizi omzuna alıp dondurmesi benim oğlumda olsa derdim yani..biraz hamilelikle fazlamı alingansiniz acaba anlattıklarınız pek dert değilde sevimsiz buluyorsunuz sanki KV deyi
Aynen bende çocuk gibi davranmasını sinir oluyorum birde sürekli zayıflamışsın falan diyo sanki ben evde yemek vermiyorum bilerek yapıyor gibiBi yandan Hormonlar dan mı diyorum bende. Benim soğuma durumum tamamen kaynanam dan ötürü sürekli benim yanımda küçük çocuğu gibi davranıyor eşime. Yahu kazık kadar adam. Bi de bazen bana inat yaptığını düşünüyorum ses tonundan anlarsınız ya birini öyle.
Böyle bir tanıdığım vardı oğlanı paylasamiyirlardi gelin KV öyle bir durum sezdim ben oğlanı aradan atsalar gül gibi geçinirlerValla baştan sona tekrar tekrar okudum bir halt göremedim yalnız değilmişim
Tam tersi bu inanın rakip olarak değil ben ona en baştan beri anne demiş biriyim. Yeri geldi eşimin kolundan çıkıp yalnız kalmasın ye onun koluna girip yürümüş biriyim. Ama beni anlattığım ve ona benzer Bi sürü şey yüzünden o kadar soğuttu ki anlatamam(Genel olarak söylüyorum) KV. Rakip görmeyi bırakın artık savaşmayın gülüp geçmeyi öğrenin. Daha mutlu olursunuz.
Ay yok benim kv. arada kendini de över şöyle yaptım böyle yaptım diyeBöyle bir tanıdığım vardı oğlanı paylasamiyirlardi gelin KV öyle bir durum sezdim ben oğlanı aradan atsalar gül gibi geçinirler
nik de uyduuu fitne fucurrrrr.
sizin durum gene iyi.geçenlerde bir konu vardı kayınvalidem ve kayınbabam çok iyi insanlar ama nefes almaları bile bana batıyor diyeeeAy yok benim kv. arada kendini de över şöyle yaptım böyle yaptım diye
Siz eşinizi paylasamiyorsunuz gelin KV ama böyle yaparsanız evliliğinizi yıpratırsiniz. annesi oda sonuçta gülün geçin ne size birşey diyebilir ne annesine ben eşinize acıdım .Kesinlikle bende tabi dert olarak adlandırmıyorum bu durumu ama kafama takıyorum yalan değil
Zaten sizinle bu yüzden paylaşıyorum bazen o an saf halime geliyor cevap veremiyorum versemde duymamazlıktan geliyor hep daha da gıcık oluyorum. Hayatımda bu kadar rahat gamsız Bi insan görmedim eminim sizde görmemişsinizdir inanınHerşeye karışan kv hiç sevmem o konuda haklısınız ama herkesin annesi kendi için değerlidir ne diyebilir ki annesine. En iyisi vurdumduymaz olmak duymamazlıktan gelin yada o an tatlılıkla cevap verin. Böyle daha mutlu olursunuz.. Takıntı yaparsanız zihninizde büyütür eşinizle aranız bozulur ve mutsuz olursunuz
Yok yani bu şekilde davranışları olmasa ben zaten başta kv. Karşı hissettiğim gibi temiz hissedicem ama Beni zamanla içimdeki sevgisini çürüttüsizin durum gene iyi.geçenlerde bir konu vardı kayınvalidem ve kayınbabam çok iyi insanlar ama nefes almaları bile bana batıyor diyeee
Mesafe candır, saygını bozma ama mesafeli ol ben artık öyle yapıyorum yoksa eşimle kötü oluyorum bence mesafe iyi..Haklısınız bende aramayarak mesafe koymaya çalışıyorum kendimce böyle çözüm bulucam ama Bi yandan da isterim yani beni ayırmasın bişeyleri düşünerek davransın gül gibi geçinelim ama tam tersi
Canım övmeyini yokki kış günü yolluk yıkamış benimki anlatıyor ballandıra ballandıra gel benimkileride yıka anne dedim güldük geçtik politik ol birazAy yok benim kv. arada kendini de över şöyle yaptım böyle yaptım diye
Kayınvalidenin çok zor bir hayatı var ben bunu anladımsizin durum gene iyi.geçenlerde bir konu vardı kayınvalidem ve kayınbabam çok iyi insanlar ama nefes almaları bile bana batıyor diyeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?