- 10 Nisan 2014
- 43.636
- 116.109
- 798
- Konu Sahibi Herseyguzelolsundh
-
ben kendi annemle bile farklı görüşlerdeyimmmm ergenliğimden beri.ama tartışmıyorummm he hee diyip bildiğimi yapıyorummm oluyor bitiyorrr.insanlar kavga etmek istese o kadar kolay konu bulur kiii.hiçç gerek yokk benceeeCanım övmeyini yokki kış günü yolluk yıkamış benimki anlatıyor ballandıra ballandıra gel benimkileride yıka anne dedim güldük geçtik politik ol biraz
kayınvalide olmaktan korkar oldummmm yavvvv burayı okuya okuyaaaKayınvalidenin çok zor bir hayatı var ben bunu anladım
İşte sorun şu ben kvin eşime sevgi göstermesine şikayetçi değilim ama ortamda beni yok sayıp oğlum şunu istermisin oğlum yapma belin ağrıcak hiç unutmam eşimin kuzenleri eşim abisi cümbür cemaat kv dedik. Kv. herkese sormadan portakal suyu sıkıp getirdi Bi bana vermedi o ortamda boğazım düğüm düğüm olmuştuSiz eşinizi paylasamiyorsunuz gelin KV ama böyle yaparsanız evliliğinizi yıpratırsiniz. annesi oda sonuçta gülün geçin ne size birşey diyebilir ne annesine ben eşinize acıdım .
Çocuk sahibi olmayı düşünür hale geldim desemkayınvalide olmaktan korkar oldummmm yavvvv burayı okuya okuyaaa
Siz de kılı kırk yaran birisiniz bence. Yani gamsız olmak daha iyi gibi. En çok eşinize şikayet etmenize ve önün haklisin demesine şaşırdım. Bence kıymetini bilin göze batmayan şeyleri de görmezden gelin.Zaten sizinle bu yüzden paylaşıyorum bazen o an saf halime geliyor cevap veremiyorum versemde duymamazlıktan geliyor hep daha da gıcık oluyorum. Hayatımda bu kadar rahat gamsız Bi insan görmedim eminim sizde görmemişsinizdir inanın
Ben aileden biriyle kavga edip de kazananı görmedim politik olucaksin en güzelini yapıyorsunuz yoksa hangimizin hatası yokki aile olmak bunu gerektiriyor açık aramak değilde kapatmak lazımben kendi annemle bile farklı görüşlerdeyimmmm ergenliğimden beri.ama tartışmıyorummm he hee diyip bildiğimi yapıyorummm oluyor bitiyorrr.insanlar kavga etmek istese o kadar kolay konu bulur kiii.hiçç gerek yokk benceee
Yok herzaman paylaşmıyorum ki ama bazen öyle dokunuyorki bazı şeyler dayanamıyorumSiz de kılı kırk yaran birisiniz bence. Yani gamsız olmak daha iyi gibi. En çok eşinize şikayet etmenize ve önün haklisin demesine şaşırdım. Bence kıymetini bilin göze batmayan şeyleri de görmezden gelin.
Ortamda yok saymasina nedende sizsiniz ama etkiye tepki olarak düşünün o size yapınca sizde ona yapıyorsunuz eminim yapmayın annecim bana getirmeyi unuttun herelde ben alayım diye kalksan alsan gülerek o hareketi bir daha sana yapamaz.İşte sorun şu ben kvin eşime sevgi göstermesine şikayetçi değilim ama ortamda beni yok sayıp oğlum şunu istermisin oğlum yapma belin ağrıcak hiç unutmam eşimin kuzenleri eşim abisi cümbür cemaat kv dedik. Kv. herkese sormadan portakal suyu sıkıp getirdi Bi bana vermedi o ortamda boğazım düğüm düğüm olmuştu
Düğünümüzde eşim oynamaktan çok terlemişti biz el ele dururken kv. Yanımıza geldi ve oğlum çok terlemişsin sırtına bişey koyalım mı demişti hiç unutmam eşim izin vermedi tabi ama izin verse koyacak düşünün ya Düğünümüzde okadar insan varken ve senin oğlun koca adam evleniyor ya inanın abartmıyorum aklıma geldikçe sinir basıyorKayınvalidenizle aranızda başka sorunlar mı oldu acaba ?
Oğlum tatlıyı sever demesi normal geldi çünkü, bunu birçok anne söyler, eşiniz sizi omuzuna alınca belini incitirsin demesi de içgüdüsel olarak uyarma amaçlı olabilir, annesi sırtına havlu koymadığı sürece eşinizden soğumayın bence.
O an bana okadar dokunmuştu ki cevap bile veremedim eşim bile bozulmuştu işte bazı anlar okadar saflığı a denk geliyor ki kendime de kızıyorumOrtamda yok saymasina nedende sizsiniz ama etkiye tepki olarak düşünün o size yapınca sizde ona yapıyorsunuz eminim yapmayın annecim bana getirmeyi unuttun herelde ben alayım diye kalksan alsan gülerek o hareketi bir daha sana yapamaz.
Bazı anneler hemen benimseyemezler. Belki benimseyemedi seni. Bazı anneler oğullarını paylaşamazlar belki böyle duygu yaşıyordur. Siz neden ciddiye alıp sinir oluyorsunuz bunu anlamıyorum. Eşinize odaklanın yuvanıza bakın hayat kısa. Gençlikte kalmayacak. Böyle şeylere takılarak neden mutsuzluğu seçiyorsunuz anlamıyorum. Görmezden gelebilirsiniz. Nötr kalabilirsiniz zor değil ki bunları yapmak. Örnek vereyim size istinaden. Biz eşimin ailesinin yanına izne gittiğimizde eşim mangal yapmak istedi. Neyse yaptık kurduk sofrayı. Eşim sofrada önüme et falan koyuyor. Bardağımı kontrol ediyor. Annesi de o sırada eti kendisi alabildiği halde oğlum önüme et koyar mısın dedi. Eşim de bende bunun Sebebini anladık göz göze geldik hatta. Ne yani şimdi kadına gicık mı olayım şimdi ben. Anlayamıyorum gerçekten. Bana sempatik geliyor. Sözsel şeyler duysam makaraya alırım ben. Kendinizi mutlu edin böylesi eziyet oluyor belli kiTam tersi bu inanın rakip olarak değil ben ona en baştan beri anne demiş biriyim. Yeri geldi eşimin kolundan çıkıp yalnız kalmasın ye onun koluna girip yürümüş biriyim. Ama beni anlattığım ve ona benzer Bi sürü şey yüzünden o kadar soğuttu ki anlatamam
Ah keşke gamsız olsam daha ne isterimSiz de kılı kırk yaran birisiniz bence. Yani gamsız olmak daha iyi gibi. En çok eşinize şikayet etmenize ve önün haklisin demesine şaşırdım. Bence kıymetini bilin göze batmayan şeyleri de görmezden gelin.
Hayat kısa böyle şeyler canınızı sıkmasın eşinizle çocuğunuzla mutlu olun gerisinide hiç takmayın. böyle şeyler aklınıza geldikçe film izleyin kitap okuyun internetten Örgü öğrenin. dağıtın kafanızdaki düşünceleri bebek eşyalarına bakın falanZaten sizinle bu yüzden paylaşıyorum bazen o an saf halime geliyor cevap veremiyorum versemde duymamazlıktan geliyor hep daha da gıcık oluyorum. Hayatımda bu kadar rahat gamsız Bi insan görmedim eminim sizde görmemişsinizdir inanın
Keşke diyorum aslında dedikleriniz gerçekten olması gerekeni ne kadar doğru söylüyorsunuz ama şuna açıklık getireyim siz dediniz ya oğlunu paylaşamazlar diyee. Bunları anlatarak kv. Rakip görenin ben değil de onun olduğu ihmalin umarım herkes okurBazı anneler hemen benimseyemezler. Belki benimseyemedi seni. Bazı anneler oğullarını paylaşamazlar belki böyle duygu yaşıyordur. Siz neden ciddiye alıp sinir oluyorsunuz bunu anlamıyorum. Eşinize odaklanın yuvanıza bakın hayat kısa. Gençlikte kalmayacak. Böyle şeylere takılarak neden mutsuzluğu seçiyorsunuz anlamıyorum. Görmezden gelebilirsiniz. Nötr kalabilirsiniz zor değil ki bunları yapmak. Örnek vereyim size istinaden. Biz eşimin ailesinin yanına izne gittiğimizde eşim mangal yapmak istedi. Neyse yaptık kurduk sofrayı. Eşim sofrada önüme et falan koyuyor. Bardağımı kontrol ediyor. Annesi de o sırada eti kendisi alabildiği halde oğlum önüme et koyar mısın dedi. Eşim de bende bunun Sebebini anladık göz göze geldik hatta. Ne yani şimdi kadına gicık mı olayım şimdi ben. Anlayamıyorum gerçekten. Bana sempatik geliyor. Sözsel şeyler duysam makaraya alırım ben. Kendinizi mutlu edin böylesi eziyet oluyor belli ki
Size şöyle. Bir örnek vereyim eşimin annanesi gelinine öyle şeyler yapıyorki yüzüne söylüyor herşeyi evinden kovuyor cenazede.oğluna boşa bunu diyor oğluyla olan fotolarını kesiyor yolda gördüğüne gelinden yanıyor herkeze anlatıyor .daha bugün yengemin misafirlerinin yanında kendi evinden kovdu ben verdim bu evi size diye beterin beteri var şükredin görmezden gelmeye çalışın derim.O an bana okadar dokunmuştu ki cevap bile veremedim eşim bile bozulmuştu işte bazı anlar okadar saflığı a denk geliyor ki kendime de kızıyorum
Öyle yapmaya çalışıyorum oyalanıcak bişeyler arıyorum böyle durumlarda ama bazen gerçekten kv. Sinir olurken buluyorum kendimi kimseyle de paylaşamayınca size buraya yazıyorumHayat kısa böyle şeyler canınızı sıkmasın eşinizle çocuğunuzla mutlu olun gerisinide hiç takmayın. böyle şeyler aklınıza geldikçe film izleyin kitap okuyun internetten Örgü öğrenin. dağıtın kafanızdaki düşünceleri bebek eşyalarına bakın falan
Sevgili dayınız bostan korkuluğu görevini mi görüyor bu olanlar karşısında?Size şöyle. Bir örnek vereyim eşimin annanesi gelinine öyle şeyler yapıyorki yüzüne söylüyor herşeyi evinden kovuyor cenazede.oğluna boşa bunu diyor oğluyla olan fotolarını kesiyor yolda gördüğüne gelinden yanıyor herkeze anlatıyor .daha bugün yengemin misafirlerinin yanında kendi evinden kovdu ben verdim bu evi size diye beterin beteri var şükredin görmezden gelmeye çalışın derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?