• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalide evi temizlemek

biz bu konu yüzünden sevgilimle ayrılms noktasındayız ben onun sadece kendine eş değil annesine hizmetçi aradığını düşünüyorum çünkü o eve gittiğimde bana sürekli anneme yardım et diyo

bi gün mutfakta oturuyoruz annesi yemek yapıyo annem iş yapıyorken senin oturman beni sinir ediyo dedi

gerikafalı ve görgüsüz insanlar bi gün annnesi temizlik yapmış yorulmuş demiş ki annesine niye haziranı çağırmadın vs vs
İlginç gerçekten.
Yani sen,sen diyorum çok ilginç bir insansın.
Bir insan bunu niye kabul eder ki?

Valla şimdi dank etti kafama
O rezil evliliğimde o kadar ezilmişim, saygısızlığa maruz kalmışım ama nasıl kafam çalışmış da buna evet dememişim şaşırdım şimdi :confused: Aferin bana :KK9:
aynen bende daha sevgiliyken bunlara maruz kaldım ama şimdi sesim çıkıyo ve bu problemi halletmezse evlenemem

Orfumuzde yasli biri mutfaktaysa orda oturmak hos degil
Gidip yardim etmek daha guzel
Ama burda arkadasinin niyeti farkli
Ve gayet geri kafali.
Ikramlik falan tasinir da gidip temizlik yapmak cok sacma

Kendi yardin etsin.iste boyle karilarini ezerek ailelerine hizmetci yaparak level atladigini dusunen,bunu erkekligin bi parcasi sanan insanlar var

İlginç gerçekten.
Yani sen,sen diyorum çok ilginç bir insansın.
Bir insan bunu niye kabul eder ki?
insan aşık olunca gözü kör oluyo tek açıklaması bu birazda şunu görüyorum antidepresan ilaçlar kullanıyorudm 2 ay önce bıraktım bu ilaçlar beni resmen mal bi insan yapmış o yüzden susmuşum sesim çıkmamış

Benim annem 65 yasinda herseyi kendi yapiyor. Yetmiyor birde torun peşinde geziyor.
Anneminde sekeri tansiyonu hatta ritim bozuklulugu var.

Yapamam kusura bakma tursun bir hizmetci gondersin. 1-2 1-2 fazlasi bogar beni

aynen bende daha sevgiliyken bunlara maruz kaldım ama şimdi sesim çıkıyo ve bu problemi halletmezse evlenemem

Kendi evinize temizliğe yardımcı geliyor mu?
Ben bekarken geliyordu bize.

Sanırım bir bayram öncesi eski eşim bahsetmişti böyle bir şeyden, ben de demiştim ki "ben annemin evinde bile temizlik yapmadım, şimdi hiç yapamam, ama isterse annemin evine gelen kadın süper temizlik yapıyor, onu ayarlayabilirim".

Annesi de yanaşmamıştı, kendi kızını çağırmıştı, temizlik parası diye ona vermişti sözde para, durumları iyi değil diye (tabi sonradan kendilerine araba, arsa filan aldılar bu durumları iyi olmayan görümce). Bayramda bir gittim, banyoda tavanda örümcek ağları duruyor. TV sehpasının altı toz, çekmeden kenarından temizlemiş.

Kv dediğim de hem kendi emekli maaşı, hem eşinden dul maaşı olan bir kadındı yani.

Özet: Kendi kıymetini bil arkadaşım

Orfumuzde yasli biri mutfaktaysa orda oturmak hos degil
Gidip yardim etmek daha guzel
Ama burda arkadasinin niyeti farkli
Ve gayet geri kafali.
Ikramlik falan tasinir da gidip temizlik yapmak cok sacma

Kendi yardin etsin.iste boyle karilarini ezerek ailelerine hizmetci yaparak level atladigini dusunen,bunu erkekligin bi parcasi sanan insanlar var
aynen bi gün kadını doktora götürdüm holter takıldı akşam onla eve gittim börek yaptım sonra kadın başka zaman gittiğimde gene börek yaptırmaya kalktı bana elin ayağın tutuyı ben iyiylik yaptım kadın kullanmaya kalktı beni

Nezaketen bir iki gidilirde senin yaptığın isi beğenmeyen biri ile de olmaz yani

Belli kriterleri var. Bazı durumlarda yapabilirim.
Ama normal şartlarda kesinlikle yapmam.
Yardım evet, ama üstüme yapışması hayır En Büyük TÜRKİYE

Bunlar da eşim için geçerli. Sevgili bi öte dursun..

insan aşık olunca gözü kör oluyo tek açıklaması bu birazda şunu görüyorum antidepresan ilaçlar kullanıyorudm 2 ay önce bıraktım bu ilaçlar beni resmen mal bi insan yapmış o yüzden susmuşum sesim çıkmamış
Şu aşık olanlara da hastayım.
Biz hiç aşık olmadık ya ne bilelim.
Antidepresan da öyle.
Kullandığın ilaçlar seni daha kötü yaparsa doktora gider değiştirirsin.
Emin ol bu konuyu okuyan herkes aşık olmuştur,en az %50'si de antidepresan kullanmıştır.
Tüm bunlar hizmetçi muamelesine göz yummayı gerektirmez.
Artı bu senin çözebileceğin bir sorun değil.
Sevgilinin ve ailesinin cahilliye döneminden kalan zihniyetini değiştiremezsin.

o problem hallolmaz.
boşuna ümitlenme.
değişmiyorlar bu kafadakiler.
yarın eş olarak on katı fazlasına maruz kalacaksın.
belli ki sevgilin değil de kv hizmetçi gelin arıyor.
bunu da sevgili oğluşuna empoze etmiş o da bik bik seni bunaltıyor ufaktan.
yoksaa hiçbir erkeğin umrunda olmaz temizlik filan öyle:))

Bence gerek yok oradayken belki birau yardim edebilirsin de bilemiyorum acikcasi... benimde üveykv memlekete gitdi kayinbabam yalniz kaldi esim diyoe oraya gidelim de evi temizle bende yapmak istemiyorum bir kere yaptim icimden geldi simdi birdaha yapmami istiyor oooffffff

aynen bi gün kadını doktora götürdüm holter takıldı akşam onla eve gittim börek yaptım sonra kadın başka zaman gittiğimde gene börek yaptırmaya kalktı bana elin ayağın tutuyı ben iyiylik yaptım kadın kullanmaya kalktı beni
Arkadaş,sen niye kadını doktora taşıyorsun,evinde börek yapıyorsun?
Gencecik kızsın,okulun,işin gücün yok mu?
Boş vaktin bu kadar çoksa gidip yardım derneklerine üye ol,muhtaç insanlara faydan olsun bari.

Şimdi ben sana derhal terk et sevgilini,görünen köy kılavuz istemez diycem...
Sonra bekara karı boşamak kolaycılar gelip hakkımda konu açacaklar...yuva kolay kurulmuyor,temizlik dediğin nedir ki katlanman lazım...
Belli kriterleri var. Bazı durumlarda yapabilirim.
Ama normal şartlarda kesinlikle yapmam.
Yardım evet, ama üstüme yapışması hayır En Büyük TÜRKİYE
[/QUOTE
Arkadaş,sen niye kadını doktora taşıyorsun,evinde börek yapıyorsun?
Gencecik kızsın,okulunişin gücün yok mu?
Boş vaktin bu kadar çoksa gidip yardım derneklerine üye ol,muhtaç insanlara faydan olsun bari.
bazen hayır diyemeyeceğin durumlar oluyor insanla
o problem hallolmaz.
boşuna ümitlenme.
değişmiyorlar bu kafadakiler.
yarın eş olarak on katı fazlasına maruz kalacaksın.
belli ki sevgilin değil de kv hizmetçi gelin arıyor.
bunu da sevgili oğluşuna empoze etmiş o da bik bik seni bunaltıyor ufaktan.
yoksaa hiçbir erkeğin umrunda olmaz temizlik filan öyle:))
aynen o kadının susmadığına eminim

Back
X