- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
bir de bunlar bulundukları şehrin sayılı zenginlerinden ama görgü olmayınca olmuyor işte.Yuh nasıl insan bunlar ya hangi çağdan kalmışlar!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir de bunlar bulundukları şehrin sayılı zenginlerinden ama görgü olmayınca olmuyor işte.Yuh nasıl insan bunlar ya hangi çağdan kalmışlar!
Of ya hep böyle oluyor niye anlamıyorum, bizde yaşadık bunları.kıza üzüldüm. hem hamile hem oruç. hem misafire hizmet ediyor, kimse yardım etmiyor.
bizim gelin hamile kaldığı zaman biz onun elini sıcak sudan soğuk suya sokmadım. doğuma kadar iş yaptırmadık, doğum sonrası bile bebeği sadece emzirdi, geri kalan her şeyi biz yaptık, rahat lohusalık geçirsin diye, o da geldi tepemize s.çtı afedersin. şimdi yeğenlerimizi göstermiyor.
ortası yok bunun.
biz bu konu yüzünden sevgilimle ayrılms noktasındayız ben onun sadece kendine eş değil annesine hizmetçi aradığını düşünüyorum çünkü o eve gittiğimde bana sürekli anneme yardım et diyo
bi gün mutfakta oturuyoruz annesi yemek yapıyo annem iş yapıyorken senin oturman beni sinir ediyo dedi
gerikafalı ve görgüsüz insanlar bi gün annnesi temizlik yapmış yorulmuş demiş ki annesine niye haziranı çağırmadın vs vs
biz bu konu yüzünden sevgilimle ayrılms noktasındayız ben onun sadece kendine eş değil annesine hizmetçi aradığını düşünüyorum çünkü o eve gittiğimde bana sürekli anneme yardım et diyo
bi gün mutfakta oturuyoruz annesi yemek yapıyo annem iş yapıyorken senin oturman beni sinir ediyo dedi
gerikafalı ve görgüsüz insanlar bi gün annnesi temizlik yapmış yorulmuş demiş ki annesine niye haziranı çağırmadın vs vs
55 yaş en dinç olan yaştır gezmeye gelince gücü bulan insan evini temizlemeyede gücü olur...belki eşinin annesi istiyordur evini sana temizletmeyi oğluna bunu söylemiştir...kendi direk söyleyemiyorsa sanaeşiniz annesi rahat etsin diye size annesinin evini temizletiyorsa temizler misiniz kızlar
Henuz esim degil sevgilim durumun sacmaligi burda ayrica sevgilim de bu kafada bi insanBizim evimizde yardımcı var ama eşim benden böyle birşey istese yapardım. Kendisi de yardım ederdi.
Bu biraz eşinizle aranızdaki iletişimle alakalı. Ben eşimden istesem, beni kırmaz yapar, o benden istese, ben de onu kırmazdım.![]()
Sen benim karim olacaksin iki bulsaik yikammissin evi temizlemissin cok mu diyor zihniyet bu degistirebilirim anlar sandim olmadiHenuz esim degil sevgilim durumun sacmaligi burda ayrica sevgilim de bu kafada bi insan
ne yapmayı düşünüyosun peki.Sen benim karim olacaksin iki bulsaik yikammissin evi temizlemissin cok mu diyor zihniyet bu degistirebilirim anlar sandim olmadi
Temizlikci kadin geldigi zaman bile beni cagirdi sevgilim beni denemek icin temizlik yapaip yapamadigimi gormek istemişTemizlik iÇin bi bayan bulsanız?
Valla eli ayagi tutuyo herkes kendi isini yapsin ben gordum ki insan kullanmayi seviyo ve gorgusuz kadinla tanisali bi bucuk ay olmus beni temizlige cagirqbiliyo daha sevgiliyizTemizlerim niye temizlemeyeyim ki siz kendi annenizin evini hiç mi temizlemediniz yardım etmediniz. Eli ayağı tutuyor da olsa yaşı geçkin bir insan, bir rahatsızlığı olabilir o oturup siz temizleyecek halinizde yok öyle bir durumda zaten beraber yapılır ama bir rahatsızlığı varsa sizde temizleyebilirsiniz. Aranızda bir sorun yoksa bu nedenle sorun çıkarmak yersiz. Ben hizmetçi miyim muhabbetine girilmemeli bence.
Ne saçmA yapamayabilirsin buna göre mi seni hayatında tutucakTemizlikci kadin geldigi zaman bile beni cagirdi sevgilim beni denemek icin temizlik yapaip yapamadigimi gormek istemiş
Gerikafali iste ayrildim kafasina biseyler dank etti ama. Su anne evini temizleme konusunda hala anlasamiyoruz herseyi gectim ben hasta insanim bari bunu dusun yapma derNe saçmA yapamayabilirsin buna göre mi seni hayatında tutucak