• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalide evi temizlemek

eli ayağı tutuyorsa hayır
temizlemem

ayrıca gezerken geziyor işe mi yaşlı derim?
çok isterse eşinize para ile temizletebileceğini söyleyin

siz diretin sonunda kazanan siz olursunuz
evet hepimiz yaşlanacağız ama gençliğimizi yaşlılar fellik fellik gezsin diye evde iş yaparak kaybedip bu sırada sürekli kafamızda kurup hasta olarak geçnmeye gerek yok

Kendi gitsin temizlesin erkek gücü sonuçta daha iyi cifler . Ezdirmeyin kendinizi hanımlar siz Allah rızası için yapayım diyorsunuz ama iylikten maraz doğuyor

esimin babannesi 75 yasinda asiri kilolu temizlik falan yapamaz kayinvalidemede cok cektirmis hic temizlige gitmez bi kadin var temizlik olacagi zaman arar yaptirirlar bence en mantiklisi o millet kendi evini zor temizliyo kaldiki kayinvalidenin evine temizligine gitmek zor

Canım benim KV başka şehirde.Bir gittiğimizde bayram üzeriydi o zaman evi beraberce temizliyorduk.Bana bayadır elde yerleri kimse silmedi dedi.Kendinin bel fıtığı var daha öncede 2 kez ameliyat olmuş fıtıktan.Valla bende dedimki belimde 2 fıtık var benim evimi de elde silemiyorum.Bişey olmaz vileda ile silsek dedim.Ses çıkarmadı.

Daha sen sevgiliymişsin birde.

Kayınvalideler gelinlerini hizmetçi olarak görmesin tabii ama gelinlerin/ oğulların da sanki babaanne torunlarına bakmak zorundaymış gibi bir tavır içinde olmasın. Bunu reddettiğinde "vicdansız" ya da "çocuğumu sevmiyor" demesin.
Yetişkinler için bir kursa gidip ordaki teyzelerle sohbet ettiğimde hepsi bundan yakınıyordu "kursa niye gidiyorsun çocuğumuza bak diyorlar bize kızım, biz de yaşlandık diye kendimiz için bir şeyler yapamayacak mıyız" demişlerdi
Kısaca ev işlerini yapmayın ama siz de bir zahmet çocuğumuza baksın diye bir beklenti içinde olmayın. Bırakın hayatlarının en rahat evresini doya doya yaşasınlar.

bende haftasonları giderdim ikisi dısarda masa basında sohbet muhabbet bizimkisi bide iş yapmaya gitmişti kapı önlerine bende mutfagı topluyorum dısarı bi çıkdım hiç bişi yapılmamıs sohbet ediliyor, bide aksam kalın diye ısrar zaten tatilden gelmişim evim kirli paslı daha 1 sene olmadı evliliğimiz sık sık haftasonu orda olmak bana hizmetçilik ettirmek kendisi oglusuyla hasret gidermek artık bende dur dedim buna ne kadar iyi niyetli olursan o kadar eziliyorsun...

Temizlikci kadin geldigi zaman bile beni cagirdi sevgilim beni denemek icin temizlik yapaip yapamadigimi gormek istemiş

Niye hala sevgilisiniz
adamın sizinle ilişkisi annesine yaptiginiz temizlik alakali

Siz yanlış hatırlamıyorsam düğünsüz evlilik adın da bir konu açıp, orada nişanlı olduğunuzu söylemiştiniz, geçen haziran ayında. Ne ara nişan attınız ve hayatınıza birini aldınız ? 1.5 aylık sevgiliyiz demişsiniz ama 1 ay önce de nişanlıyım demişsiniz. Ben sizin konularınızın gerçek olduğunuzu düşünmüyorum açıkçası.

Otursun kendi temuzlesin kocam olacak zat.
sevgilimse bunu söyleme cesaretini nereden bulacak!alnini karışlarim. haddini bilsin herkes.

Ben kimsenin kölesi değilim. Evimin işini zor yapıyorum. Çok arzu ediyorsa temizlikçi tutup yollamasını söylerdim.
Gelinleri uşak hizmetçi olarak görenlerden de tiksiniyorum!
Bir kadın kendi evinde bile kocasına yaptığı hizmet, kadının eşine ikramıdır demiş Peygamberimiz (sav) var...Onda bile mecbur değiliz

Bana birkaç kere bayram zamanı dedi ama ben tınlamadım. Eli ayağı tutuyor sonuçta. Ablası kendi kvsinin evini temizlediği için aynısını benden de bekler ama hasta vs olmadığı sürece gitmem.

Sevgilinin annesi ile tanışmak bile benim için fazla
Daha simdiden ortada fol yok yumurta yok yuz göz olmuşsunuz
Ben annemin evine bile gittiğimde eskisi gibi is yapmam anca bulaşıklari makineye diz, supurge ac sofra kur o kadar
Kayınvalidem hasta olsa yasli olsa evinin işini yapamasa elbet yardim ederim elimden geldigince ama oyle kimse yap diyemez canim isterse yaparım
O.adam kendine anasina kole alıyor saniyor herhalde
Ben olsam ayrılırdım bu dünyaya kimsenin kahrini cekmeye gelmedik
Ona bi zahmet gelinin hizmetci olmadığını hatirlat yardim et derse bana emrivaki yapma istersem yaparim ayrıca ben misafirim yapmak zorunda değilim de

Back
X