- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
(Şimdiki aklımla )Hayır ! temizlikçi tutsun !eşiniz annesi rahat etsin diye size annesinin evini temizletiyorsa temizler misiniz kızlar
yalan yok ki esimin annesi icin kendi anneme yapmadigim fedakarliklari yaptim. fakat sizin esinizin annesinin beklediginden farkli manalarda.eşiniz annesi rahat etsin diye size annesinin evini temizletiyorsa temizler misiniz kızlar
Yok artıkkadın hasta diye bi börek yaptık yardım olsun diye suyunu çıkardı
+1Ben de şunu anlamıyorum adı üstünde sevgili değil mi? Nişanlın değil, kocan değil, o zaman ne bu samimiyet ortada fol yok yumurta yok. Kayınvalide yazmışsın bir de! O senin kayınvaliden değil, X hanım veya X teyze.
Biraz da kızlar burada hata yapıyor. Yaranacağız diye, aileye gireceğiz diye suyunu çıkarıyorsunuz ya hu! İlla tanışmak istiyorsanız bir kere gider kahve içersiniz evde ya da başka bir mekanda.
Benim de erkek kardeşim var, kızın birini getirse gelininiz diye höst derim yani. Bir de eve gelip börek yapacak, annemi hastaneye götürecek vs. Cıks bunlar çok aşırı. Evlenmeden gelin olmaya kalkıyorsunuz, hoşunuza mı gidiyor nedir? Ama işte alıştırırsanız da böyle ceremesini çekersiniz. Şimdi yapmasaydın alışmayacaktı, evlenince de senden beklemeyecekti. Elinle ettin hadi bakalım.
yazik kiza da...benim saf kuzen zengin bir aileye gelin gitti. kız 9 aylık hamile ve oruçken dahi hizmet ediyordu. önce kocası ve kocasının ailesi yemek yiyordu. kız sofrayı toplayıp mutfakta tek başına yiyordu. bir iftar davetinde denk gelince çok sinirlendim ve tepki gösterdim. kıza yardım edip mutfakta onla beraber iftar yaptım ama ne oldu?
kuzen, kuzenin eşi ve ailesi beni fitneci ilan edip selamı sabahı kestiler.
O gelininizin nankör ve hadsizligi dogru olani yapmissiniz ailecekkıza üzüldüm. hem hamile hem oruç. hem misafire hizmet ediyor, kimse yardım etmiyor.
bizim gelin hamile kaldığı zaman biz onun elini sıcak sudan soğuk suya sokmadım. doğuma kadar iş yaptırmadık, doğum sonrası bile bebeği sadece emzirdi, geri kalan her şeyi biz yaptık, rahat lohusalık geçirsin diye, o da geldi tepemize s.çtı afedersin. şimdi yeğenlerimizi göstermiyor.
ortası yok bunun.
demir eksikliği yorgun bırakıyor insaniBende demir anemisi var. Kendi evimi tenizleyemiyorum. Tek odayı süpürsem 15 dk yatıp dinleniyorum çok berbat bir durum...
Eşim bunu bildiği için hiç teklif etmedi. Küçük görümcem evlendi gitti kaynanam tek kaldı. birkaç kez işittirdi duymamazlıktan geldim.
Eğer iyi olsaydım yardım ederdim sonuçta annem olsa ona da yaparım.. ama hep değil.
hizmetçi miyim ben?
Üstelik yaptıklarım gün gelir Yapmasaydın'a döner.
gerek yok.
Senin hastalığıni onemsemeyip temizlik yap diye zorlayan adamdan koca olmazüstelik hasta olan benim skolyoz var bende ağır kaldırmamam lazım uzun süre ayakta kalmamam lazım sevgilimde annesi de bunu bildiği halde bana iş yaptırdılar
ayrıca skolyozum artık akciğerleirimi etkiliyo yüzde 70 ini kullanabiliyorum akciğerleimn buna rağmen yap diyebiliyor kendi bi grip olur 7 gün yataktan kalkmaz ben hasta olurum inanmaz
masallah Allah herkese öyle anne (kv) nasip.etsinAnnem(kayinvalidem) buyuk temizlk oldugunda bile cagirmaz esimde git demez ben israr ederim yardima gelicem diye kiyamam ona tek basina yorulur
ama her tezmiliktede gidilmez yani bence eli ayagi tutuyosa kendi yapabilir.
Ne yani karisi olunca ev isi yapmak mecbur muymus?Sen benim karim olacaksin iki bulsaik yikammissin evi temizlemissin cok mu diyor zihniyet bu degistirebilirim anlar sandim olmadi
Büyük konuşmayayım da temizlikçi tutup giderim kendini kullandırtma bir defa sen götür birdaha derse kv ,buyur anne bayanın numarası gerekince çağırırsınız dersineşiniz annesi rahat etsin diye size annesinin evini temizletiyorsa temizler misiniz kızlar