• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalide evi temizlemek

canım kusura bakma ama sen bu çocukla gidersen daha buraya çoook kv başlıklı konu açarsın. bir defa bunu diyen adam ana kuzusudur ağzına bakar eline bakar dilinden çıkan söze aklından geçene bakar. kv dediğin gelin sevmez. ben kendimden ve kendi annemden biliyorum böyle adamlar eve maddi manevi çok bağlı olur ve anneler bunu kaybetmez istemez.. benim annem de erkek kardeşime yapıyor yani erkek annelerini 10da9u böyle. o yüzden kendini iyice tart derim ben başta küçük görünen şeyler aslında çoğu şeyin aynasıdır.

Yapamıyorsa dıger kardeslerle aramızda para toplayıp , kadın tutarız

Benım kayın aile bi iş oldugunda kendileri halleder.. Anneme yoruldun şurayı da ben yapayım derim.. Sen dur kızım ben yaparım diye diye bitirir.. Ki daha elime evlerinde toz bezine sürmedim.. Sofra kurulurken bir iki yardım ederim orası ayrı... ki yap deseler yaparım da.. Ama kimsenin dayatmasıyla da değil..

Evindeyken ve o is yapiyorken mutfaga gidip yardimci olmak baska, temizlik yapacagin zaman sevgilimi cagir demek baska. Ilkinin zaten yapilmasi normal olan ama ikincisi adam kullanmak.
Cok fazla yuz goz olmussunuz.

7 yillik evliyim,bir kere evini supurup sildim sadece, günlük is yani temizlik degil o da.
Ameliyat olmustu hastanede yatiyordu , bu sebepten.
Yoksa parmagimi oynatmam.
Annemin evinde de ayni. Ordaysam yemege bulasiga yardim ederim. Kaldiysam evinde en fazla tozu alirim bu kadar.
Kendi evimin isine zor yetisiyorum bir de disariya hi.c bakamam.
Muhtac olsalar da temizlikci gotururdum.

Nisanliyim ama kayinvalidem bir dönem cok zorda idi. Yanina gittigimde Günlük temizliğine yardim ettim istemedi ama yapinca da cokta mutlu oldu. sadece evi supurdum. toz dahi almadim halbuki.
Eger derin bir temizlik ise bir yardimci alabilirler. Günlük bir ev süpürme ise cok sorum degil.
Tabii amac temizliğe gitmek degil. gittiginizde gercekten ihtiyaci var mi yok mu sartlara göre degerlendirmek lazim..

Back
X