Kayınvalide evime gelmek istiyor.

salincaksevdam

Bilemedim şimdi :))
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
1.950
989
373
34
Merhaba hanımlar.
Kv ile eşime kredi çektirip ödemedikleri için bir de ailemle tartıştıkları için görüşmüyorduk. Eski konularım var bakabilirsiniz uzun olmasın diye uzatmadım.Evimi taşıdım 1,5 yıl oldu. Üç bayram geçti tartışmanın üstünden, ilk bayram eşim üzülüyor diye gidelim dedik bir de ailem zorladı. Gittik yüzümüze bile bakmadılar. Yabancı gibi ağırlandık eşim sinirlendi ve kalktık. Ondan sonra hiç görüşmedim eşim de dahil. Aradan bi sene geçti bayrama yine gidelim dedik evlerine resmen kabul etmediler. Yok evde değiliz yok dışarıdayız dediler atlattılar. En son kurban bayramında aradılar 2.gün niye gelmiyorsunuz diye. Eşime kızmışlar senin yüzünden kız bize uzak duruyor diye. Eşim de gidelim mi dedi iyi anıma geldi kalktık gittik. Gittik ki eşimin amcası yengesi kuzenleri var, anladığım kadarıyla millete biz görüşüyoruz havası vermek için çağırdılar biz de oltaya geldik. Bayram geçti en son kurban bayramında işte.

Ondan sonra eşimin kardeşleri aradı gelmek istediler yine kırmadım annesi babası yaptı eşime kardeşleriyle görüşsün kötü olmasın diye güzelce ağırladım. Eşim çok memnun kaldı sen sana yakışanı yaptın.Ama evine gelmek istediler ağırladın diye görüşmek zorunda değilsin dedi. Üzerinden üç ay geçti ne arayan ne soran oldu geldiklerinden sonra.

Biraz önce görümcem aradı annemle sana gelmek istiyoruz müsait misin? Ben de o kadar hastayım ki gribim işten bile erken çıktım eve geldim dinlenmek için. Ne yapsam bilmiyorum. Gerçi ev temiz yemeği de annem hallederiz dedi ama bilmiyorum.

Asıl zoruma giden geliyorlar aradan 3 4geçiyor aran soran yok. Borcu naptınız diyen yok gelip bi ortalığı kolaçan edip yoklayıp gidiyorlar. Ben tekrardan samimi olmak istemiyorum. Eşim desen gözüme bakıyor. Off off bi yardım edin lütfen ne yapayım?

Biraz önce görümcem aradı annemle sana gelmek istiyoruz müsait misin? Ben de o kadar hastayım ki gribim işten bile erken çıktım eve geldim dinlenmek için. Ne yapsam bilmiyorum.

Ben tekrardan samimi olmak istemiyorum. Eşim desen gözüme bakıyor. Off off bi yardım edin lütfen ne yapayım?

Bahaneniz hazır işte "Kusura bakmayın anne, bir başka zamana ayarlamaya çalışalım, grip olmuşum, dinleniyorum" bu kadar.
Sonra sallayın da sallayın o daveti, çıkmaz ayın son çarşambası davet edersiniz artık.

Merhaba hanımlar.
Kv ile eşime kredi çektirip ödemedikleri için bir de ailemle tartıştıkları için görüşmüyorduk. Eski konularım var bakabilirsiniz uzun olmasın diye uzatmadım.Evimi taşıdım 1,5 yıl oldu. Üç bayram geçti tartışmanın üstünden, ilk bayram eşim üzülüyor diye gidelim dedik bir de ailem zorladı. Gittik yüzümüze bile bakmadılar. Yabancı gibi ağırlandık eşim sinirlendi ve kalktık. Ondan sonra hiç görüşmedim eşim de dahil. Aradan bi sene geçti bayrama yine gidelim dedik evlerine resmen kabul etmediler. Yok evde değiliz yok dışarıdayız dediler atlattılar. En son kurban bayramında aradılar 2.gün niye gelmiyorsunuz diye. Eşime kızmışlar senin yüzünden kız bize uzak duruyor diye. Eşim de gidelim mi dedi iyi anıma geldi kalktık gittik. Gittik ki eşimin amcası yengesi kuzenleri var, anladığım kadarıyla millete biz görüşüyoruz havası vermek için çağırdılar biz de oltaya geldik. Bayram geçti en son kurban bayramında işte.

Ondan sonra eşimin kardeşleri aradı gelmek istediler yine kırmadım annesi babası yaptı eşime kardeşleriyle görüşsün kötü olmasın diye güzelce ağırladım. Eşim çok memnun kaldı sen sana yakışanı yaptın.Ama evine gelmek istediler ağırladın diye görüşmek zorunda değilsin dedi. Üzerinden üç ay geçti ne arayan ne soran oldu geldiklerinden sonra.

Biraz önce görümcem aradı annemle sana gelmek istiyoruz müsait misin? Ben de o kadar hastayım ki gribim işten bile erken çıktım eve geldim dinlenmek için. Ne yapsam bilmiyorum. Gerçi ev temiz yemeği de annem hallederiz dedi ama bilmiyorum.

Asıl zoruma giden geliyorlar aradan 3 4geçiyor aran soran yok. Borcu naptınız diyen yok gelip bi ortalığı kolaçan edip yoklayıp gidiyorlar. Ben tekrardan samimi olmak istemiyorum. Eşim desen gözüme bakıyor. Off off bi yardım edin lütfen ne yapayım?

Adamlar sirf meraklarini gidermek icin gelip gidiyorlar, simdi de evde ne var ne yok merak ettiklerini icin gelmek istiyorlardir bence. Ben olsam reddederdim, kotu gunumde yanimda olmayan insanlarin hicbir sekilde de yanimda olmasina gerek yok diye dusunurdum.

İsterseniz yine de kabul edin gelsinler.cok da samimi davranmasınız mesafeyi hissettirin.bakalim nasıl davranacaklar,tabi sen de karşılığında onlara gitme yeniden gidip gelmeler baslamasin.

Grip oldum hastayım ben size haber veririm de 3 ay sonra haber ver.
Onların yaptığı gibi.
Aslında bunu yapmayı çok istiyorum. Bu hafta aldım aldım ondan sonra doluyum hep planlı bi sıkıntı olmazsa ona vakit ayıracak vaktim olmayacak da ne bilim
Adamlar sirf meraklarini gidermek icin gelip gidiyorlar, simdi de evde ne var ne yok merak ettiklerini icin gelmek istiyorlardir bence. Ben olsam reddederdim, kotu gunumde yanimda olmayan insanlarin hicbir sekilde de yanimda olmasina gerek yok diye dusunurdum.
Ben de sizde kalmak istiyor artık zannettim başlıktan. Bi oh çekim :)

Gelmek istiyorsa gelsşn verin bir çay gitsinler arayıp sormazsınız sonra. Zorla samimiyet kurmayın.

Evet ortalığı yoklamaya geliyor farkındayım. Mutlu mu huzurlu mu borcu ödüyor mu laf almaya geliyor.Eşim de huzuru göster, mutluyum msj ver geç diyor. Ama ona bu bile fazla bence

Bence kabul etme bunlara yuz verirsen astarini isterler haberin olsun.

Hastayim dersin baska zaman dersin gecistir iste bosver ya. Esinde sorarsa hastayim de hic halim yok de salla iste. Bakarsa baksin gozune allahalla onlar olmayinca bakmicaksa gozlerine oohoo.

Bence kabul etme bunlara yuz verirsen astarini isterler haberin olsun.

Hastayim dersin baska zaman dersin gecistir iste bosver ya. Esinde sorarsa hastayim de hic halim yok de salla iste. Bakarsa baksin gozune allahalla onlar olmayinca bakmicaksa gozlerine oohoo.

Astarını istecek insan değiller onlar mıç mıç olmayı sevmezler. Kv mesafeli bi kadın zaten onun amacı ortalığı yoklamak eşim de bırak ummuduğunu bulamasın diyor. Huzurum yerinde msjı verecekmişim :)) annesini iyi tanıyor.

Gelsinler tabiki gelmek isteyeni geri çevirmek olmaz ama ben de olsam soğurdum sırf etrafa biz görüşüyoruz izlenimi vermek için çağırdıklarını anlasam

Musait olmadigini soyle
Birkac ay sonra ararsin sen de tipki onlarin yaptigi gibi
Yuzsuzlermis
Görümce olmasa arada öyle yapcam da şimdi onları ağırladım ya ne bileyim bunaldım
Gelsinler bir çay çörek yeterli olur. Aslında geldiklerinde tün her şeyi konuşsanız, içinizi dökseniz olmaz mı acaba?

Tekrardan yüzgöz olmak istemiyorum. Çünkü çok konuştuk bunları. Kadın yok diyo işin içinden sıyrılıyor. Yok neyle veriyim diyor. Sen de çalış yokluk çekme diyor kadın. Ki 1sene oldu çalışıyorum şükür herşeyim var aldım yaptım hayatım güzel mutluyum şükür. Onlar aklınca beni sıkıntıya soktular ama farkında değiller. Çalışmak bana çok iyi geldi hem param var hem psikolojim düzeldi.:))

Back
X