Rica ederim her zaman beklerimevet gercekten de öyle . hiç bu açıdan bakmamıştım . çok haklısın yaa tesekkürler :)
Evet canım aynen bizde de böyle oldu herşey. Hala da aramazlar ailemi
Harika. Aynen söyle bunları elçinDugunden once gelmediniz aramadiniz sormadiniz ayni istikrarin devamini istiyorum dicek o kadar, ben oyle yaptim
Yahu benim de bir haysiyetim bir onurum var, anami saymayan beni afedersin iplemeyen aileyi evlendikten sonra napiyim alip da? Aynen bunlari simdiden esine soyle E elcin35 sonra o da tiriviri yapmasin
Eşim iyi diye katlandim zaten ayrı sehirlerdeyiz. Hiçbir şey olmamış gibi davraniyoruz ama kalbim dogrulmuyor. Ayda 1 gidiyorum ziyarete.geçen anlatıyor kızına düğün zamani beyaz esyalari almış taksiti bitmedi diye adamlar vermemiş. Kredi kartına taksitler yaptırdım da öyle aldım,elin oğluna ne diyecektik dedi. Çok zoruma gitti. Eşime de anlattım. Allahtan eşim iyi. Benden uzak olsunlar.üzüldüm adınıza.peki siz ve o birbirinize nasıl davranıyosunuz hiçbir şey olmamış gibi mi
Harika. Aynen söyle bunları elçin
yazıklar olsun işte ne diyeyim eşinizle inşallah çok daha iyi olursunuzEşim iyi diye katlandim zaten ayrı sehirlerdeyiz. Hiçbir şey olmamış gibi davraniyoruz ama kalbim dogrulmuyor. Ayda 1 gidiyorum ziyarete.geçen anlatıyor kızına düğün zamani beyaz esyalari almış taksiti bitmedi diye adamlar vermemiş. Kredi kartına taksitler yaptırdım da öyle aldım,elin oğluna ne diyecektik dedi. Çok zoruma gitti. Eşime de anlattım. Allahtan eşim iyi. Benden uzak olsunlar.
Annene beni anlatdüğün iki şehirde olcak. benim memleketteki düğüne geldikleri zaman öle kös kös otururlar surat 5 karış.milleti de biliosun bol dedikodu herkes. sonradan çok üzülürüm diye diyorum ama bunu anneme danışacağım hiç konuşmama işini.mantıklı geldi :)
Ben gelinime bu yapılanları yapsam utancimdan yüzüne bakamazdim ama bunlar anlamaz. Eşin çok önemli. Sahip çıkıyor mu,ailesine karşı savunuyor mu gerisini salla gitsin.yazıklar olsun işte ne diyeyim eşinizle inşallah çok daha iyi olursunuz
Benim canavarlasmama gulmustur kiz haklineden güldünüz :)
Guzel yorum çünkü. Sana nasıl davranilacaksa öyle davranilmasi taraftariyim ben bu durumlarda. Çünkü burada okuduklarimlarimdan ve cevremde gördüklerimden sonra şunu söyleyebilirim; erkek ailelerinin bir çoğu kıymet bilmiyor. Darkmore un yazdığı cümle çok net ve cok doğru ;-)neden güldünüz :)
Annene beni anlatben kvyi ilk kez kendi dugunumde gordum dusun, kpi de bana zorla bilezik almak istedigi zaman gormustum, ne istemeye geldiler ne bisey, dugunde sanki kendi dugunleriymis gibi bir de oynadilar onlar utanmadi ben mi utanacam? Esimi cok seviyorum onun hatirina dugunden sonra 4 bayram ziyaretlerine gittim saygi duydum, baktim annemi hala bir bayram arayan yok bir caya kahveye cagiran yok biraktim artik saygi da duymayacam, kendimden gectim anneme gunah degil mi tek bir kizi var su gordugu muameleye bak
Sonra periyodik olarak 3ayda bir biz bosancaz diye numara yapip esimi cagirmalar falan oldu, esim saf her seferinde inandi gitti yardima simdi o da anladi numara yaptiklrini, oglum 5 aylik oldu daha kv gelemedi gormeye,bir de onu bunu bahane etti neymis baskalarina haber vermisim hamileyim diye dogurdum diye daha neler neler
Velhasil kelam saygi hak edilir, onlr da hak etsin ben de gostereyim saygimi
Offf icimden canavar cikti resmenrahatladim
Hayirrrr canavarlasmadinnn bir kere buna lafı gedigine koymak denir. ;-)Benim canavarlasmama gulmustur kiz hakli
Eşini çok takdir ettim; şu açıdan, seni zorlamiyor git diye. Ama darkmore sen kv ile mesafe koymussun; e kadin sana daha kaf sokacakti, iş yaptiracakti, hatta çocuğuna karisacakti. Cik cik cik boyle gelin olunmaz. ;-) şaka bir yana çok iyi yapmissin bacim agzina karakterine saglikAnnene beni anlatben kvyi ilk kez kendi dugunumde gordum dusun, kpi de bana zorla bilezik almak istedigi zaman gormustum, ne istemeye geldiler ne bisey, dugunde sanki kendi dugunleriymis gibi bir de oynadilar onlar utanmadi ben mi utanacam? Esimi cok seviyorum onun hatirina dugunden sonra 4 bayram ziyaretlerine gittim saygi duydum, baktim annemi hala bir bayram arayan yok bir caya kahveye cagiran yok biraktim artik saygi da duymayacam, kendimden gectim anneme gunah degil mi tek bir kizi var su gordugu muameleye bak
Sonra periyodik olarak 3ayda bir biz bosancaz diye numara yapip esimi cagirmalar falan oldu, esim saf her seferinde inandi gitti yardima simdi o da anladi numara yaptiklrini, oglum 5 aylik oldu daha kv gelemedi gormeye,bir de onu bunu bahane etti neymis baskalarina haber vermisim hamileyim diye dogurdum diye daha neler neler
Velhasil kelam saygi hak edilir, onlr da hak etsin ben de gostereyim saygimi
Offf icimden canavar cikti resmenrahatladim
Herhangi bir sebebi yok canimoh iyi yaptın valla :) pekı bu yaptıklarının kayınvalidene göre bi sebebi var mı neden böyle bi kadın
Cok tesekkur ederimEşini çok takdir ettim; şu açıdan, seni zorlamiyor git diye. Ama darkmore sen kv ile mesafe koymussun; e kadin sana daha kaf sokacakti, iş yaptiracakti, hatta çocuğuna karisacakti. Cik cik cik boyle gelin olunmaz. ;-) şaka bir yana çok iyi yapmissin bacim agzina karakterine saglik
Herhangi bir sebebi yok canim
Beni tanimiyordu bile, esimle aralari iyi degildi sadece o kadar, esim de huylarini bildiginden hicbir isimize ailesini sokmadi evlenmeden once
Ama tabii evlendikten sonra pacamizi zor kurtardikkvmin yapisi huyu boyle yapacak birsey yoktu yani
Yuhbenim kv de böyle
evlendikten 6 ay sonra mı ne gördüm.
şimdi geçen arıyor utanmadan "eşin uzakta bi ihtiyacın olursa ilk beni ara ben sana koşar gelirim" diyor.
ha-ha-ha yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?