Kayınvalide-Gelin Düğün Arefesi

Evet canım aynen bizde de böyle oldu herşey. Hala da aramazlar ailemi

Harika. Aynen söyle bunları elçin

üzüldüm adınıza.peki siz ve o birbirinize nasıl davranıyosunuz hiçbir şey olmamış gibi mi
Eşim iyi diye katlandim zaten ayrı sehirlerdeyiz. Hiçbir şey olmamış gibi davraniyoruz ama kalbim dogrulmuyor. Ayda 1 gidiyorum ziyarete.geçen anlatıyor kızına düğün zamani beyaz esyalari almış taksiti bitmedi diye adamlar vermemiş. Kredi kartına taksitler yaptırdım da öyle aldım,elin oğluna ne diyecektik dedi. Çok zoruma gitti. Eşime de anlattım. Allahtan eşim iyi. Benden uzak olsunlar.

yazıklar olsun işte ne diyeyim eşinizle inşallah çok daha iyi olursunuz

Annene beni anlat ben kvyi ilk kez kendi dugunumde gordum dusun, kpi de bana zorla bilezik almak istedigi zaman gormustum, ne istemeye geldiler ne bisey, dugunde sanki kendi dugunleriymis gibi bir de oynadilar onlar utanmadi ben mi utanacam? Esimi cok seviyorum onun hatirina dugunden sonra 4 bayram ziyaretlerine gittim saygi duydum, baktim annemi hala bir bayram arayan yok bir caya kahveye cagiran yok biraktim artik saygi da duymayacam, kendimden gectim anneme gunah degil mi tek bir kizi var su gordugu muameleye bak
Sonra periyodik olarak 3ayda bir biz bosancaz diye numara yapip esimi cagirmalar falan oldu, esim saf her seferinde inandi gitti yardima simdi o da anladi numara yaptiklrini, oglum 5 aylik oldu daha kv gelemedi gormeye,bir de onu bunu bahane etti neymis baskalarina haber vermisim hamileyim diye dogurdum diye daha neler neler
Velhasil kelam saygi hak edilir, onlr da hak etsin ben de gostereyim saygimi
Offf icimden canavar cikti resmen rahatladim

yazıklar olsun işte ne diyeyim eşinizle inşallah çok daha iyi olursunuz
Ben gelinime bu yapılanları yapsam utancimdan yüzüne bakamazdim ama bunlar anlamaz. Eşin çok önemli. Sahip çıkıyor mu,ailesine karşı savunuyor mu gerisini salla gitsin.

neden güldünüz :)
Guzel yorum çünkü. Sana nasıl davranilacaksa öyle davranilmasi taraftariyim ben bu durumlarda. Çünkü burada okuduklarimlarimdan ve cevremde gördüklerimden sonra şunu söyleyebilirim; erkek ailelerinin bir çoğu kıymet bilmiyor. Darkmore un yazdığı cümle çok net ve cok doğru ;-)

oh iyi yaptın valla :) pekı bu yaptıklarının kayınvalidene göre bi sebebi var mı neden böyle bi kadın

Eşini çok takdir ettim; şu açıdan, seni zorlamiyor git diye. Ama darkmore sen kv ile mesafe koymussun; e kadin sana daha kaf sokacakti, iş yaptiracakti, hatta çocuğuna karisacakti. Cik cik cik boyle gelin olunmaz. ;-) şaka bir yana çok iyi yapmissin bacim agzina karakterine saglik

oh iyi yaptın valla :) pekı bu yaptıklarının kayınvalidene göre bi sebebi var mı neden böyle bi kadın
Herhangi bir sebebi yok canim
Beni tanimiyordu bile, esimle aralari iyi degildi sadece o kadar, esim de huylarini bildiginden hicbir isimize ailesini sokmadi evlenmeden once
Ama tabii evlendikten sonra pacamizi zor kurtardik kvmin yapisi huyu boyle yapacak birsey yoktu yani

Cok tesekkur ederim en son esime ben artik gitmek istemiyorum ailene ama yine de sen gidelim dersen gelirim dedim, asla esimle kotu olmam onlar boyle diye, sadece fikirlerimi soylerim cekilirim, esimin takdiri

benim kv de böyle
evlendikten 6 ay sonra mı ne gördüm.
şimdi geçen arıyor utanmadan "eşin uzakta bi ihtiyacın olursa ilk beni ara ben sana koşar gelirim" diyor.
ha-ha-ha yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…