- 10 Ocak 2016
- 1.136
- 2.375
- 133
yanlis anlamayin ama baskasindan neden birseyler bekliyorsunuz? hem zaten alsalar bile begenmeyeceksiniz. istiyorsunuz ki size para versinler siz alin. bence en iyisi herseyi kendin yapmaniz ve boyle beklentiler icinde olmamaniz. boyle yaparsaniz kimse agzini acip iki laf edemez oylece kalirlar.
söylüyorum haklısın diyo. işte dün söyledim eşime. annesi bugün aramış hem annemi hem beni. annemle akşam konusacaklar annem calısıyo. Ama böyle mi olur yani eşime resmen ağzımla söylüyorum sonra arıyo kayınvalidem.
yanlis anlamayin ama baskasindan neden birseyler bekliyorsunuz? hem zaten alsalar bile begenmeyeceksiniz. istiyorsunuz ki size para versinler siz alin. bence en iyisi herseyi kendin yapmaniz ve boyle beklentiler icinde olmamaniz. boyle yaparsaniz kimse agzini acip iki laf edemez oylece kalirlar.
nasıl okuyorsunuz anlamıyorum gerçkten nası bi bakış açısı. Ben öyle olsa kredi çekip evi tadilat yaptırmam. bütün eşyalarıda almam. orda bi çay bardağı örneği verdim diye resmen para versinlere çevirdiniz.kimse zaten sana bunu aldık diyemez bana. benim olayım artık bundan da annemin rahatsız olması. bizim adetlerimizde demek bu var anlatabildim mi
Arasalar ne oluyor? Kv'de ile evlenmiyorsun sonucta, esin ile evleniyorsun. Ilgi ise, esinden ilgi görmen lazim, kv'deden degil. Kaldi ki herkes aramayi ve aranmayi sevmez yada beceremez.
Sonucta ortalikta saygisizlik yoksa, huzursuzluk yaratmiyorsa, niye zor ile o kadini aratiyorsun? O senin annen felan degil, o sekilde görmen gerekmiyor. O senin esinin annesi ve ondan dolayi saygili bir iliskiniz olabilir fakat dedigim gibi, sana anne gibi davranmasi gerekmiyor.
var boylelerı maalesef :SValla ben zaten hic bisey istedim. Bana sordugunda ben bisey istemiyorum ne yapabiliyorsaniz dedim. Herseyimi kendim calistim yaptim kendi ailemden de hoc bisey almadim esimle ikimiz yaptik herseyi. Insanin zoruna giden sey elinde varken istenmedigi halde yok diye boburlenmek. Ve bir tanecik oglu var. Cocuk kendine ev almak icin para biriktirmis onu bile almis . Simdi ev alamiyoruz bi ton kira beriyoruz umurunda degil insan bisey beklemiyor ama kostek olmasinlar istiyor...
iyi bari eşiniz geri götürebilmiş :)Valla beni de hic arayip soran olmadi ekimde nişan yaptik ocakta evlendik. Bende 1 2 kere aradim o sürede sonra dedem vefat etti düğünden 1ay sonra bi arayıp başın sagolsun diyemedi ne gorumcem ne kayinvalidem kayinlarim ve eltilerimden duymadim o gün bugündür ne arar ne sorarım Simdi de konuşmuyoruz zaten. yazmışın ya insan oglan evlendiriyo hic heveslenmez mi diye, kv 2döşek 2de yorgan gondermisti. Yorganlarin nevresimi bile yoktu. Sonradan öğrendim ki eltiminmis onlar bende verdim eşimle onu gönderdim kimsenin eskisini kullanmak istemiyorum dedim
Ben evlensem bunları sorun etmem acıkcası oh miss kendi düzenimi kuruyorum derdinde olurum .bugün buna takarsan yarın başka bşeyine takılır üzlürsün,yok aramadı bunu sormadı orda nasılsın demedi şurda yüzüme bakmadı,onun sorumsuzluğu boşver der işime bakarım..
Bizim gibiler evlenemiyor ama:)
Eşim çok şükür ki benim yanımda oldu hakliyi haksizi ayirt edebilen biri. Emin ol annesine destek çıksaydı simdiye biz ayrilirdik. Çünkü kv nin istedigi de oydu.iyi bari eşiniz geri götürebilmiş :)
herkes insan olamıyor maalesef. bu yüzden minimum iletişim kurunmerhaba kızlar.. Merak ettiğim bi konu var.Fikirlerinize ihtiyacım var.
Temmuzdan beri resmi nikahlıyım.Mayıs ayında düğünüm olacak.Kayınvalidem ve görümcem o zamandan beri birgün olsun nasılsın demeye bile aramadılar.Bende aramıyorum sadece özel zamanlarda arıyorum ama arada whatsapp falan yazıyorum. Görümcemin çocuğu olacağını öğrendim ve dün tebrik etmek için aradım.Kayınvalidemde ordaymış.Düğüne 2,5 ay var ve biz telefonun ucundayız kendini eksik hissetme vs.dedi. ben de teşekkür ettim arada bi ararsanız sevinirim dedim. Bugün kayınvalidem aradı. bi eksiğin var mı diye ağız ucundan soruyo bile değil sormaya çalışıyo.yok dedim teşekkür ettim o zamandan beri sormamış şimdi soracağı tuttmuş.Biz evi tadilat yaptırdık kendim memurum ve kredi cektim eşimle beraber ödüyorz her esyamı aldım.Bir çay bardağı bile almadılar.(bir beklentim yok ama evleniyorum ev düzüyorum insan bi özenmez mi oğluna veya gelinine ).Ayrıca benim annem kandillerde,bayramlarda,kayınvalidemin görümcemin özel günlerinde hep aradı. Ama temmuzdan beri kimse annemi aramadı ve annem artık sinirlenmeye başladı.Sizin düğün arefeniz böyle miydi ?Doğrusu nasıl olmalı? Kayınvalide hiç dünürünü aramaz mı?Gelininin bi eksiğini sormaz mı lafta bile olsa? çok merak ediyorum.Teşekkürler.
benimkilerde aynı böyleydi.umarsızca davrandılar. tek bir iğne alıp gelmedi.eski püskü bir battaniye ağzı bu yana kulağı obür yana gidiyor battaniye katlanmıyor bile.bir nevresim takımı havlulardan hatır hatır bir boyayla renklendirilmiş iğrenç insanın yüzünü yırtacak kullansan.saklıyorum onları baktıkça nefretim çoğalıyor.ev boyandı temizlendi bakmadılar bile neler oluyor diye, döşeniyor lütfetti geldi hatunlar elleri belinde dolaştılar akşama kadar bir şeyin ucundan tutmadılar daha çok ayak dolaştırdılar.ne mi oldu sonunda 15 yıl geçti ben artık 1,5 yıldır ne ölüme ne ölülerime gelmiycekler dedim ve bitirdim. herkz hak ettiği kadar ilgi ve hürmet göstericeksin.fazlası bozuyor böylelerinimerhaba kızlar.. Merak ettiğim bi konu var.Fikirlerinize ihtiyacım var.
Temmuzdan beri resmi nikahlıyım.Mayıs ayında düğünüm olacak.Kayınvalidem ve görümcem o zamandan beri birgün olsun nasılsın demeye bile aramadılar.Bende aramıyorum sadece özel zamanlarda arıyorum ama arada whatsapp falan yazıyorum. Görümcemin çocuğu olacağını öğrendim ve dün tebrik etmek için aradım.Kayınvalidemde ordaymış.Düğüne 2,5 ay var ve biz telefonun ucundayız kendini eksik hissetme vs.dedi. ben de teşekkür ettim arada bi ararsanız sevinirim dedim. Bugün kayınvalidem aradı. bi eksiğin var mı diye ağız ucundan soruyo bile değil sormaya çalışıyo.yok dedim teşekkür ettim o zamandan beri sormamış şimdi soracağı tuttmuş.Biz evi tadilat yaptırdık kendim memurum ve kredi cektim eşimle beraber ödüyorz her esyamı aldım.Bir çay bardağı bile almadılar.(bir beklentim yok ama evleniyorum ev düzüyorum insan bi özenmez mi oğluna veya gelinine ).Ayrıca benim annem kandillerde,bayramlarda,kayınvalidemin görümcemin özel günlerinde hep aradı. Ama temmuzdan beri kimse annemi aramadı ve annem artık sinirlenmeye başladı.Sizin düğün arefeniz böyle miydi ?Doğrusu nasıl olmalı? Kayınvalide hiç dünürünü aramaz mı?Gelininin bi eksiğini sormaz mı lafta bile olsa? çok merak ediyorum.Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?