Kayınvalide-Gelin Düğün Arefesi

yanlis anlamayin ama baskasindan neden birseyler bekliyorsunuz? hem zaten alsalar bile begenmeyeceksiniz. istiyorsunuz ki size para versinler siz alin. bence en iyisi herseyi kendin yapmaniz ve boyle beklentiler icinde olmamaniz. boyle yaparsaniz kimse agzini acip iki laf edemez oylece kalirlar.

Valla ben zaten hic bisey istedim. Bana sordugunda ben bisey istemiyorum ne yapabiliyorsaniz dedim. Herseyimi kendim calistim yaptim kendi ailemden de hoc bisey almadim esimle ikimiz yaptik herseyi. Insanin zoruna giden sey elinde varken istenmedigi halde yok diye boburlenmek. Ve bir tanecik oglu var. Cocuk kendine ev almak icin para biriktirmis onu bile almis . Simdi ev alamiyoruz bi ton kira beriyoruz umurunda degil insan bisey beklemiyor ama kostek olmasinlar istiyor...

Bide baskasi diye bahsettiginiz kisi anne. insan icinde olmadigi aslini bilmedigi konulara boyle yorum yapmamali diye dusunuyorim

Arasalar ne oluyor? Kv'de ile evlenmiyorsun sonucta, esin ile evleniyorsun. Ilgi ise, esinden ilgi görmen lazim, kv'deden degil. Kaldi ki herkes aramayi ve aranmayi sevmez yada beceremez.

Sonucta ortalikta saygisizlik yoksa, huzursuzluk yaratmiyorsa, niye zor ile o kadini aratiyorsun? O senin annen felan degil, o sekilde görmen gerekmiyor. O senin esinin annesi ve ondan dolayi saygili bir iliskiniz olabilir fakat dedigim gibi, sana anne gibi davranmasi gerekmiyor.

Benimki de ayni sekilde dugun zamani triplerdeydi aramadi sormadi kafasina gore abuk subuk seyler yaptirmis
Annemide aramaz ev aldi annem 1.5 sene oldu yarim saatlik yere hayirli olsuna gitmediler görgü saygi sonradan ogrenilmiyor malesef
5 senelik evliyim bebegim var ne hamilelikte ne de simdi aramaz arasada cahilce konusur sinir eder gercekten sukrediliyor aramayisina

nasıl okuyorsunuz anlamıyorum gerçkten nası bi bakış açısı. Ben öyle olsa kredi çekip evi tadilat yaptırmam. bütün eşyalarıda almam. orda bi çay bardağı örneği verdim diye resmen para versinlere çevirdiniz.kimse zaten sana bunu aldık diyemez bana. benim olayım artık bundan da annemin rahatsız olması. bizim adetlerimizde demek bu var anlatabildim mi

hem alsalarda beğenmeyeceksiniz diyosunuz nerden biliyosunuz zevkimi siz benim ? valla sinir oluyorum bu önyargılara artık ya

evet gerekmiyor farkındayım bende saygısızlık yapmıyorum ona karşı.sadece fikir almak için yazdım buraya herkes kendinden örnek verir diye.bizde böyle olmuştu diye.

var boylelerı maalesef :S

iyi bari eşiniz geri götürebilmiş :)

inşallah sizede uygun bi koca çıkar :)) bi bu işlere girişin o zaman anlarsınız :)

iyi bari eşiniz geri götürebilmiş :)
Eşim çok şükür ki benim yanımda oldu hakliyi haksizi ayirt edebilen biri. Emin ol annesine destek çıksaydı simdiye biz ayrilirdik. Çünkü kv nin istedigi de oydu.

Karsi taraf size bisey almak zorunda degil alinmasi gereken seyler aliniyor zaten topluca. Arayip sorabilirlermis tabiki ama belki de o yapida degiller daha cok sizin aramanizi istiyolardir. Takilmayin ya siz yuvarlanip gidin napicaksiniz aramazlarsa aramasinlar

Aileler illaki can ciğer olmak zorunda degil, sen eşinle iyi anlaş kafi

herkes insan olamıyor maalesef. bu yüzden minimum iletişim kurun

Benimki de nişanlıyken ne aradı ne sordu evimde bir tane bardağı yok çalıştım herşeyimi stediğim gibi yaptım maddi olarak yapmıyosun tamam da bi pazar çık gel sende bi işin ucundan tut benim beklentim buydu sadece çünkü bi pazarım vardı ve her pazar eşya ufak ufak eşya taşıdık temizledik yerleştirdik sağolsun arkadaşlarım bırakmadılar annemle beni ama k.valide tatillere gitti birgününü ayırmadı bana.ondan sonra da düğünü kendi yapmış gibi ortalarda gezmesi mevlüdümde üstümüze düşeni yaptık diyerek evimi insanlara göstermesi delirtti tabi beni mesafeliyim genelde o beni arar aynı şehirde olmamıza rağmen özel günler dışında pek gitmem şimdi sıkı fıkı olmak istiyor ama içimden gelmiyor artık sende mesafeli olursun böylesi daha iyi

benimkilerde aynı böyleydi.umarsızca davrandılar. tek bir iğne alıp gelmedi.eski püskü bir battaniye ağzı bu yana kulağı obür yana gidiyor battaniye katlanmıyor bile.bir nevresim takımı havlulardan hatır hatır bir boyayla renklendirilmiş iğrenç insanın yüzünü yırtacak kullansan.saklıyorum onları baktıkça nefretim çoğalıyor.ev boyandı temizlendi bakmadılar bile neler oluyor diye, döşeniyor lütfetti geldi hatunlar elleri belinde dolaştılar akşama kadar bir şeyin ucundan tutmadılar daha çok ayak dolaştırdılar.ne mi oldu sonunda 15 yıl geçti ben artık 1,5 yıldır ne ölüme ne ölülerime gelmiycekler dedim ve bitirdim. herkz hak ettiği kadar ilgi ve hürmet göstericeksin.fazlası bozuyor böylelerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…