Biz sizi arayacagiz de cidden kv yeYuh
Sen bekle ben seni aricam deseydin
Ben gelinime bu yapılanları yapsam utancimdan yüzüne bakamazdim ama bunlar anlamaz. Eşin çok önemli. Sahip çıkıyor mu,ailesine karşı savunuyor mu gerisini salla gitsin.
Masallah yaCok tesekkur ederimen son esime ben artik gitmek istemiyorum ailene ama yine de sen gidelim dersen gelirim dedim, asla esimle kotu olmam onlar boyle diye, sadece fikirlerimi soylerim cekilirim, esimin takdiri
benim kv de böyle
evlendikten 6 ay sonra mı ne gördüm.
şimdi geçen arıyor utanmadan "eşin uzakta bi ihtiyacın olursa ilk beni ara ben sana koşar gelirim" diyor.
ha-ha-ha yani.
:) neler var nelerbu arada annem aramazdı dedim ama gelinin annesi, kına masasındaki çiçeği bile sormak için aramıştı
çok takılmışsın yaaa ne çok iredelemişsin .... kadın aramış sormuş telefonun öbür ucundayız demiş daha ne desin? hayır sana zorla birşeyleri alıp kullanacaksın diye dayatması daha mı hoş olurdu?
Karnınız agrimiyor mu boyle seyleri dert edince? Ara sira ararsaniz sevinirim dedim aradilsr bu sastten sonra gerek yok diye düşünüyorum. ..yok dünür aranmiyormus. ..bardak canak neden alsin ki sizin almaniz lazim en olmadi kocanizla almalisiniz kayinvalideniz kotu kaynana olmak istememistir her isin icinde diye sizlanmayin diye. .benim anneem de k.validemi aramaz nisanliykende aramadi . Sevmiyor kadin telefonu ne konusucam diyor ben kayinvalidemle görüşüyorum sorun olmuyor bazen dünürümle konusmak istiyorum diyor. Ben iletirim diyorum bukadar..yahu birak bunlari dugun gununu gelinliği vs hayal et
Sen başına konan talih kuşundan habersizsin galiba böyle şeylere kafanı yorma mesafeli olmak iyidir hem alman gereken şeyi zaten almışsın kadının oğlunu almışsın gerisi teferruattır mutluluklar dilerim
o zman takmaya devam...yani bu kadar kişi anladı yazdığımı bi siz anlamamışsınız ama anlatamıcam
Yoo cok da guzel anladim sizin anlamadığınız simdiden tavir takinmaya başlamanız ve bunun size yarar degil zarar getireceği ufacik seyleri dert edeceğine gunun zamanin tadini cikar dedim bir salak demedigin kaldı ..yap bacim nefret et henuz kocan olmayan kadının annesinden bugun neden aramadi de yarin neden bunu sunu almadi de yarin o neden karisiyor dersin sonra neden geliyor. ..sonra ...sanırım annenizde aramıyormuş o yüzden savunmaya geçtiniz. herkes anladı anlatmak istediğimi bi siz anlayamadınız :)
Yoo cok da guzel anladim sizin anlamadığınız simdiden tavir takinmaya başlamanız ve bunun size yarar degil zarar getireceği ufacik seyleri dert edeceğine gunun zamanin tadini cikar dedim bir salak demedigin kaldı ..yap bacim nefret et henuz kocan olmayan kadının annesinden bugun neden aramadi de yarin neden bunu sunu almadi de yarin o neden karisiyor dersin sonra neden geliyor. ..sonra ...
Savunma degil herkesin dedigini dedim bak keyfine dert edinme dedim belki sevmiyordur telefonda konuşmayı boyle ince dusune dusune kendine edersin.kusura bskma anlayışım bukadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?