Kayınvalide-Gelin Düğün Arefesi

siz daha yazdığımı okumamıssınız kocam o benim resmi nikahlı eşim temmuzdan beri.ok ? sizinle tartısmak istemiyorum konum amacından sapmasın.iyi günler.
Okudum canim ben memur oldugunuz icin nikah yaptınız mayisda dugun yapicaksiniz diye algiladim yani ayni evde yasamiyorsunuz mayista yasiycaksiniz es olsa da es olmuyor diye dedim amac saptirmiyorum siz buraya ah gülüm haklisin diye pohpohlanmak icin konu acmissiniz birine de anlamadin anlatamam herkes anladi demissiniz cunku o da size aramak zorunda degil keyfini cikar demis duymak istemediğiniz seyleri gorunce bi sen anlamadin diyorsunuz ..

İlgisizlikten bence yakınma burda aşırı ilgililikten kafayı yicek arkadaşlar var :) kendi ayıpları aramazlarsa aramasınlar ama arada iğnele ortamı gelince hiç çekinme yoksa kendilerini her şeyi yaptı etti ilan ederler benden söylemesi.

Biz böyleyiz onlar da böyle olsun düşüncesi her zaman yıkar. Siz ararsınız, onlar aramaz, siz yaparsınız onlar yapmaz vs. Çünkü onlar onlar siz de sizsiniz. Yapıp karşılık beklemek yerine üzüntüye düştüyseniz siz de yapmayın. Ayrıca kendi tecrübem ve gözlemlerime göre kız tarafı her zaman daha çok emek veriyor erkek tarafı biraz daha dışta kalıyor, ki bunun ne merem bi lütuf olduğunu evlenince anlarsın. Bir de sanırım artık sen biraz bilenmişsin yazdıklarından kv. de nin kibar biri olduğu kanısına kapıldım. Kimisi var misal ha ona söyle ha duvara, kadın en azından duymuş sitemini. Ben senin yerinde olsam hayatta "arada bir arasanız .." gibi bi şey demezdim...

Kayınvaliden telefonla konuşmayı sevmiyordur belki. Bazıları öyledir, bir alo demeye üşenirler. Benim annemle kayınvalidem çok samimiler, sık da görüşürler, birbirlerini seviyorlar. Ama kayınvaldem telefonla konuşmayı sevmez, yüz yüze muhabbeti tercih eder. Annem onu arar, bundan da hiç gocunmaz çünkü kadının huyunu biliyor, kötü niyetli olmadığını biliyor. O yüzden takma bunu kafaya sen de...

Bi bucuk yillik evliyim. Cocugum dogdu. Dugun gecesi kaynanam ve kayinlarla ailem vedslasti hsyirli olsun dediler. O gun bugun iki ailenin de birbirinden habrri yok sana oyle soyliyim. ...

canım beğenmediğin fikirlere herkes anladı ne anlatmak istediğimi siz anlayamışsınız demişsin galiba ama bence sen bizim ne demek istediğiimizi bir anla sen bu gidişle zor anlaşırsın kv ile normalde kv ile anlaşmak zordur birbirinizi yersiniz artık benden demesi dikkat et

ben görücü usulu evlendiğim halde kimse eksiğin var mı diye aramadı beklemedim de.bir kızın eksiği varsa kendi alabilir ,illa birinin eksiğini sorması gerekmez diye düşünüyorum.ama formaliteden aranmasını istiyorsanız da bence aramamaları daha iyi, mesafeli olmak adına.aramayı aranmayı sevmiyorlar demek,sizde onlar gibi davranın.eşiniz ilgisiz değilse size karşı ,ailesinin ilgisizliğini bu kadar takmayın.

soğukluk iyi ama bu ilgisizlik normalmidir sizce düğün arefesinde
canım evlendikten sonra onlara yakınmısın uzakmı sen onun derdine düş , umarım uzaksındır çünkü düğünden önce hiç birşeyle ilgilenmeyen insanlar bozuntusu evlendikten sonra oğlanın anası babası bacısı oluverirler , sen hiç kendini sıkıntıya sokma bırak uzakta kalsınlar ,
ben 10 yıl sonra o huzuru bulabildim çünkü aynı şehirde oldugumuz için biraz uzun sürdü

kendi terbiylerini gösterirler ,

Valla beni de hic arayip soran olmadi ekimde nişan yaptik ocakta evlendik. Bende 1 2 kere aradim o sürede sonra dedem vefat etti düğünden 1ay sonra bi arayıp başın sagolsun diyemedi ne gorumcem ne kayinvalidem kayinlarim ve eltilerimden duymadim o gün bugündür ne arar ne sorarım Simdi de konuşmuyoruz zaten. yazmışın ya insan oglan evlendiriyo hic heveslenmez mi diye, kv 2döşek 2de yorgan gondermisti. Yorganlarin nevresimi bile yoktu. Sonradan öğrendim ki eltiminmis onlar bende verdim eşimle onu gönderdim kimsenin eskisini kullanmak istemiyorum dedim

Ben evlensem bunları sorun etmem acıkcası oh miss kendi düzenimi kuruyorum derdinde olurum .bugün buna takarsan yarın başka bşeyine takılır üzlürsün,yok aramadı bunu sormadı orda nasılsın demedi şurda yüzüme bakmadı,onun sorumsuzluğu boşver der işime bakarım..
Bizim gibiler evlenemiyor ama:)

aman boşver uzaktan uzağa daha iyi. hergün ne konular okuyoruz kocam ailesinin dibinden ayrılmıyor çok bunaldım diye

Ya valla kayın valide olmak ta zor iş a. çok ilgilense eşya alsa her işin içinde olsa da yine gelin rahatsız olur. Hiç karışmasa da gelin rahatsız olur. Ne yapsın bu kayınvalideler bilmiyorum. O da belki büyüğü olduğunuz için sizin onu aramanızı beklemiş olabilir mi acaba. Bir de evde ne oluyor ne bitiyor oğlundan öğreniyordur aslında.

aynen böyle idi. hala da öyle devam ediyor ben memnunum şu anda durumdan oldukça

Emin ol aramamasi aramasindan bin kat iyi bizimkilerde hic aramazdi 1 gun ben aramadigimda veya annem onlari aramadiginda hic arayip sormuyosunz olurdu. Ustelik ben okula gdyrm derslerim sinavlarim var hergun hergun de arayamazdm en sonunda soyledim kendinz evde keyif catiyosunz ben okulda derslerle sinavlarla ugrasiyorum bi de aramayinca suclu oluyorum diye.

Valla benim kaynana kayınpeder de biz nişanlı iken hiiic arayıp sormazdi annemi babamı benimde ayda yılda bir ararlardi şimdi evlendikten sonra kaynana kayınpeder birer sevgi yumağına dönüştü canım, ama unutulmuyor tabi o günler ben unutmam en azından aramamak sormamak ihiyaclari karsilamamak yipratici şeyler tabii

Benimde boyle oldu kayinvalidem annemi de benide kiskandi parasi oldugu halde yok dedi hic bisey almadi 3 bilezik yapti kendi kolunda 5 tane varken. Ailemi de aramaz. Kiskancliktan yapiyorlar onemseme bosver esine hic kotuleme ama yoksa yarin bi gun sorun yasadiginizda annesi savunur

İlk zamanlar canım cicim oluyorlar buldumcuk misali, sonra sonra kendilerini çekiyorlar bence çokta iyi oluyor mesafe her zaman iyidir kaynanayla yüz göz olunmaz pek sonu iyi bitmiyo çünkü vıcık vıcık ilişkilerin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…