Arkadaslar merhabalar size bir sorum olacak ben 1,5 yıldır evliyim esimle severek evlendim. Genel olarak iletisim konusunda iyimdir yalniz is Kayinvalideme gelince aklima hicbi sey gelmiyor onla yalniz oldugum zamanlar ne konuşacağımı bilemiyorum kendisi de konuskan biri degil zaten o kadar... ama aramizda bi resmiyet var samimi degiliz onlar baska bir yerde yasiyorlar ama sık sık geliyorlar yaşadığımiz yere kayimvalideme şaka bile yapamıyorum hani takılamiyorum bile kendim gibi de olamıyorum aklıma sohbet konusu da gelmiyor kasiliyorum resmen yaninda hiicc bisi gelmiyo aklima konuşacak... kadin kesin icinden diyordur duvar gibi bu da diye :) ama elimde degil..sizce bu daha yeni gelin olduğum icin mi yani sonradan duzeliyor mu boyle olan var mi benim gibi?
Bende çok sohbet etmem genelde kv lere gidince kitap okurum çünkü konuşacak mevzu bulamıyoruz yada canımı sıkacak mevzular açılıyor o yüzden no problemArkadaslar merhabalar size bir sorum olacak ben 1,5 yıldır evliyim esimle severek evlendim. Genel olarak iletisim konusunda iyimdir yalniz is Kayinvalideme gelince aklima hicbi sey gelmiyor onla yalniz oldugum zamanlar ne konuşacağımı bilemiyorum kendisi de konuskan biri degil zaten o kadar... ama aramizda bi resmiyet var samimi degiliz onlar baska bir yerde yasiyorlar ama sık sık geliyorlar yaşadığımiz yere kayimvalideme şaka bile yapamıyorum hani takılamiyorum bile kendim gibi de olamıyorum aklıma sohbet konusu da gelmiyor kasiliyorum resmen yaninda hiicc bisi gelmiyo aklima konuşacak... kadin kesin icinden diyordur duvar gibi bu da diye :) ama elimde degil..sizce bu daha yeni gelin olduğum icin mi yani sonradan duzeliyor mu boyle olan var mi benim gibi?
Sonrasinda aranizda olan bu resmiyete duaci olacaksin gibi geliyor bana :) Bence suan nasilsa oyle kalsin,Sen sag o selamet.Arkadaslar merhabalar size bir sorum olacak ben 1,5 yıldır evliyim esimle severek evlendim. Genel olarak iletisim konusunda iyimdir yalniz is Kayinvalideme gelince aklima hicbi sey gelmiyor onla yalniz oldugum zamanlar ne konuşacağımı bilemiyorum kendisi de konuskan biri degil zaten o kadar... ama aramizda bi resmiyet var samimi degiliz onlar baska bir yerde yasiyorlar ama sık sık geliyorlar yaşadığımiz yere kayimvalideme şaka bile yapamıyorum hani takılamiyorum bile kendim gibi de olamıyorum aklıma sohbet konusu da gelmiyor kasiliyorum resmen yaninda hiicc bisi gelmiyo aklima konuşacak... kadin kesin icinden diyordur duvar gibi bu da diye :) ama elimde degil..sizce bu daha yeni gelin olduğum icin mi yani sonradan duzeliyor mu boyle olan var mi benim gibi?
Kayınvalideye şaka yapılmaz zaten , çünkü yüz göz olmak istenmez . Ne kadar mesafeli , saygılı olursan faydasını görürsün. Ben 12 yıllık gelinim şaka yapayım da ortam ısınsın diye düşünmüyorum .Arkadaslar merhabalar size bir sorum olacak ben 1,5 yıldır evliyim esimle severek evlendim. Genel olarak iletisim konusunda iyimdir yalniz is Kayinvalideme gelince aklima hicbi sey gelmiyor onla yalniz oldugum zamanlar ne konuşacağımı bilemiyorum kendisi de konuskan biri degil zaten o kadar... ama aramizda bi resmiyet var samimi degiliz onlar baska bir yerde yasiyorlar ama sık sık geliyorlar yaşadığımiz yere kayimvalideme şaka bile yapamıyorum hani takılamiyorum bile kendim gibi de olamıyorum aklıma sohbet konusu da gelmiyor kasiliyorum resmen yaninda hiicc bisi gelmiyo aklima konuşacak... kadin kesin icinden diyordur duvar gibi bu da diye :) ama elimde degil..sizce bu daha yeni gelin olduğum icin mi yani sonradan duzeliyor mu boyle olan var mi benim gibi?
Benimkide eltilerini sevmezKayınvalideye şaka yapılmaz zaten , çünkü yüz göz olmak istenmez . Ne kadar mesafeli , saygılı olursan faydasını görürsün. Ben 12 yıllık gelinim şaka yapayım da ortam ısınsın diye düşünmüyorum .
Örgü örün , model üstüne konuşursunuz . Esra Erol , Müge Anlı , Titiz Kadir , Zuhal Topal izleyin . Benim kayınvalidem Ömer Döngeloğluna bayılır , YouTube’dan sohbetleri dinler affet Allahım der , ben de amin derim . Genel olarak böyle şeyler. Ha benimki de görümcelerini pek sevmez , Fadime hala deyince 4-5 saat kesintisiz konuşur .
Onları katma , onlar ayrı demez mi ? Benimki bazen sus kafamı karıştırma Allah var yukarda derBenimkide eltilerini sevmezOnlardan konu açar konuşur sürekli. Öyle olunca bende araya kardeşlerini sokarım. Onları sorarım sıkıştırırım biraz
Yok öyle demiyor, bu sefer direksiyonu kardeşlerinin gelinlerine çeviyor, çakaaaalOnları katma , onlar ayrı demez mi ? Benimki bazen sus kafamı karıştırma Allah var yukarda der
Sizin konular daha renkli o zaman. Bizimki yıllardır aynı . Allah var yukardaYok öyle demiyor, bu sefer direksiyonu kardeşlerinin gelinlerine çeviyor, çakaaaal
10 yili asti evliligimde kayinvalidem ayni zamanda cok yakin akrabam, sakalasmam.Arkadaslar merhabalar size bir sorum olacak ben 1,5 yıldır evliyim esimle severek evlendim. Genel olarak iletisim konusunda iyimdir yalniz is Kayinvalideme gelince aklima hicbi sey gelmiyor onla yalniz oldugum zamanlar ne konuşacağımı bilemiyorum kendisi de konuskan biri degil zaten o kadar... ama aramizda bi resmiyet var samimi degiliz onlar baska bir yerde yasiyorlar ama sık sık geliyorlar yaşadığımiz yere kayimvalideme şaka bile yapamıyorum hani takılamiyorum bile kendim gibi de olamıyorum aklıma sohbet konusu da gelmiyor kasiliyorum resmen yaninda hiicc bisi gelmiyo aklima konuşacak... kadin kesin icinden diyordur duvar gibi bu da diye :) ama elimde degil..sizce bu daha yeni gelin olduğum icin mi yani sonradan duzeliyor mu boyle olan var mi benim gibi?
Biz de hic susmayiz bastan beri oyle .Arkadaslar merhabalar size bir sorum olacak ben 1,5 yıldır evliyim esimle severek evlendim. Genel olarak iletisim konusunda iyimdir yalniz is Kayinvalideme gelince aklima hicbi sey gelmiyor onla yalniz oldugum zamanlar ne konuşacağımı bilemiyorum kendisi de konuskan biri degil zaten o kadar... ama aramizda bi resmiyet var samimi degiliz onlar baska bir yerde yasiyorlar ama sık sık geliyorlar yaşadığımiz yere kayimvalideme şaka bile yapamıyorum hani takılamiyorum bile kendim gibi de olamıyorum aklıma sohbet konusu da gelmiyor kasiliyorum resmen yaninda hiicc bisi gelmiyo aklima konuşacak... kadin kesin icinden diyordur duvar gibi bu da diye :) ama elimde degil..sizce bu daha yeni gelin olduğum icin mi yani sonradan duzeliyor mu boyle olan var mi benim gibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?