Arkadaslar merhabalar size bir sorum olacak ben 1,5 yıldır evliyim esimle severek evlendim. Genel olarak iletisim konusunda iyimdir yalniz is Kayinvalideme gelince aklima hicbi sey gelmiyor onla yalniz oldugum zamanlar ne konuşacağımı bilemiyorum kendisi de konuskan biri degil zaten o kadar... ama aramizda bi resmiyet var samimi degiliz onlar baska bir yerde yasiyorlar ama sık sık geliyorlar yaşadığımiz yere kayimvalideme şaka bile yapamıyorum hani takılamiyorum bile kendim gibi de olamıyorum aklıma sohbet konusu da gelmiyor kasiliyorum resmen yaninda hiicc bisi gelmiyo aklima konuşacak... kadin kesin icinden diyordur duvar gibi bu da diye :) ama elimde degil..sizce bu daha yeni gelin olduğum icin mi yani sonradan duzeliyor mu boyle olan var mi benim gibi?
Bak işte , nerden nereye gelmiş konuBir kaç yıl once espiriler fıkralar havada ucan bir ortamımız oldu sadece ikimizdik.shrek'in çorum versiyonu var dedim "etme eşşekle muhabbet küstürürsün silme cam ile dötünü kestirirsin"diyor ama bizim şive ile dedim vallahi en az 5 dk güldü aradan 2 gun gecti a benle konuşmuyor yok sayıyor yemek yemiyor vs esim.anne noldu dedi ..
Oglum Nolsun ağzımızın payını aldık karın bize eşşek dedi ben alıngan bir insanım ya onu kastetti güya şşivelymis falan dedi ben şok oldum!anne deyimler fıkralar konusuyorduk sende 5 dk güldün ya desem de özür dilemek zorunda kalmıştım o gün bu gündür şaka fıkra sohbet kalsın mümkünse..
Şu kısım için bu forumda kurşun atıp kurşun yiyecek kadınlar var biliyor musun?kendisi de konuskan biri degil zaten o kadar... ama aramizda bi resmiyet var samimi degiliz onlar baska bir yerde yasiyorlar
Benim kv ile akraba mi acaba?Ben bişey desem onu bana Karşı kullaniyo mutlaka babam çok güzel yemek yapar çok temiz çalışır dedim erkek çalışmış demezsin hee sen babana cekmemissin ozaman kardeşin babana cekmis dedine diyim cirkefle çirkef olamam az muhabbet çok huzur artık o nerdeyse tam tersi yerde iş yapıyorum evine gittiğinde yada çocuğumla ilgileniyorum
Henüz birbirinizi iyi tanımadığınız ve sıkça vakit geçirmediğiniz için bu sohbet edememe ilk yıllar bende oyleydim ama şimdi beraber Esra erolu izleyip heryerden konusabiliyoruz az değil 12 senemiz geçti beraber. Benim annemde çok konuşmaz gelinimizde sessiz aklıma onlar geldi bı an . Zamanla tanıdıkça alisirsiniz.Arkadaslar merhabalar size bir sorum olacak ben 1,5 yıldır evliyim esimle severek evlendim. Genel olarak iletisim konusunda iyimdir yalniz is Kayinvalideme gelince aklima hicbi sey gelmiyor onla yalniz oldugum zamanlar ne konuşacağımı bilemiyorum kendisi de konuskan biri degil zaten o kadar... ama aramizda bi resmiyet var samimi degiliz onlar baska bir yerde yasiyorlar ama sık sık geliyorlar yaşadığımiz yere kayimvalideme şaka bile yapamıyorum hani takılamiyorum bile kendim gibi de olamıyorum aklıma sohbet konusu da gelmiyor kasiliyorum resmen yaninda hiicc bisi gelmiyo aklima konuşacak... kadin kesin icinden diyordur duvar gibi bu da diye :) ama elimde degil..sizce bu daha yeni gelin olduğum icin mi yani sonradan duzeliyor mu boyle olan var mi benim gibi?
Mesafe iyidir mesafe aşktır kandır damardır.Arkadaslar merhabalar size bir sorum olacak ben 1,5 yıldır evliyim esimle severek evlendim. Genel olarak iletisim konusunda iyimdir yalniz is Kayinvalideme gelince aklima hicbi sey gelmiyor onla yalniz oldugum zamanlar ne konuşacağımı bilemiyorum kendisi de konuskan biri degil zaten o kadar... ama aramizda bi resmiyet var samimi degiliz onlar baska bir yerde yasiyorlar ama sık sık geliyorlar yaşadığımiz yere kayimvalideme şaka bile yapamıyorum hani takılamiyorum bile kendim gibi de olamıyorum aklıma sohbet konusu da gelmiyor kasiliyorum resmen yaninda hiicc bisi gelmiyo aklima konuşacak... kadin kesin icinden diyordur duvar gibi bu da diye :) ama elimde degil..sizce bu daha yeni gelin olduğum icin mi yani sonradan duzeliyor mu boyle olan var mi benim gibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?