- 29 Kasım 2017
- 395
- 165
- 23
- 31
- Konu Sahibi Depresiff polianna
-
gelsinler ne varki bunda telefonda konuşun özelinizi 1 ayda ne kadar çabuk bıkmışsınız eşinizede söylediyseniz eğer gelecekte baya bir sorunlu evliliğiniz olacak ki böyle şeylere takılırsanız ve sorun ederseniz kavga çıkar bence hemen çoçuk yapmayın boşanma ihitimaliniz yüksekarkadaşlar merhaba
Daha 1 aylık evliyim ve yine bir derdim var
1 aylık evliyim kayın validemle altlı üstlü oturuyoruz ve bide bekar görümcem var. Kayınpederim yok.
Çarşamba günü rahatsız olduğum için annem babam sürpriz yapıp ilk defa evime geldiler. Görümcemde ayakkabıları görmüş kaynanama söylemiş o da hemen inmiş paldır küldür geldi misafirin gelmiş hiç haber vermiyosun diye peşinden görümcemde indi. Yüzüm düştü haliyle. Ailemle konusacak özel şeylerim olabilir. Neyse annemlerin gitmesine yakın kalktılar. Pazar günüde annemleri yemeğe aldım. Onlar 7 gibi geleceklerini düşünüyolardı sanırım annemler 5 te geldiler yedik içtik 8 bucukta bunlar yine pat diye indiler aşağya. Bu sefer moralimi bozmadım gülümsemeye devam ettim.
Görümcemde bir akşam önce bişey için yukarı cıktığımda hadi yarın görüşürz dedi. Yani sen surat assanda biz yarın şnicez aşağıya dedi resmen. Cok sinirliyim.
Bu duruma nasıl çözüm bulucam?
Her ailem geldiğinde gelecekler mi? Teyzelerim akrabalarım geldiğinde gelecekler mi? Tectübelilerden tavsiye bekliyorum.
Herkese şimdiden tşkler :)
Niye kabul ettin ki altlı üstlü oturmayı evde erkek yok diye eşin zorladı bğyük ihtimal altlı üstlü oturmak yerine birkaç sokak ötede otrsaydın bari .ben işime hep diyorum asla altlı üstlü oturmam sevmem laubali ilişkileri diye su an zaten 2 saat uzaklıktayım onlar merkezde diye merkeze gitmeyi bile kabul etmedim :)arkadaşlar merhaba
1 aylık evliyim kayın validemle altlı üstlü oturuyoruz ve bide bekar görümcem var. Kayınpederim yok.
Çarşamba günü rahatsız olduğum için annem babam sürpriz yapıp ilk defa evime geldiler. Görümcemde ayakkabıları görmüş kaynanama söylemiş o da hemen inmiş paldır küldür geldi misafirin gelmiş hiç haber vermiyosun diye peşinden görümcemde indi. Yüzüm düştü haliyle. Ailemle konusacak özel şeylerim olabilir. Neyse annemlerin gitmesine yakın kalktılar. Pazar günüde annemleri yemeğe aldım. Onlar 7 gibi geleceklerini düşünüyolardı sanırım annemler 5 te geldiler yedik içtik 8 bucukta bunlar yine pat diye indiler aşağya. Bu sefer moralimi bozmadım gülümsemeye devam ettim.
Görümcemde bir akşam önce bişey için yukarı cıktığımda hadi yarın görüşürz dedi. Yani sen surat assanda biz yarın şnicez aşağıya dedi resmen. Cok sinirliyim.
Her ailem geldiğinde gelecekler mi? Teyzelerim akrabalarım geldiğinde gelecekler mi? Tectübelilerden tavsiye bekliyorum.
Yani kısaca eşine baskı uygula evde hiç gülme gerekirse huzursuz oldunu belirt canın hep sıkkın modda gez ıda ister istemez evimde huzur olsun diye cıkacak ordanarkadaşlar merhaba
Ve sonra adamlara hayatı zindan edin, adam soğuyunca da “napıcam ablalarım bi akıl verin. Kocamın sevgisini hissetmiyorum” diyin. Kocanı mahkum ettiğin hayata bak.Yani kısaca eşine baskı uygula evde hiç gülme gerekirse huzursuz oldunu belirt canın hep sıkkın modda gez ıda ister istemez evimde huzur olsun diye cıkacak ordan
Herkesin yapısı farklıdır benimki bu şekilde her şeye evet diyor belki ondada işe yarar dedim benimki üzülmemi huzursuz olmamızı istemez cünkü bu yöntemle her sey halloluyor 5 yıldır :)Ve sonra adamlara hayatı zindan edin, adam soğuyunca da “napıcam ablalarım bi akıl verin. Kocamın sevgisini hissetmiyorum” diyin. Kocanı mahkum ettiğin hayata bak.
Konu sahibi, daha yeni evlisin. Surat asıp, trip atmak yerine yabancı bir misafiriniz geleceği zaman “yarında xler geliyor anne. Sizide şu gün alayım.” diyin. O gün gelmemeleri gerektiğini anlasınlr. Ailenle görüşmek için iniyorlardır. Yada eşiniz söylüyordur. Biraz evlilik oturduğu zaman eşinizle paylaşırsınız bu durumu.
Ama sizin için eşinizin üzülmesi, huzursuz olması önemli değil. Yeterki istediğiniz olsun. Siz geçiniyorsanız neyse de yeni evlilere böyle tavsiyelerde bulunmayın bence.Herkesin yapısı farklıdır benimki bu şekilde her şeye evet diyor belki ondada işe yarar dedim benimki üzülmemi huzursuz olmamızı istemez cünkü bu yöntemle her sey halloluyor 5 yıldır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?