- 14 Kasım 2016
- 986
- 2.669
- 113
- Konu Sahibi Depresiff polianna
-
ay kuzum mesafeni koyarsan gelmezler neden oraya oturdun ki eşine söyle eşinde bizim arkadaslar falan gelince de olmaz ayıp olur gelmeyin desin :)arkadaşlar merhaba
Daha 1 aylık evliyim ve yine bir derdim var
1 aylık evliyim kayın validemle altlı üstlü oturuyoruz ve bide bekar görümcem var. Kayınpederim yok.
Çarşamba günü rahatsız olduğum için annem babam sürpriz yapıp ilk defa evime geldiler. Görümcemde ayakkabıları görmüş kaynanama söylemiş o da hemen inmiş paldır küldür geldi misafirin gelmiş hiç haber vermiyosun diye peşinden görümcemde indi. Yüzüm düştü haliyle. Ailemle konusacak özel şeylerim olabilir. Neyse annemlerin gitmesine yakın kalktılar. Pazar günüde annemleri yemeğe aldım. Onlar 7 gibi geleceklerini düşünüyolardı sanırım annemler 5 te geldiler yedik içtik 8 bucukta bunlar yine pat diye indiler aşağya. Bu sefer moralimi bozmadım gülümsemeye devam ettim.
Görümcemde bir akşam önce bişey için yukarı cıktığımda hadi yarın görüşürz dedi. Yani sen surat assanda biz yarın şnicez aşağıya dedi resmen. Cok sinirliyim.
Bu duruma nasıl çözüm bulucam?
Her ailem geldiğinde gelecekler mi? Teyzelerim akrabalarım geldiğinde gelecekler mi? Tectübelilerden tavsiye bekliyorum.
Herkese şimdiden tşkler :)
arkadaşlar merhaba
1 aylık evliyim kayın validemle altlı üstlü oturuyoruz ve bide bekar görümcem var. Kayınpederim yok.
Çarşamba günü rahatsız olduğum için annem babam sürpriz yapıp ilk defa evime geldiler. Görümcemde ayakkabıları görmüş kaynanama söylemiş o da hemen inmiş paldır küldür geldi misafirin gelmiş hiç haber vermiyosun diye peşinden görümcemde indi. Yüzüm düştü haliyle. Ailemle konusacak özel şeylerim olabilir. Neyse annemlerin gitmesine yakın kalktılar. Pazar günüde annemleri yemeğe aldım. Onlar 7 gibi geleceklerini düşünüyolardı sanırım annemler 5 te geldiler yedik içtik 8 bucukta bunlar yine pat diye indiler aşağya. Bu sefer moralimi bozmadım gülümsemeye devam ettim.
Görümcemde bir akşam önce bişey için yukarı cıktığımda hadi yarın görüşürz dedi. Yani sen surat assanda biz yarın şnicez aşağıya dedi resmen. Cok sinirliyim.
Her ailem geldiğinde gelecekler mi? Teyzelerim akrabalarım geldiğinde gelecekler mi? Tectübelilerden tavsiye bekliyorum.
arkadaşlar merhaba
Bu nasıl bir yorum sastim kaldım. KV ve görümce iki büyük bela da ne demek? Bu gelin milleti ne sanıyor kendini? Neyse susayimTabiki gelecekler akillim.sen altli ustlu oturursan olacagi bu.bir de soruyorsun.neden gelecekler biliyor musun sana guvenmedikleri icin.anne babana akrabalarina kendilerinin dedikodusunu yapip yapmayacagini gormek icin... onlarla bu sekilde yasadigin icin seni mallari olarak gorup her seyine burunlarini sokacaklar senden hesap soracaklar.iki buyuk bela kaynana ve gorumce ikilisi.gorumce bekar daha uzun zaman alir onun evlenmesi yani daha cok basinda duracak senin.gerci evlensede gittigi yerden ortaligi karistirir.
Susma sustukca sira sana gelirBu nasıl bir yorum sastim kaldım. KV ve görümce iki büyük bela da ne demek? Bu gelin milleti ne sanıyor kendini? Neyse susayim
Bende gelindim bende gordum yasadim bunu.cevremde de gordum.bende 3 tane gorumce vardi hala varlar yasim 50 oldu.ha her kayinvalide gorumce boyle olnaz tabi bunlar istisna istisnalar kaideyi bozmuyor.burasi turkiyeBu nasıl bir yorum sastim kaldım. KV ve görümce iki büyük bela da ne demek? Bu gelin milleti ne sanıyor kendini? Neyse susayim
arkadaşlar merhaba
Bu nasıl bir yorum sastim kaldım. KV ve görümce iki büyük bela da ne demek? Bu gelin milleti ne sanıyor kendini? Neyse susayim
Hem onların evinde yaşayıp hem onları istememe lüksünün olmaması yorumunuz garip geldi , neden heran vıcık vıcık ilişki içinde mi olmalı ? Yapmayın .kimse bu zihniyette olmamalı. Ben evimde oturtuyorum onlara huzur vermicem düşüncesi ne kadar kötü.Altli ustlu oturuyorsunuz bir caya gelebilir insanlar. Daha dogrusu sizin cagirmaniz hos olurdu. Daha bir aylik evlisiniz neler yasayip goreceksiniz kimbilir.
Oturdugunuz eve kira veriyor musunuz?
Cunku hem evlerinde yasayip hem de onlari istememe luksunuz yok maalesef. Keske olsa
İnsan kendi evinde annesiyle 1 saat başbaşa bırakılmıyorsa ,görümce ve kv tarafından ayakkabılar sayılıp annen geldi diye surat asılıyorsa bu iki insan kızın başına bela olmuşlar. Biraz ağır olun da saygı, sevgi görün.huzur verin insanlara yahu , gelin adı köle değilBu nasıl bir yorum sastim kaldım. KV ve görümce iki büyük bela da ne demek? Bu gelin milleti ne sanıyor kendini? Neyse susayim
Bir caya gelmesi ile huzur kacmaz. Vicik vicik da olunmaz. Ben de kaynana olacam,kizimin oglumun evine gidince ben kendim soylerim zaten hadi kayinvalidenin de ziline bir basin da o da gelsin oturalim hep beraber diye. Herkes kendi cocuguna hosgorulu olmayi,insani iliski kurmayi ogretsin mumkunse,egitim ailede baslar. Cok zor bir sey mi bu? Ayrica gelinim hem evimde otursun hem de bana tahammulu olmasin diye bir sey yok. Bastirsin kirayi ciksin o zaman evimden,beni istemeyen evimi niye istiyor menfaat dunyasi.Hem onların evinde yaşayıp hem onları istememe lüksünün olmaması yorumunuz garip geldi , neden heran vıcık vıcık ilişki içinde mi olmalı ? Yapmayın .kimse bu zihniyette olmamalı. Ben evimde oturtuyorum onlara huzur vermicem düşüncesi ne kadar kötü.
Kadın bir çaydan bahsetmemişki. Annemler nezamn gelse ayakkıbaya bakıp koşup geliyorlar diyor. Kv ile zaten komşu akşam sabah birlikteler. Kızın annesi geldiğinde de bir zahmet onlara müsade etsin. Bunun da saygıyla alakası var kv hoşgörülü olmayı öğrenememiş malesef. Ben kızı herzaman görüyorum bırakimde annesiyle vakit geçirsin demiyor.menfaat dünyasındiyorsunuz ama siz de gelinle anlaşamasanız oğlunuzu kapının önüne koyacaksınız sizinki de menfaat.kimsenin sınırlarını zorlamadan , çizgiyi aşmadan , kimseye rahatsızlık vermeden ölçülü seviyeli saygılı ilişkileri öğrenmeli çocuklarımız.Bir caya gelmesi ile huzur kacmaz. Vicik vicik da olunmaz. Ben de kaynana olacam,kizimin oglumun evine gidince ben kendim soylerim zaten hadi kayinvalidenin de ziline bir basin da o da gelsin oturalim hep beraber diye. Herkes kendi cocuguna hosgorulu olmayi,insani iliski kurmayi ogretsin mumkunse,egitim ailede baslar. Cok zor bir sey mi bu? Ayrica gelinim hem evimde otursun hem de bana tahammulu olmasin diye bir sey yok. Bastirsin kirayi ciksin o zaman evimden,beni istemeyen evimi niye istiyor menfaat dunyasi.
Valla altli ustlu oturdugun surece bunlar yasanir, olmaz diyen abartiyordur. Maaile oturulurken kimse annesiyle ozel vakit geciremez. Anne ile vakit gecirmek icin koca da yanimda olmamali o zaman yani onun sonu yok. Annesiyle ozel vakit gecirmek isteyen gunduz vakti cikar annesine gider,annesini alip disari cikar milyon tane caresi var. Ama ailem geliyor neden esimin ailesi geldi demek anlamsiz bir sikayet. Bir de koca acisindan degerlendirelim o da kaynanasiyla oturmak istemez kendi annesini ister hakli olarak.Kadın bir çaydan bahsetmemişki. Annemler nezamn gelse ayakkıbaya bakıp koşup geliyorlar diyor. Kv ile zaten komşu akşam sabah birlikteler. Kızın annesi geldiğinde de bir zahmet onlara müsade etsin. Bunun da saygıyla alakası var kv hoşgörülü olmayı öğrenememiş malesef. Ben kızı herzaman görüyorum bırakimde annesiyle vakit geçirsin demiyor.menfaat dünyasındiyorsunuz ama siz de gelinle anlaşamasanız oğlunuzu kapının önüne koyacaksınız sizinki de menfaat.kimsenin sınırlarını zorlamadan , çizgiyi aşmadan , kimseye rahatsızlık vermeden ölçülü seviyeli saygılı ilişkileri öğrenmeli çocuklarımız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?