Kayınvalide görümce sorunları

ay kuzum mesafeni koyarsan gelmezler neden oraya oturdun ki eşine söyle eşinde bizim arkadaslar falan gelince de olmaz ayıp olur gelmeyin desin :)

Tabiki gelecekler akillim.sen altli ustlu oturursan olacagi bu.bir de soruyorsun.neden gelecekler biliyor musun sana guvenmedikleri icin.anne babana akrabalarina kendilerinin dedikodusunu yapip yapmayacagini gormek icin... onlarla bu sekilde yasadigin icin seni mallari olarak gorup her seyine burunlarini sokacaklar senden hesap soracaklar.iki buyuk bela kaynana ve gorumce ikilisi.gorumce bekar daha uzun zaman alir onun evlenmesi yani daha cok basinda duracak senin.gerci evlensede gittigi yerden ortaligi karistirir.

Bu nasıl bir yorum sastim kaldım. KV ve görümce iki büyük bela da ne demek? Bu gelin milleti ne sanıyor kendini? Neyse susayim

Bu nasıl bir yorum sastim kaldım. KV ve görümce iki büyük bela da ne demek? Bu gelin milleti ne sanıyor kendini? Neyse susayim
Bende gelindim bende gordum yasadim bunu.cevremde de gordum.bende 3 tane gorumce vardi hala varlar yasim 50 oldu.ha her kayinvalide gorumce boyle olnaz tabi bunlar istisna istisnalar kaideyi bozmuyor.burasi turkiye

Hayat tarzlarını bılmedıgın, nasıl davranırlar kestıremedgın ınsanlarla altlı ustlu oturdugun surece evt gelecekler.
Kımı ınsan rahatsız etmıyım der gıtmez kımısıde sızınkıler gıbı her gun damlar. bunu ongoremeyıp aynı bınada oturuncada boyle olur ıste ne yazıkkı.

Hem onların evinde yaşayıp hem onları istememe lüksünün olmaması yorumunuz garip geldi , neden heran vıcık vıcık ilişki içinde mi olmalı ? Yapmayın .kimse bu zihniyette olmamalı. Ben evimde oturtuyorum onlara huzur vermicem düşüncesi ne kadar kötü.

İnsan kendi evinde annesiyle 1 saat başbaşa bırakılmıyorsa ,görümce ve kv tarafından ayakkabılar sayılıp annen geldi diye surat asılıyorsa bu iki insan kızın başına bela olmuşlar. Biraz ağır olun da saygı, sevgi görün.huzur verin insanlara yahu , gelin adı köle değil

Altlı üstlü oturmasan da rahatsız edecekleri varsa her türlü ederler zaten bu sadece ailen geldiklerinde gelmeleri değil amaç huzursuzluk çıkarmak olduktan sonra her konuda yaşarsın bunu. Bu aileler neden böyle yapıyor hiç anlamıyorum gerçekten senin evladın bir yuva kurmuş biraz saygı göster düşünceli ol ne gerek var böyle şeylere.. Malesef yaşıyoruz bunları ama. Burada eşlerin rolü gerçekten çok önemli ailesiyle arana mesafe koyarsın ama eşinin buna göstereceği tepki de önemli. Rahatsız olduğun konuları eşinle konuşmalısın, mantıklı düşünürse arkanda duracaktır.

Uzgunum ama altli ustlu oturursaniz olacagi bu her istediklerinde pat diye dalacaklar.eltimle ayni sitedeyiz ilk zamanlar nerdeyse haftanin 4 gunu habersizce gelir ben gitmeyince de kuserdi.yani bende gitsem nerdeyse haftanin her gunu gorusecektik ama gitmedim simdi 2 haftada bir gelir gideriz.sizinki daha kotu ben tasiyorum evimi sizinde firsat varsa kacin gidin

Buyuk ihtimal gelecekler. Benimkiler hala vazgecmediler. Ne zaman sehir disindan misafirim gelse yatili mutlaka ve mutlaka hosgeldine geldik bahanesiyle toplanip cumbur cemaat coluk cocuk gelirler. Ben artik kendi misafirlerimle ilgilenmeyi birakip eltimin yaramaz cocuklarinin pesinden kosarim. Tuvaleti les gibi birakirlar hepsinin arkasindan tuvalete girerim kendi misafirlerime ayip olmasin diye. Her seferinde beni mahcup ederler. Sabahtan gelir aksama kadar otururlar. Bir keresinde teyzemlerin ilk gelisiydi. Oturdular kalkmak bilmiyorlar. Daha bir de gorumcem hadi kalkin bize gidelim diye davet ediyor. Sonra dediki yarin mutlaka bize gelin(zaten bir gece kalacaklar yarin aksam gidecekler istiyor ki gidecekleri gunu de onlarla gecirsinler) neyse en son dayanamadim. Abla ilk gelisleri, sehri gezmeye cikacaktik bugun ama gec oldu bugun kaldi. Yarin gezmeyencikacaz son gunleri gelemeyiz dedim. Bozulur diye yaptim ama hic. Aslinda hic planimiz da yoktu. Ne zaman misafirim gelse yine ayni sey. Once gelirler saatlerce otururlar, sonra kendilerine davet ederler. Sanki benim misafirim bana degil kendileriyle vakit gecirmeye geldi. Bir sey de diyemiyoruz esim de rahatsiz oluyor aslinda hic dillendirmedi ama hissediyorum o da mahcup oluyor. Ama ne diyelim gelmeyin mi diyelim? Yaptiklati ayip ama onlarda oyle gormus, gelen misafire hosgeldine gidilir ve yemekli davet edilir. Ama iste gelen misafirin bana geldigini unutuyorlar heralde. Atsan atilmaz satsan satılmaz. Sen sukret bir kaynanan bir gorumcen var. Ayrica onlar inan ki inmese gercekten Ayip olabilir. Sonucta yeni evlisiniz. Ayip olacagibi dusunuyorlardir.

Ayakkabilari iceri al ve kim gelirse gelsin davet etme. Esek degillerse cagirilmadiklari icin utanip bi sure sonra gelmezler.

Bir caya gelmesi ile huzur kacmaz. Vicik vicik da olunmaz. Ben de kaynana olacam,kizimin oglumun evine gidince ben kendim soylerim zaten hadi kayinvalidenin de ziline bir basin da o da gelsin oturalim hep beraber diye. Herkes kendi cocuguna hosgorulu olmayi,insani iliski kurmayi ogretsin mumkunse,egitim ailede baslar. Cok zor bir sey mi bu? Ayrica gelinim hem evimde otursun hem de bana tahammulu olmasin diye bir sey yok. Bastirsin kirayi ciksin o zaman evimden,beni istemeyen evimi niye istiyor menfaat dunyasi.

Kadın bir çaydan bahsetmemişki. Annemler nezamn gelse ayakkıbaya bakıp koşup geliyorlar diyor. Kv ile zaten komşu akşam sabah birlikteler. Kızın annesi geldiğinde de bir zahmet onlara müsade etsin. Bunun da saygıyla alakası var kv hoşgörülü olmayı öğrenememiş malesef. Ben kızı herzaman görüyorum bırakimde annesiyle vakit geçirsin demiyor.menfaat dünyasındiyorsunuz ama siz de gelinle anlaşamasanız oğlunuzu kapının önüne koyacaksınız sizinki de menfaat.kimsenin sınırlarını zorlamadan , çizgiyi aşmadan , kimseye rahatsızlık vermeden ölçülü seviyeli saygılı ilişkileri öğrenmeli çocuklarımız.

Valla altli ustlu oturdugun surece bunlar yasanir, olmaz diyen abartiyordur. Maaile oturulurken kimse annesiyle ozel vakit geciremez. Anne ile vakit gecirmek icin koca da yanimda olmamali o zaman yani onun sonu yok. Annesiyle ozel vakit gecirmek isteyen gunduz vakti cikar annesine gider,annesini alip disari cikar milyon tane caresi var. Ama ailem geliyor neden esimin ailesi geldi demek anlamsiz bir sikayet. Bir de koca acisindan degerlendirelim o da kaynanasiyla oturmak istemez kendi annesini ister hakli olarak.

Gelinle anlasamazsam kapinin onune koymam,gelin hem evimde oturup hem de beni kendi evimde istemezse hadi oglum siz kiraya cikin esin benden rahatsiz olmasin daha fazla derim. Zaten oglum benim evime guvenip de evlenmesin,calissin adam olsun esine kendi kosullarinda bir ev ve yasam saglasin. Bana dayanmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…