- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Depresiff polianna
valla bizim aramızda 3 sokak var ama her misafirimde sağolsun yalnız bırakmaz gelir 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu zihniyetteki kv var oldukça kimseye huzur yok, ne geline ne oğluna ne de kendisine.Valla altli ustlu oturdugun surece bunlar yasanir, olmaz diyen abartiyordur. Maaile oturulurken kimse annesiyle ozel vakit geciremez. Anne ile vakit gecirmek icin koca da yanimda olmamali o zaman yani onun sonu yok. Annesiyle ozel vakit gecirmek isteyen gunduz vakti cikar annesine gider,annesini alip disari cikar milyon tane caresi var. Ama ailem geliyor neden esimin ailesi geldi demek anlamsiz bir sikayet. Bir de koca acisindan degerlendirelim o da kaynanasiyla oturmak istemez kendi annesini ister hakli olarak.
Gelinle anlasamazsam kapinin onune koymam,gelin hem evimde oturup hem de beni kendi evimde istemezse hadi oglum siz kiraya cikin esin benden rahatsiz olmasin daha fazla derim. Zaten oglum benim evime guvenip de evlenmesin,calissin adam olsun esine kendi kosullarinda bir ev ve yasam saglasin. Bana dayanmasin
Esas hem kvnin evinde oturayim hem de onu istemeyeyim diyen gelin zihniyeti ile kimseye huzur yok. Calissinlar zahmet olacak,kendi evlerine ciksinlar. Kv hakkin rahmetine kavusunca o ev gene onlarin korkmasin kimseBu zihniyetteki kv var oldukça kimseye huzur yok, ne geline ne oğluna ne de kendisine.
Hangi gelin oturmak ister ? Önce kendinize sorun bu soruyu önce. Herşey maddiyat değil. Altlı üstlü yaşamaya mahkum bırakılıyor gelinler.oğlanları zorluyor onlar gelinleri. Ha ben kabul edermiyim asla beni orada zorla oturtan zihniyet kapıda nöbet tutar terlik sayar , pusuda yatar misafirimi bekler. Ama ayrı eve de çıksa böyle saygısız insan durmaz. Aşksa aşk paraysa para böylelerini silip atmalı ama yapmıyor kızlar , tutturmuşlar bi aşığım aşığımEsas hem kvnin evinde oturayim hem de onu istemeyeyim diyen gelin zihniyeti ile kimseye huzur yok. Calissinlar zahmet olacak,kendi evlerine ciksinlar. Kv hakkin rahmetine kavusunca o ev gene onlarin korkmasin kimse![]()
Ya iste bakin cozum noktasi burda. Tahammul edemeyen oturmayacak arkadasim. Ne guzel soylediniz, askla bir nane olmuyor,kiz da erkek de kafasini calistiracak, tongaya dusmeyecek madem. Her gelin nasil bir olmuyorsa her kaynana da bir olmaz. Valla muhacirlar ne guzel bir arada oturuyor kimse de sikayetci degil,onlar da insan. Gul gibi gecinen pek cok insan var ayni evde. İnsanina bagli bu is ama memnun olmayacak olan da saf mi evlenince anliyor? Hatta daha sevgiliyken belli bu isler nasil yuruyecek. Akilli olsunlar. Sıkınti yaratacak insan daha bir km oteden belli oluyor telefonla da yetisirler ayni eve ne hacet. Herkes tavrini duzgun korusun dert tasa kalmazHangi gelin oturmak ister ? Önce kendinize sorun bu soruyu önce. Herşey maddiyat değil. Altlı üstlü yaşamaya mahkum bırakılıyor gelinler.oğlanları zorluyor onlar gelinleri. Ha ben kabul edermiyim asla beni orada zorla oturtan zihniyet kapıda nöbet tutar terlik sayar , pusuda yatar misafirimi bekler. Ama ayrı eve de çıksa böyle saygısız insan durmaz. Aşksa aşk paraysa para böylelerini silip atmalı ama yapmıyor kızlar , tutturmuşlar bi aşığım aşığım
Aynen öyle , yeni evlenen kızlra herşey pembiş pembiş. Allah hepimize kolaylık versinYa iste bakin cozum noktasi burda. Tahammul edemeyen oturmayacak arkadasim. Ne guzel soylediniz, askla bir nane olmuyor,kiz da erkek de kafasini calistiracak, tongaya dusmeyecek madem. Her gelin nasil bir olmuyorsa her kaynana da bir olmaz. Valla muhacirlar ne guzel bir arada oturuyor kimse de sikayetci degil,onlar da insan. Gul gibi gecinen pek cok insan var ayni evde. İnsanina bagli bu is ama memnun olmayacak olan da saf mi evlenince anliyor? Hatta daha sevgiliyken belli bu isler nasil yuruyecek. Akilli olsunlar. Sıkınti yaratacak insan daha bir km oteden belli oluyor telefonla da yetisirler ayni eve ne hacet. Herkes tavrini duzgun korusun dert tasa kalmaz
Halbuki hepimiz geleceğin gelini görümcesi ve kalınvalidesiyiz. Bende anlamadım bu işiBu nasıl bir yorum sastim kaldım. KV ve görümce iki büyük bela da ne demek? Bu gelin milleti ne sanıyor kendini? Neyse susayim