Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım güzelce söyle anne ben kendim yapabilirim ben sormadan bişey gösterme kendim sorumluluk almak istiyorum de yoksa durmazlar benimki de öyleydi sinir edip herşeye karışır sanki bişey beceremiyosun gibi gösterir o öyle yapınca gerçekten beceremiyo insan daKizlar kayinvalidenin bana is ogretmesinden gina geldi ,gorumcede benden kucuk oda soyle yap boyle yap akil veriyor.evdeki biseyi pisirmem icin veriyor soyle yap boyle yap tarif ediyor biber veriyor eline bicak almis soyle kes diyor kurut diyor nasil kesecegme kadar gösteriyor verdigi seyi yaptimmi yapmadimmi soruyor yonlendirmeye kalkiyor.artik kendimi saf salak hissettmeye basladim
Yaa sabah sabah ne güldümben bıçağı gözüm kapalı kullanırım önüme geleni keserim de
bak birdaha karışıyorlar mı
Ya
Yaa sabah sabah ne güldüm
Valla deli deliyi görünce sopasını saklarmış. Azıcık yırtık olun. Yoksa 5 yaşındaki torunu bile akış vermeye çalışır
Ben kendi bildiğim gibi yaparım diyin sizin bildiğiniz gibi olsun istiyorsanız siz yapın diyinKizlar kayinvalidenin bana is ogretmesinden gina geldi ,gorumcede benden kucuk oda soyle yap boyle yap akil veriyor.evdeki biseyi pisirmem icin veriyor soyle yap boyle yap tarif ediyor biber veriyor eline bicak almis soyle kes diyor kurut diyor nasil kesecegme kadar gösteriyor verdigi seyi yaptimmi yapmadimmi soruyor yonlendirmeye kalkiyor.artik kendimi saf salak hissettmeye basladim
Sen izin veriyorsun cnm söyleme bana ben yaparım yanlış yada doğru demelisin sinir oluyorum böyle kv ve gorumcelereKizlar kayinvalidenin bana is ogretmesinden gina geldi ,gorumcede benden kucuk oda soyle yap boyle yap akil veriyor.evdeki biseyi pisirmem icin veriyor soyle yap boyle yap tarif ediyor biber veriyor eline bicak almis soyle kes diyor kurut diyor nasil kesecegme kadar gösteriyor verdigi seyi yaptimmi yapmadimmi soruyor yonlendirmeye kalkiyor.artik kendimi saf salak hissettmeye basladim
Ben bunları yaparken sen napacaksın?Diye sormuyor musunuz?Kizlar kayinvalidenin bana is ogretmesinden gina geldi ,gorumcede benden kucuk oda soyle yap boyle yap akil veriyor.evdeki biseyi pisirmem icin veriyor soyle yap boyle yap tarif ediyor biber veriyor eline bicak almis soyle kes diyor kurut diyor nasil kesecegme kadar gösteriyor verdigi seyi yaptimmi yapmadimmi soruyor yonlendirmeye kalkiyor.artik kendimi saf salak hissettmeye basladim