• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalide gorumce

Benimkiler de böyle. En son bamya tarifi veriyordu. Artık nasıl bir yüz ifadesi takındıysam “tamam, sen bildiğin gibi yap” dedi. :confused:

Çok sinir bozucu bi durum . Bi kere sert çıkarsanız geri adım atar daha da yapmazlar devam ederlerse ağızlarının payını verirsiniz . Aynı model bende de var bi sefer karışma mutfağıma elini sürme dedikten sonra işler düzeldi .

Kizlar kayinvalidenin bana is ogretmesinden gina geldi ,gorumcede benden kucuk oda soyle yap boyle yap akil veriyor.evdeki biseyi pisirmem icin veriyor soyle yap boyle yap tarif ediyor biber veriyor eline bicak almis soyle kes diyor kurut diyor nasil kesecegme kadar gösteriyor verdigi seyi yaptimmi yapmadimmi soruyor yonlendirmeye kalkiyor.artik kendimi saf salak hissettmeye basladim
Canım güzelce söyle anne ben kendim yapabilirim ben sormadan bişey gösterme kendim sorumluluk almak istiyorum de yoksa durmazlar benimki de öyleydi sinir edip herşeye karışır sanki bişey beceremiyosun gibi gösterir o öyle yapınca gerçekten beceremiyo insan da

Basta yapti benimki de ama sonra yemekti maharetti görünce vazgecti sanirim simdi daha cok ben ona yapiyorum. 😀 bu zamanlarda da he ya da yok ya deyip gecmek lazim

Şöyle doğra deyince eminmisin dikine doğrarsam bibere lezzet gelirmiş yanına doğrarsam acılık verirmiş kız biliyormusun de sonra gül yanağından fıstık al

Ya
:bicak: ben bıçağı gözüm kapalı kullanırım önüme geleni keserim de

bak birdaha karışıyorlar mı
Yaa sabah sabah ne güldüm :KK70:

Valla deli deliyi görünce sopasını saklarmış. Azıcık yırtık olun. Yoksa 5 yaşındaki torunu bile akış vermeye çalışır

Ya

Yaa sabah sabah ne güldüm :KK70:

Valla deli deliyi görünce sopasını saklarmış. Azıcık yırtık olun. Yoksa 5 yaşındaki torunu bile akış vermeye çalışır

yeni evliydim kv bana sen ne biçim bulaşık yıkıyorsun dedi hani yaşım küçükde değil ,
öyle mi dedim birdaha asla elimim sürmedim ne yedim içtiysem tezgaha bıraktım çıktım ,
geçen seneydi sanırım 14 sene sonra yani bardaklarını yıkadım ,

yüz verdikçe kafana mıçarlar , konu sahibi biraz carlayacan

Emır almaktan ve bıseylerın bana yapılmasını soylemesınden hıc hoslanmam bana napacagımı soylemeyın de. Aynısını kv bana yemek yaparken soylemıstı aslında torununa soyledı kızım sana soylıyım gelınım sen anla yaptı yemegı yapan ben lafı ısıten torun olunca. Yemek yapmıyorum al kendın bıldıgın gıbı yap madem dedım dahada elımı surmedım 7 yıldır hıc kaldıramam ben boyle seylerı. Sende oyle yap

Ben şöyle yapmak istiyorum ya da sen daha iyi bilirsin al sen yap diyemiyor musunuz? Kim ne derse onu mu uyguluyorsunuz?

Kizlar kayinvalidenin bana is ogretmesinden gina geldi ,gorumcede benden kucuk oda soyle yap boyle yap akil veriyor.evdeki biseyi pisirmem icin veriyor soyle yap boyle yap tarif ediyor biber veriyor eline bicak almis soyle kes diyor kurut diyor nasil kesecegme kadar gösteriyor verdigi seyi yaptimmi yapmadimmi soruyor yonlendirmeye kalkiyor.artik kendimi saf salak hissettmeye basladim
Ben kendi bildiğim gibi yaparım diyin sizin bildiğiniz gibi olsun istiyorsanız siz yapın diyin

konuyu okumadan başlıkta ikisini birarada görünce bile ateş basmaya başladı. :skandal:
oyyyhhh tirledim haaa
hqdefault.webp

Sen izin veriyorsun cnm söyleme bana ben yaparım yanlış yada doğru demelisin sinir oluyorum böyle kv ve gorumcelere

Ben bunları yaparken sen napacaksın?Diye sormuyor musunuz?
Ay valla delleniyorm.
Aynı evde bile otursanız sizin sahibiniz değil onlar.
Sizi aynı evde oturmaya zorlamak onların ayıbı.
Bunu da anlamıyorm.
Evlenecek yasa gelmis adamlar neden aileyle aynı evde oturmayı marifet sanıyor?
Nerden baksan ilkellik.
Kvdeyle aynı evde oturup,cok mutlyum diyeni görmedik daha.
Cvbını verin yani,size sıgıntı muamelesi yapmalarına izin vermeyin.

Back
X