• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalide gorumce

ayrı evde oturmanıza ragmen sızı yonetmelerıne nasıl ızın verebılıyorsunuz ya cok sasırıyorum
mesela bıber ve bıcak almıs gostermıs ya boyle kes dıye
ben olsam tum bıberlerı onune koyarım canım cok guzel yapıyorsun al buyur ellerınden oper dıye

neden onları dınleyıp bırde ıcınıze atıyorsunuz

Kizlar kayinvalidenin bana is ogretmesinden gina geldi ,gorumcede benden kucuk oda soyle yap boyle yap akil veriyor.evdeki biseyi pisirmem icin veriyor soyle yap boyle yap tarif ediyor biber veriyor eline bicak almis soyle kes diyor kurut diyor nasil kesecegme kadar gösteriyor verdigi seyi yaptimmi yapmadimmi soruyor yonlendirmeye kalkiyor.artik kendimi saf salak hissettmeye basladim
Siz daha güzel yapıyorsunuz diyip içeri git

Kizlar kayinvalidenin bana is ogretmesinden gina geldi ,gorumcede benden kucuk oda soyle yap boyle yap akil veriyor.evdeki biseyi pisirmem icin veriyor soyle yap boyle yap tarif ediyor biber veriyor eline bicak almis soyle kes diyor kurut diyor nasil kesecegme kadar gösteriyor verdigi seyi yaptimmi yapmadimmi soruyor yonlendirmeye kalkiyor.artik kendimi saf salak hissettmeye basladim

ok. de yapma kendi bildigini uygula sen cildiracagina onlar sinir olsun. 😅

Madem sen iyisini biliyorsun alda yap ozaman desenize o çok bilmişlere seni saf bulmuşlar eziyorlar canım dişini çıkar hayatının her anlamında çok ezilirsiniz

ya benim kayinvalidem 17 sinde evlenmis galiba, bu yazdiklarinizin hepsini kayinvalidesinden ogrenmis.

ben evlendim ayni sekilde, yok salcayi su kasikla kullaniyorum , domatesini boyle kesiyorum anlatiyor bana,
ben de 27 yasindayim he ve evlilik oncesinde de 8 yildir ailemden ayri yasiyorum, bunun bir kismi tamamen yanliz :bicak:

Bana bir buhran gelirdi kayinvalide konustukca, ama tabi kadin iyi niyetinden yapiyor,
ben genelde ben oyle degil boyle yapiyorum, ben bu yontemi daha kolay/uygun/saglikli buluyorum, ay bu soyledigin yontem hic bana uygun degil .... seklinde cevap verirdim,
baya azaltti ama on yillik evliyim hala arada sansini deniyor :bicak:

yine de siz cok kalbini kirmadan bu sureci gecirmeye calisin.

Aynısından bendede var.
Bıcağı tutuşumdan , sebzeyi yıkayışıma kesişimden yemeği karıştırmama kadar bıkmadan usanmadan yorum yapan bi kv belası.
Bu bizim hayattaki sınavımız sanırım.
Ha bide annesi bana bunları öğretirken benden 6 yas küçük bacak bacak üstüne atmış sigara için görümce belası var

Aynısından bendede var.
Bıcağı tutuşumdan , sebzeyi yıkayışıma kesişimden yemeği karıştırmama kadar bıkmadan usanmadan yorum yapan bi kv belası.
Bu bizim hayattaki sınavımız sanırım.
Ha bide annesi bana bunları öğretirken benden 6 yas küçük bacak bacak üstüne atmış sigara için görümce belası var
Ne dese olmuyor insan susmakdan baska

Gerçekten iyi bişey diyorsa dinleyin. Ama saçmalıyosa boşverin benim böyle kolayıma geliyo, annemlerde böyle yapıyı,kocam böyle seviyo büsürü şey denebilir. Ama ben hiç açıklama yapmadım kendi bildipimi yaptım. Oda anladı. Ama işte konuşacak olan susmuyo şimdi de bizim şu komşu böyle yapıyo çok güZel oluyo, ben ona dedim yaptı çok beğenmişler ayy demişler iyiki öğrettin bak sende öyle yap :KK47:

Goesin
Kavgami ediym napiym ki oyle dersem devami gelir cunku
Koskoca evli varklı kadınsın seni küçük görüyorsa neden oğlu ile evlendirdi bunlar politik ol sana emir verdiklerinde çok biliyorsan kendiniz yapın ben böyle yapıyorum deyin çekil kenara sen onlara hizmetçi olarak gitmedin. Vede görüşmeyi azalt eğer kavga çıkar diye korkma çıkarsa çıksın kafasında ol

Goesin

Koskoca evli varklı kadınsın seni küçük görüyorsa neden oğlu ile evlendirdi bunlar politik ol sana emir verdiklerinde çok biliyorsan kendiniz yapın ben böyle yapıyorum deyin çekil kenara sen onlara hizmetçi olarak gitmedin. Vede görüşmeyi azalt eğer kavga çıkar diye korkma çıkarsa çıksın kafasında ol
Deniycem 😒

Kavgayı son seçenek olarak gör ama hakkını savun sana yaptıkları şey yılanın başını küçükken ezelim tavrı yetişkin bireysin yarın birgün çocuğun olacak onada karışırlar baştan tavrın net olsun kesinlikle hayatınız hiç döneminde pasif kalmayın yarın birgün sosyal ve iş hayatında cok zorluk yaşarsınız.

Llll
Llllav silnda

Kavgayı son seçenek olarak gör ama hakkını savun sana yaptıkları şey yılanın başını küçükken ezelim tavrı yetişkin bireysin yarın birgün çocuğun olacak onada karışırlar baştan tavrın net olsun kesinlikle hayatınız hiç döneminde pasif kalmayın yarın birgün sosyal ve iş hayatında cok zorluk yaşarsınız.
kac yasindasinz kendimi savunmayi ogrenmem gerek de iste sesiz bi yapim var bide kendimce bilmedigmi dusundgm seyler cok arsizlar bir soylesen bes isitirsin cahiller ne konustgunu bilmeyen insanlar yani yarismak zor birde çoğunluğa karsi teksen bilmiyorm nasil gider boyle

Llll
Llllav silnda

kac yasindasinz kendimi savunmayi ogrenmem gerek de iste sesiz bi yapim var bide kendimce bilmedigmi dusundgm seyler cok arsizlar bir soylesen bes isitirsin cahiller ne konustgunu bilmeyen insanlar yani yarismak zor birde çoğunluğa karsi teksen bilmiyorm nasil gider boyle
Onlar arsızsa sende arsız onlar deli ise sende deli ol deki deliyi görünce kaçar. 27 yaşındayım

E bir kere "ben bunları anamın evinde de öğrendim, bu kadarını da anlatmama gerek yok" diye bozuverin, geri cevap verirlerse altta kalmayın, yaptın mı diye sorarlarsa hayır öyle yapmadım.kendi bildiğim gibi yaptım.ben böyle seviyorum deyin, büyük ihtimalle çözülür

Banada yapıyorlardı biliyorum biliyorum dedim hep. Biliyorum tabiki bilmesem evlenmezdim demiştim bidaha demiyolar. Bizimkiler kötü niyetle demiyordu bi görümcem bilmişlik yapar oda benim çok güzel yaptığım yemeği ben bakkala çıktığımda daha fazla pişirmis cigdi pisirdim dedi. Bune böyle bundan olmaz dedim eşimde kızınca daha karışmaz

Back
X