- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.422
- 598
Buraya yazabiliyorsan dinlediğini de anlarsın.pek degil altyazısı lazim![]()
İlk videoyu izleyip dene istersen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buraya yazabiliyorsan dinlediğini de anlarsın.pek degil altyazısı lazim![]()
Siz daha güzel yapıyorsunuz diyip içeri gitKizlar kayinvalidenin bana is ogretmesinden gina geldi ,gorumcede benden kucuk oda soyle yap boyle yap akil veriyor.evdeki biseyi pisirmem icin veriyor soyle yap boyle yap tarif ediyor biber veriyor eline bicak almis soyle kes diyor kurut diyor nasil kesecegme kadar gösteriyor verdigi seyi yaptimmi yapmadimmi soruyor yonlendirmeye kalkiyor.artik kendimi saf salak hissettmeye basladim
Kizlar kayinvalidenin bana is ogretmesinden gina geldi ,gorumcede benden kucuk oda soyle yap boyle yap akil veriyor.evdeki biseyi pisirmem icin veriyor soyle yap boyle yap tarif ediyor biber veriyor eline bicak almis soyle kes diyor kurut diyor nasil kesecegme kadar gösteriyor verdigi seyi yaptimmi yapmadimmi soruyor yonlendirmeye kalkiyor.artik kendimi saf salak hissettmeye basladim
Kavgami ediym napiym ki oyle dersem devami gelir cunkuMadem sen iyisini biliyorsun alda yap ozaman desenize o çok bilmişlere seni saf bulmuşlar eziyorlar canım dişini çıkar hayatının her anlamında çok ezilirsiniz
Aynısından bendede var.Kizlar kayinvalidenin bana is ogretmesinden gina geldi ,gorumcede benden kucuk oda soyle yap boyle yap akil veriyor.evdeki biseyi pisirmem icin veriyor soyle yap boyle yap tarif ediyor biber veriyor eline bicak almis soyle kes diyor kurut diyor nasil kesecegme kadar gösteriyor verdigi seyi yaptimmi yapmadimmi soruyor yonlendirmeye kalkiyor.artik kendimi saf salak hissettmeye basladim
Ne dese olmuyor insan susmakdan baskaAynısından bendede var.
Bıcağı tutuşumdan , sebzeyi yıkayışıma kesişimden yemeği karıştırmama kadar bıkmadan usanmadan yorum yapan bi kv belası.
Bu bizim hayattaki sınavımız sanırım.
Ha bide annesi bana bunları öğretirken benden 6 yas küçük bacak bacak üstüne atmış sigara için görümce belası var
Seni çok iyi anlıyorum.Ne dese olmuyor insan susmakdan baska
Koskoca evli varklı kadınsın seni küçük görüyorsa neden oğlu ile evlendirdi bunlar politik ol sana emir verdiklerinde çok biliyorsan kendiniz yapın ben böyle yapıyorum deyin çekil kenara sen onlara hizmetçi olarak gitmedin. Vede görüşmeyi azalt eğer kavga çıkar diye korkma çıkarsa çıksın kafasında olKavgami ediym napiym ki oyle dersem devami gelir cunku
DeniycemGoesin
Koskoca evli varklı kadınsın seni küçük görüyorsa neden oğlu ile evlendirdi bunlar politik ol sana emir verdiklerinde çok biliyorsan kendiniz yapın ben böyle yapıyorum deyin çekil kenara sen onlara hizmetçi olarak gitmedin. Vede görüşmeyi azalt eğer kavga çıkar diye korkma çıkarsa çıksın kafasında ol
Kavgayı son seçenek olarak gör ama hakkını savun sana yaptıkları şey yılanın başını küçükken ezelim tavrı yetişkin bireysin yarın birgün çocuğun olacak onada karışırlar baştan tavrın net olsun kesinlikle hayatınız hiç döneminde pasif kalmayın yarın birgün sosyal ve iş hayatında cok zorluk yaşarsınız.Deniycem![]()
Kavgayı son seçenek olarak gör ama hakkını savun sana yaptıkları şey yılanın başını küçükken ezelim tavrı yetişkin bireysin yarın birgün çocuğun olacak onada karışırlar baştan tavrın net olsun kesinlikle hayatınız hiç döneminde pasif kalmayın yarın birgün sosyal ve iş hayatında cok zorluk yaşarsınız.
kac yasindasinz kendimi savunmayi ogrenmem gerek de iste sesiz bi yapim var bide kendimce bilmedigmi dusundgm seyler cok arsizlar bir soylesen bes isitirsin cahiller ne konustgunu bilmeyen insanlar yani yarismak zor birde çoğunluğa karsi teksen bilmiyorm nasil gider boyleKavgayı son seçenek olarak gör ama hakkını savun sana yaptıkları şey yılanın başını küçükken ezelim tavrı yetişkin bireysin yarın birgün çocuğun olacak onada karışırlar baştan tavrın net olsun kesinlikle hayatınız hiç döneminde pasif kalmayın yarın birgün sosyal ve iş hayatında cok zorluk yaşarsınız.
Onlar arsızsa sende arsız onlar deli ise sende deli ol deki deliyi görünce kaçar. 27 yaşındayımLlll
Llllav silnda
kac yasindasinz kendimi savunmayi ogrenmem gerek de iste sesiz bi yapim var bide kendimce bilmedigmi dusundgm seyler cok arsizlar bir soylesen bes isitirsin cahiller ne konustgunu bilmeyen insanlar yani yarismak zor birde çoğunluğa karsi teksen bilmiyorm nasil gider boyle