- 2 Nisan 2019
- 120
- 52
- 98
- 33
ben bıçağı gözüm kapalı kullanırım önüme geleni keserim de
bak birdaha karışıyorlar mı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bıçağı gözüm kapalı kullanırım önüme geleni keserim de
bak birdaha karışıyorlar mı
Sen biseyBüyük küçük bakmayın.
Hayatta herkesten bir şey öğrenmeye bakın.
Biliyorum demeyin.
Herkesin bilmediği şey olur.
80 yaşındaki insanın bile..
Ben bisey demeye kalksam kabullenmiyor kendi bildigini yapiyor posete bisey koyuyor yirtilmasin diyorum yine koyuyor bisey olmaz diye bisey soylesem 30 yildir yapiyoz oyle olmaz boyle olur demeye getiriyorBüyük küçük bakmayın.
Hayatta herkesten bir şey öğrenmeye bakın.
Biliyorum demeyin.
Herkesin bilmediği şey olur.
80 yaşındaki insanın bile..
"Ben öyle beceremem anne, sen yapta ver bana" de sende25 yasindayim evet galiba bilmedigmi yapamdgmi dusunyor
Ben böyle seviyorum demediniz mi hiç?Evimdeki duzene yaptigima ettigime nasil yapacagima kadar soylyyor
Kırmamak için susuyorsunuz, kayınvalide de öğretiyor sanıyor size. Hayal ediyorum da çok sinir bozucu ortam cidden ruhum daraldı .
Siz bilmeseniz de arayıp annenize sorarsınız, açıp internetten uygularsınız ama bilmediğinizi kv ye söylemeyin madem.
Başınızda biber domatesle dikilirken alın elinden anne biz böyle yaparız hep, böyle tercih ediyor böyle seviyoruz, sen yorulma geç otur lütfen keyfine bak deyin.
Görümceye zaten asla pabuç bırakma, çok haddini aşıyorsa zamanı gelince sen kendi evinde öyle yaparsın, ama başkalarına karışman hoş değil de açıkça sussun. Sinirim bozuldu.
Orda is yaparken nasil yapacagma degil evime getirince nasil kesip kurutacagmi soyluyor ordaykende yapiyolarrda ailecek boyleler
Ben hallederim , ben böyle yapıyorum de. Eğer devam ederlerse ben o şekilde bilmiyorum o zaman siz yapın de.Kizlar kayinvalidenin bana is ogretmesinden gina geldi ,gorumcede benden kucuk oda soyle yap boyle yap akil veriyor.evdeki biseyi pisirmem icin veriyor soyle yap boyle yap tarif ediyor biber veriyor eline bicak almis soyle kes diyor kurut diyor nasil kesecegme kadar gösteriyor verdigi seyi yaptimmi yapmadimmi soruyor yonlendirmeye kalkiyor.artik kendimi saf salak hissettmeye basladim
türkçe aLTyazisi varmiCanan4600 sınırlarını korumayan sinir hastası olur, delirmemek için kendinizi korumayı öğrenin.
Sinir hastası ettiklerinde ellerini üzerinizden çekerler ama faydası yok, siz sınırınızı korumayı öğrenip uzak tutun
Aşağıda paylaşacağım video serisi sizin gibi kendi sınırını koruyamayanlar için, defalarca izleyin...
![]()
SINIRLAR EĞİTİMİ
Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.www.youtube.com
Sanmıyorum, Türkçe dinleyince anlamaz mısınıztürkçe aLTyazisi varmi
pek degil altyazısı lazimSanmıyorum, Türkçe dinleyince anlamaz mısınız