• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalide gorumce

Bir yaparım iki yaparım, sonra kusura bakmasın veririm eline bıçağı beğenmiyorsan sen kes, doğra da görelim derim. Eş ailesini severim çok üzerime titrerler onlarda beni sever ama bazen bir konuda sürekli söyledikleri olur, ben böyle öğrendim annemden böyle rahatıma geliyor der çekilirim.

İlk etapta normal he de geç, yaptığınızı gördükçe düzelir. Benim kendi annem de çok müdahalecidir şunu şöyle yap bunu böyle yap şunu şu marketten al vs.. Zamanla geçiyor. Biraz kulak ardı edin.

Bir de şunu eklemek istiyorum. Kendi düşüncelerinin değerli olduğunu hissetmek istiyor olabilir. Arada gerçekten bilmediğiniz ama eşinizin sevdiği bir yemeği sorabilirsiniz. İnanın üçünüzde mutlu olursunuz.

Büyük küçük bakmayın.
Hayatta herkesten bir şey öğrenmeye bakın.
Biliyorum demeyin.
Herkesin bilmediği şey olur.
80 yaşındaki insanın bile..
Sen bisey
Büyük küçük bakmayın.
Hayatta herkesten bir şey öğrenmeye bakın.
Biliyorum demeyin.
Herkesin bilmediği şey olur.
80 yaşındaki insanın bile..
Ben bisey demeye kalksam kabullenmiyor kendi bildigini yapiyor posete bisey koyuyor yirtilmasin diyorum yine koyuyor bisey olmaz diye bisey soylesem 30 yildir yapiyoz oyle olmaz boyle olur demeye getiriyor

Neden kendinizi sinir hastası etmek için uğraşıyorsunuz ki!!!
Bu tutumlarından hiç hoşlandığınızı ve bu tavrın hoşunuza gitmediğini söyleyin.
Hele görünceyi hiç sallamam ona ne oluyor.
İstersem amuda kalkarak keserim ke ne ya...
Madem çok detaycilar lütfen siz yapın ben bu şekilde yapmak istemiyorum deyin.

Ay benim anneannemde öyle sürekli tarif verir böyle yapın şöyle yapın diye anneme falan :KK48:
Ama sizde biraz tepkinizi gösterin. Görümceye ben olsam benden çok iyi biliyorsan gel sen yap bende yeyim derim. Hani kv tariftir falan bilmiyor diye düşünüp anlatıyor olabilir de biber doğrama şekline bile karışıyorsa bir dursun orda

Kırmamak için susuyorsunuz, kayınvalide de öğretiyor sanıyor size. Hayal ediyorum da çok sinir bozucu ortam cidden ruhum daraldı . :110:

Siz bilmeseniz de arayıp annenize sorarsınız, açıp internetten uygularsınız ama bilmediğinizi kv ye söylemeyin madem.
Başınızda biber domatesle dikilirken alın elinden anne biz böyle yaparız hep, böyle tercih ediyor böyle seviyoruz, sen yorulma geç otur lütfen keyfine bak deyin.
:110:

Görümceye zaten asla pabuç bırakma, çok haddini aşıyorsa zamanı gelince sen kendi evinde öyle yaparsın, ama başkalarına karışman hoş değil de açıkça sussun. Sinirim bozuldu.

V9
Kırmamak için susuyorsunuz, kayınvalide de öğretiyor sanıyor size. Hayal ediyorum da çok sinir bozucu ortam cidden ruhum daraldı . :110:

Siz bilmeseniz de arayıp annenize sorarsınız, açıp internetten uygularsınız ama bilmediğinizi kv ye söylemeyin madem.
Başınızda biber domatesle dikilirken alın elinden anne biz böyle yaparız hep, böyle tercih ediyor böyle seviyoruz, sen yorulma geç otur lütfen keyfine bak deyin.
:110:

Görümceye zaten asla pabuç bırakma, çok haddini aşıyorsa zamanı gelince sen kendi evinde öyle yaparsın, ama başkalarına karışman hoş değil de açıkça sussun. Sinirim bozuldu.
Orda is yaparken nasil yapacagma degil evime getirince nasil kesip kurutacagmi soyluyor ordaykende yapiyolarrda ailecek boyleler

Ya o her kaynana da var . Benimki de beni denedi herhalde kahve yapacaktım karıştıracaktım karıştırmaya gerek yok dedi topal topak oluyor dedim bende olmuyor dedi doğrudur anne dedim sustum 😁 bildiğim gibi yapmaya devam ettim edeceğim 🤣 görümce muhtardır bizim evin muhtarı 😄 bu zamana kdr abisini annesini yönlendirmiş bir düğünde toplu çekim olacaktı sürekli eşime gel gelsene dşye salonun ortasında bağırdı erkek tarafı olarak çektirmiştik corona da bir daha girmek istemedim gitmedim eşimi de göndermedim ayar olmustr doğrudur yönlendirmesine ayar oluyorum bende mesafe koydum direk uzak duruyorum yalan yok

bnmkilerde yapardı , ama tatlım yemeğim çok meşhurdur , eşime sofrayı donatırdım. Bi gün kahvaltıya çağır ve pişi börek vs ... gibi şeyler yap ağızları açık kalsın . Kışlıklarıda anneme değil hep kendim yaptım, kayınvalideminde gözüne sokmuşluğum var ama hem haftaiçi çalışıp , haftasonu turşumu , sirkemi, salamura, reçel , kahvaltı sosu , kavanoz domatesimi kendim yaptım , o bize geleceği zamanda hepsini bangoya sıraladım :KK53: :KK53: :KK53: şimdi bnmki diyor sirkeyi nasıl yaptın ben hiç yapmadım bilmiyorum diye ve şu şöyle böyle yapılır da demiyor .Yap gözlerinee sokkk

Kizlar kayinvalidenin bana is ogretmesinden gina geldi ,gorumcede benden kucuk oda soyle yap boyle yap akil veriyor.evdeki biseyi pisirmem icin veriyor soyle yap boyle yap tarif ediyor biber veriyor eline bicak almis soyle kes diyor kurut diyor nasil kesecegme kadar gösteriyor verdigi seyi yaptimmi yapmadimmi soruyor yonlendirmeye kalkiyor.artik kendimi saf salak hissettmeye basladim
Ben hallederim , ben böyle yapıyorum de. Eğer devam ederlerse ben o şekilde bilmiyorum o zaman siz yapın de.

Canan4600 Canan4600 sınırlarını korumayan sinir hastası olur, delirmemek için kendinizi korumayı öğrenin.

Sinir hastası ettiklerinde ellerini üzerinizden çekerler ama faydası yok, siz sınırınızı korumayı öğrenip uzak tutun

Aşağıda paylaşacağım video serisi sizin gibi kendi sınırını koruyamayanlar için, defalarca izleyin...

Canan4600 Canan4600 sınırlarını korumayan sinir hastası olur, delirmemek için kendinizi korumayı öğrenin.

Sinir hastası ettiklerinde ellerini üzerinizden çekerler ama faydası yok, siz sınırınızı korumayı öğrenip uzak tutun

Aşağıda paylaşacağım video serisi sizin gibi kendi sınırını koruyamayanlar için, defalarca izleyin...

türkçe aLTyazisi varmi

banada öle iş buyursa bilyorum demem.
öğrenecek çok şey var bi daha yapsam begenmezse al sen yap göreyim derim bu kadarrrr.

Back
X