Kayınvalide Hakkında Endişelerim...

Canım benim, sen işe yanlış başlamışsın, yok baktırmam falan, öyle değilde , annene yazık iki çocuğa bakıyor zaten evin işine bile yetişemiyor kadıncağız birde bizimkine bakıpta yorulmasına izin veremem asla diyeceksin. Kötü olmadan iyilik düşünür gibi yapıp işi olmaza sokacaksın.

Sorduğunuz sorunun cevabı siz de zaten durumun tespitini yapmışsınız. Çocuk istemeniz çok güzel ama sanırım evlendikten sonraki şartlarınızı göz önüne alırsak sıkıntılarla dolu bir süreç olacak. Önce sorunun kaynağını tespit edin bence,eşinizin annesi sizinle mi yaşayacak yani aynı çatı altında ?
Siz çalışıyor olduğunuz için mi o bakmak istiyor?
Bakabilecek ya da sizin bebek üzerindeki sorumluluğunuzu üstlenecek başka bir kişi daha yok mu?
Bu soruları önce kendinize sorun . Yoksa bebek olduktan sonra bebeğiniz için endişe ederken bir de bu tür şeylere takılmanız sizi hiç iyi yönde etkilemez.

bir radyo tv mezunu olarak allah kısmet ederse çocuğuma 3 yaşına kadar tv yi yasaklamayı düşünüyorum onun yerine masal kasetleri var, dünyaya gözünü açar açmaz gelişi güzel hazırlanan çizgi filmler izlemek zorunda değil sonuçta. ve çocuklar özellikle gelişme çağlarındayken günde 40 dakikadan fazla tv seyretmelerini uygun bulmuyorum çünkü bi çizgi film nerdeyse 45 dk sürer ve gün boyunca çocukların izleyebileceği şeyler olmuyo tv de.. şimdiden nişanlına baskı yapma kv dene de he de geç. çocuk doğmadan önce ben pinpirikliyim çocuğum benim istediğim gibi büyümeli ben bakmalıyım vs diye aşılarsın eşine o da anlayış gösterir.

bence hic kendine bosuna dert etme ortada daha ne fol var nede yumurta gelin ata binmis ya nasip demis dogmamis cocuga don bicme kardesim bosver herseyi akisina birak inanki daha guzel olucak hersey

eşiniz görmüyo mu yeğenlerinin durumunu , evlerinin pisliğini ... Ama bir yandan böyle alıştığı için bunlar farklı gelmiyo olabilir evlenip sizin evinizi gördükten sonra bakış açısı değişebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…