Artık kötü konuşmamalıyım bu kadın hakkında fesat olmayayım diyorum ama kadın yapıyor yapacağını bebeğime hediye tutmuş kullanılmış bebek kıyafeti yollamış eşim arayıp niye yolladın ki sanırım kullanılmış dedi demesiyle azarı yemesi bir oldu neymiş tşk etmeliymişiz kusur aramamalıymışız şaka gibi pes gerçekten pes
Artık kötü konuşmamalıyım bu kadın hakkında fesat olmayayım diyorum ama kadın yapıyor yapacağını bebeğime hediye tutmuş kullanılmış bebek kıyafeti yollamış eşim arayıp niye yolladın ki sanırım kullanılmış dedi demesiyle azarı yemesi bir oldu neymiş tşk etmeliymişiz kusur aramamalıymışız şaka gibi pes gerçekten pes
ilk bebeğiniz mi hem gönderdiği kıyafetler kime ait yani hangi yakınınıza
hiçmi yeni bişey yok içinde ?
kv niz pek ince düşünmemiş yada düşlünememiş diyelimhanımlar ilk bebeğim ve kadın bunu hediye olarak yolluyor !
durumla falan alakası yok hanımlar kızıda doğum yaptı duydum ki birçok şey örmüş almış götürmüş bize gelince hep böyle yapıyor düğünümde de yapmıştı şimdi yavruma yapıyor aynı şeyi hediyeymiş birde üzerine yazmış babannesnden hediye falan diye kızmakta haksızmıyım
hanımlar ilk bebeğim ve kadın bunu hediye olarak yolluyor !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?