Kayınvalide hanım bebeğime kullanılmış bebek kıyafeti yollamış ! sağolsun

ikinci el gönderiyorsa önceden arayıp kızım komşunun bebeğinin kıyafetlerini göndereceğim eğer kullanırsan diye senle bi konuşup fikrini alması gerekirdi bence de

pes gerçekten...ahh bu kaynanaları ne yapmalı ahh..

bende bebişe beşik alacam demiştim 7 yaşındaki torununun (görümcemin çocuğu) beşiğini verelim dedi..sinir oldum hemen tepkimi göstermiştim ben bebeğime kullanılmış bir şey istemiyorum diye...şaka gibi ya insanlar insanın hevesinide kursağında birakıyorlar...

niye öyle diyosun ki ayıp değil madem kullanmak istemiyosun başkasına ver ne var bunda buarada bebeğini sağlıkla büyüt

öpcem, öpcem.

Birde şu var hediyesini yapsın, altını taksın. Doğuma gelmesin, mümkünse hiç gelmesin

ben kaynanamı sonra buldum ve dogumumdada kayınvalidemi çagırdım o da seve seve geldi önçe çok severdim ama eşime beni şikayet edermişgibi anlatması benim gözümde annemdi ama o haraketten sonra artık kaynana

Son düzenleme:

Affedersiniz resmen manyaklık, akıl hastalıgı baska bırsey degıl....

benımkıde cok meraklıdır baskasinin malina....
defalarca ben giydirmem istemıyorum dememe ragmen...
gider kermeslerden nerde bir cop kiyafet var alır getirir...
israr eder ben cok begendım cokta ucuz...
o zaman saklayın kizinizin bebegi olunca ona giydirirsiniz derim..
ertesi gun cope atılmis olarak gorurum :)))

Affedersiniz resmen manyaklık, akıl hastalıgı baska bırsey degıl....

Al kızına ver bunları o kullansın desem kıyameti kopartır görümcem olcak cadı.Ama biz el kızıyız tabi normal böyle ne koparsam kar nerden kıssakta ucuza kapatsak durumları.Lanet kadın aklıma geldikçe oynatcak gibi oluyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…