- 9 Temmuz 2021
- 3.242
- 6.064
- 108
- 29
- Konu Sahibi Ftmoztrk0910
Konu sahini yeni konu açmış eski eş neden böyle dedi diye .daha buraya yazmaz .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam da benim aklıma yatmayan şey erkek tüm gün dışarda , gelini doğruluk büyüten emek veren de Kv değil
Oğlunun evine giderse o emek edip büyütmediği bakmak zorunda ? Bu nasıl olacak ?
Karın tokluğuna hasta bakıcılık resmen
Ha eğer gelin Kv yi çokkk sevip de gönülden gel bende kal ben bakarım dese o ayrı
Oğlu da evlatKayınvalidesiniz diyelim ve hasta oldunuz.9 tane de çocuğunuz var.bir tane kızınız ile bir tane de oğlunuz birbirine yakın oturuyorlar şehirde.o oğlunuzun karısı da hamile.kızınızda mı kalırsınız oğlunuzda mı?açıklar mısınız?
Benim hangisinde kalmak istememin bir önemi yok. Hangisi bana bakabilecek durumdaysa onda kalırdım. Hastalığımın ne olduğu ve nasıl bir bakıma ihtiyaç duyduğum da önemli. Yani kız evlat erkek evlat fark etmez ben 9 unun da anasiysam sehrime yakın uzak hangisi uygunsa ona giderimKayınvalidesiniz diyelim ve hasta oldunuz.9 tane de çocuğunuz var.bir tane kızınız ile bir tane de oğlunuz birbirine yakın oturuyorlar şehirde.o oğlunuzun karısı da hamile.kızınızda mı kalırsınız oğlunuzda mı?açıklar mısınız?
Haklısınız .Ben zaten bana yapsın demiyorum ama kocası bir yere gitti mi ben evde yalnız kalamam deyip üst kattaki kizi yerine bize geliyor .Uzak bir yerden geldi mi bizim yemege cagirmamizi ,onu agirlamamizi bekliyor .Kızına hiç abartmiyorum senede 1 defa gidiyordur gitmiyordur ama 15 dakika mesafedeki bana gelip yatılı kalıyor .Ve ilerde biliyorumki muhtaç olsa gelip benim evime yerleşecek .Damadım var rahat edemiyorum diyor .Evdeki oğlum gelin de zaten bizim kizimiz diyor .Bunun meali;gelini. İplemiyoruz ne derse desin bence..Bunuda anlayamam
Kadın kızına bakmış, adı üstünde kızı.
Doğrup, emek vererek büyütüğü evladı.
Aynısını sizin kv değilde annenizden beklemeniz doğru olur
Zira görümceye kv desi değil annesi yapmış
Tabii hastalıkta sizede yardımı dokunsa güzel olurmuş, ama zorundamı. Değil.
Yardıma ihtiyacı olduğundada kızına paslayabilirsiniz siz, bakmak zorunda değilsiniz.
Gelinin kızınsa damat da oğlun deseydiniz ya.Haklısınız .Ben zaten bana yapsın demiyorum ama kocası bir yere gitti mi ben evde yalnız kalamam deyip üst kattaki kizi yerine bize geliyor .Uzak bir yerden geldi mi bizim yemege cagirmamizi ,onu agirlamamizi bekliyor .Kızına hiç abartmiyorum senede 1 defa gidiyordur gitmiyordur ama 15 dakika mesafedeki bana gelip yatılı kalıyor .Ve ilerde biliyorumki muhtaç olsa gelip benim evime yerleşecek .Damadım var rahat edemiyorum diyor .Evdeki oğlum gelin de zaten bizim kizimiz diyor .Bunun meali;gelini. İplemiyoruz ne derse desin bence..O zaman kendisi de gelini yerine kızından beklemeli özveriyi .
Hamile diye neden belirtiniz anlamadım. Hamile olanın evine hasta kayınvalide giremiyormu tabi bulaşıcı hastaliksa hariç. Onun dışında hamile olup kendi evinin işini kim yapıyor o hamilenin? Canım kimse isterse o çocuğumda kalırdım. Hangisi müsaitse konuşur ona göre giderdim. Gerçi ben hastalıktan ölsem kimseyi aramıyorum ama ilerde nasıl düşünürüm bilmiyorumKayınvalidesiniz diyelim ve hasta oldunuz.9 tane de çocuğunuz var.bir tane kızınız ile bir tane de oğlunuz birbirine yakın oturuyorlar şehirde.o oğlunuzun karısı da hamile.kızınızda mı kalırsınız oğlunuzda mı?açıklar mısınız?
aynen birde kızı yorurmasın, kim yemek bulaşık işini seve seve yepıyor , bu işleride gelin kızı yapsın.Gelinin kızınsa damat da oğlun deseydiniz ya.
Eminim damadına da oğlum oğlum diyerek yağlayıp ballıyordur.
Gelini kızı değil hizmetlisi böyleleri için. Ee oğlumu mu bırakıcak mecbur bakıcak bana, ama damadım bunalirsa erkek deli dolu olur kızımı bırakabilir kızım dul mu kalsın diye o tarafı bunaltmıyorlar.
Tamam oğlu evde dursun baksın annesine akşama kadar , bunda sıkıntı tok zatenBenimde aklıma yatmayan gelin niye ben bakayım diyor diye o annenin tüm yükünün kız evladına yüklenmesi..ama kendi annesi gelecek olsa tabi bakarım der gelin hanım kocası ister mi sormaz bile o zaman erkek çocukları hiç bakmasın annesine..kız evladın da evi barkı çoluk çocuğu kocası yok mu..
Kızı mı?Konuyu annemin bende kalması lazım diye actıgınızı düsünmek istiyorym.Hayır kızı![]()
Benim çevremde hep gördüğüm şey ihtiyaç oldu mu anneleri kendin de dursun isterler .Gelinin bir şeye ihtiyacı olduğunda Yok annem hasta Yok annem yapamaz.Kendilerinin bir üstüne binmedigi kalır .Sonra bakıma gelince oğluna gitsin .Benim görümcem geldi Kayınvalidemin üst katından ev aldı .Çocuklarına baktırdı .Şimdi biri 16 yaşında biri 12 .İhtiyacı kalmadı.Ev bakıyor uzaktan .Annem yaslandı şimdi de ben bakayım demiyor .Aynısını gelin yapsa tefe koyarlar .Kızı mı?Konuyu annemin bende kalması lazım diye actıgınızı düsünmek istiyorym.
Gitsin oğlunda kalsın demezsiniz herhlde.
Aynı model görümce var bende.Benim çevremde hep gördüğüm şey ihtiyaç oldu mu anneleri kendin de dursun isterler .Gelinin bir şeye ihtiyacı olduğunda Yok annem hasta Yok annem yapamaz.Kendilerinin bir üstüne binmedigi kalır .Sonra bakıma gelince oğluna gitsin .Benim görümcem geldi Kayınvalidemin üst katından ev aldı .Çocuklarına baktırdı .Şimdi biri 16 yaşında biri 12 .İhtiyacı kalmadı.Ev bakıyor uzaktan .Annem yaslandı şimdi de ben bakayım demiyor .Aynısını gelin yapsa tefe koyarlar .
Kızı değilmiş ya, yanılmışızHayır kızı![]()