kayınvalide ile altlı üstlü oturmak doğru mu

deniz3519

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2014
251
37
43
35
kızkardeşimi istediler ve altlı üstlü oturucaklarmış.kadın çok konuşuyo.bu evliliğin onun için iyi olmucağını düşünüyorum.kardeşimi ne yaptıysam ikna edemedim ne yapabilirim sizce...

abla olarak dusuncelerinizi paylasmıssınız,
ikna etmek icin ugrasmanız bence fazla olmus,
kendisi de zaten ikna olmuyormus...
bırakın kendi karar versin.
evlenecek yasa geldiyse kendi kararlarını da alabilir...

Aynı evde oturmaktan iyidir ama bence mümkün olduğu kadar uzak oturmak tabiki daha iyidir. Kv olduğu için söylemiyorum bunu. Bence kız kardeşin senin annenle de altı üstlü oturmamali. Evlilik iki kişilik olmalı bence. Ailelerle sık sık görüşülmesi de iyidir ama bu saygı çerçevesinde ve misafirlik şeklinde olmalı benim görüşüme göre. Öyle çat kapı girilebilecek kadar yakın mesafe olmamalı ama tabiki de acil durumda ulaşılabilecek kadar da yakın olmalı. Bu zor birsey değil tabiki ama önemli olan kv yi ikna etmek. Zannetmiyorum ki karşı taraftan böyle bir talep gelmeden kardesin kv ile altli ustlu oturmak istesin. Bence kardeşine bunları anlat. Uzak olup tatlı olsunlar. Biraz mesafe herzaman iyidir iki tarafın ailesiyle de. Tabiki son karar kardeşinin.

altlı ustu oturmak demek beraber oturmak demek
hele bırde yeme ıcme bırse tamam
bızım oralarda le yaparlar genelde yeme ıcme bır olur
yemek ye sonra cayıydı meyvesıydı yatma saatıne kadar bereber oturulur
hergun beraber olunur
kesınlıkle dusuncenız cok dogru pısman olur vermeyın sakın ole yere

Her 2 tarafdanda ne kadar uzak o kadar iyi.
Bence haklısınız.
İllaki yüz göz olunur,sonrsında o üzülür

kesinlikle değil en azından bir otobüs mesafesi olmalı bence de ne kadar yakın o kadar müdahale özel hayata ki zaten altlı üstlü oturan kime sorsanız size olumsuz yanlarını söyler

Kardeşin için doğru olanı senin ve ailenin görüyor olması yeterli olmuyor maalesef onunda aynı pencereden bakıyor olması gerekiyor. Senin uyarman ve etraftakilerin uyarması gayet normal çünkü bu şekilde evliliklerde ne yazık ki üzülen kadın sayısı çok fazla. Ama bazen elimizden bir şey gelmez ve sadece oturur izleriz olanları. Sanırım kız kardeşin için sende böyle yapacaksın. Dilerim sonrası kötü olmaz, yanılan biz oluruz..

Etrafıbızdakı olumsuz örnekleri anlatın bnm arkadaş da bn anlaşırım falan dedi çarşaflı kadından zarar grlmez dedi bir yıla kalmadı boşandı.hiç dogru dgl bir şekılde ikna edin

ve çoçuğun kız kardeşi cezaevindeymiş. çoçuk kız kardeşimden eğitim seviyesi olarak düşük.bunları duyduktan sonra gözgöre göre nasıl olur diyebiliirim ki.babamız vefat etti 16 yıl önce kardeşlerimiin ağabeyi gibiyim.onların başına kötü bişi gelsin istemiyorum.ama ikna edemiyorum.

abla olarak dusuncelerinizi paylasmıssınız,
ikna etmek icin ugrasmanız bence fazla olmus,
kendisi de zaten ikna olmuyormus...
bırakın kendi karar versin.
evlenecek yasa geldiyse kendi kararlarını da alabilir...

çoçuğun kız kardeşi cezaevindeymiş. çoçuk kız kardeşimden eğitim seviyesi olarak düşük.bunları duyduktan sonra gözgöre göre nasıl olur diyebiliirim ki.babamız vefat etti 16 yıl önce. kardeşlerimiin ağabeyi gibiyim.onların başına kötü bişi gelsin istemiyorum.

nişan sırası zaten sıkıntılar olur kendiliğinden soğur sanırım ama karşı taraf çok diretiyorsa kardeşinde çok seviyorsa eş adayını malesef sizin yapabileceğiniz hiçbirşey kalmaz ama bilr bile lades olur kardeşinizinki allah akıl fikir versin inşallah

kayınvalidesiyle altlı üstlü oturan biri olarak kesinlikle kabul etmemesini tavsiye ediyorum.
ki benim kayınvalidem dünya iyisi bir kadın...
ne kadar iyi olursa olsun mesafe sart !

Kendi kaşınıyo bırak. Sana gelip dövündügündede dinleme bile bence.
Altlı üstlü otursunda görsün ebesinin bale pabucunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…