çoçuğun kız kardeşi cezaevindeymiş. çoçuk kız kardeşimden eğitim seviyesi olarak düşük.bunları duyduktan sonra gözgöre göre nasıl olur diyebiliirim ki.babamız vefat etti 16 yıl önce. kardeşlerimiin ağabeyi gibiyim.onların başına kötü bişi gelsin istemiyorum.
Tatlim bende gocmenim her yörede cesit cesit insan benim kaynanada basta iyi hoş geliyorduda simdi goresim bile yok buyuk cogunlukta boyle sen istisna olursan ne alaKızlar beni çok korkutuyorsunuz yaBiz de evlilik düşünüyoruz ve evlendiğimizde aile apartmanı olacak. Doğulu değiller göçmenler. Üst katta anneleri, amcaları falan oturacak. Annesini babasını tanıyorum çok da tatlı insanlar gerçekten. Hiç mi iyi örnek yok aranızda
Kızlar beni çok korkutuyorsunuz yaBiz de evlilik düşünüyoruz ve evlendiğimizde aile apartmanı olacak. Doğulu değiller göçmenler. Üst katta anneleri, amcaları falan oturacak. Annesini babasını tanıyorum çok da tatlı insanlar gerçekten. Hiç mi iyi örnek yok aranızda
aç burayı okut ona. kendiliğinden vazgeçecektir.
tam cadıymış .Ben katlanmazdım mesela öylesine .Ne karışır benim evime ?Ha aynı evde oturmuşsun ha altlı üstlü oturmuşsun ne fark eder ?
Tabikide asla oturmamalılar altlı üslü asla diyorum yani evlilikleri hemen biter .
Ben görüyorum aynı evde beraber yaşıyanları tanıdığımda var yazık kızı nasıl eziyorlar . 3 erkek kardeşler kocası da yola gidiyo . kız evin tüm işini yapıyo kaynana desen manyağın teki kız sabah 6 da kalkmayınca bağırıyormuş uyan diye kızıyormuş uyanmadığı zaman . kendi kocasının çocuklarının işlerini de geline yaptırıyor kaynanası .
Ben kayınvalideme gittim kız da gelmişti baktım yazık bütün işleri yapmaya başladı hemen nasıl alışmş bir de ezilmeye .
Bir de demiyor mu mutluyum ben kız kısmı böle olur falan . Çıldıracaktım ya . Aslında öyle düşünmüyor ezilmekten kendini öyle görmeye başlamış artık .
Zamanla insan kendini daha da ezik hisseder bence oranın işini yap buranın işini yap bilmem ne yap oohooo ölme eşeğim ölme . Ben farklı ilçelerde oturuyorum böyle gayet güzel bence . İdeali böyle olmalı bi sorunum da yok şükür . En güzeli böle arada ilçe filan olmalı yani .
Senin yapacağın birşey yok.Yaşamadan öğrenemez , şimdi hayat ona toz pembe senin ona söylediğin her laf batar .Hatta ablam acaba beni kıskanıyor mu diye düşünür.Neyse evliliklerini uzatabildikçe uzatınız.Zamanla zaten farkına varır ergeç.
Ona deki aklini dinlesin kalbini degil evlendikten sonra kalbin pek hukmu olmuyor kendi evinde 7/24 cat kapi gelen kaynanasi kaynatasi oldumu evinde rahat dolasamadimi nasil mutlu olcak acaba bende ayni seyi yaptm pismanim
Oylede yapma benim ablamda beni cok uyardi seviyorum diye dinlemedim sonra bana uzak durdu evliligimde cok sikinti yasadim hic yanimda olmadi ben cok yanliz kaldim sen onu yanliz birakmasöylemediğim kalmadı şifremi verdim burdakileri okusun diye.Anlamıyo.Ne hali varsa görsün silicem bende kendisini....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?