kayınvalide ile altlı üstlü oturmak doğru mu

Oylede yapma benim ablamda beni cok uyardi seviyorum diye dinlemedim sonra bana uzak durdu evliligimde cok sikinti yasadim hic yanimda olmadi ben cok yanliz kaldim sen onu yanliz birakma

Kaçgündür uyuyamıyorum.Ağlamaktan gözlerim şişti.sıkıntı oturdu yüreğime.demediğim kalmadı ama dinlemiyor.işin neresinden tutsam mantıklı yanı yok.o üzülmesin diye uğraşıyorum.ama hiç bi önemi yok kendimi yorduğumla kalıyo.artık ne hali varsa görsün.bende evliyim başıma gelenlerden örnek alsın diye uğraşıyorum anlatıyorum aile çokkkkkkk önemli diye o elin herifini seçiyosa yapacak bişi yok...

Bunlar kader kismet isi elin herifini secmekle alakasi yok oda gun gelicek anliycak seni gec olucak ama ins uzulmez

kayınvalideyle mümkün oldukca uzakta olmak daha iyidir.

Bacım gitti ama ayrı gitmediğine bin pişman kiraya çıkıcam diyor evi olmasına rağmen kafam rahat olur diyo

Bende kv aynı binada oturuyorum.bazen iyi yönleride oluyo ama kısmen kötü. 7 yıldır aynı.tek erkek çocuk eşim.ne eşim annesinden ayrılıyor nede kv oğlundan.çok üzüldüğüm yıprandığım konular oldu.hele ki karısına sahip çıkmayan bi gelini herkes eziyor.anlatılacak çok şey var kardeşin için ama Allah yazmış demekki kardeşinde yaşayıp öğrenecek.bende ablayım seni çok iyi anlıyorum ama bazı şeylerede fazla karışamıyorsun.sen dua et kardeşine hayırsız ise tez zamanda Rabbim içini soğutsun kardeşinin

Ya ne kadar sacma geliyo bu dusunceler bana niye herkesi bir tutarsiniz hic anlamiyorum.. altli ustlu gelin geldim bnde ne hergun kayinvalidem bnde ne bn onlardayim ne ilgisi var.. ne laflar isittim gelmeden once esim hakkinda kayinvalidem ve gorumcem hakkinda.. hic biriside olmadi gayet memnunum canim sıkıldığında gidicek kapim var herzaman esim gece vardiyasindayken hic korkmuyorum tek basima olmaktan alt katimda gik desem yardimima koscak bi ailem var cunku.. banada ablalarim diyordu gorursun diye gordum memnunum.. kardesinize ayril diyeceginize iyi anlasmayi saygi sinirlarini asmadan mesafe koymayi ogretin bence.. insan kismetini buldugunda canina kasti oldugunu bilse donemiyor kabul edin bunu basta.. kardesinize mutluluklar dilerim..

bu sadece kv için değil kendi ailenizle bile altlı üstşü oturmayın
unutmayın ne kdar uzak olunca o kadar tatlı oluyosunuz ve hiç bir sorun olmuyor

bu sadece kv için değil kendi ailenizle bile altlı üstşü oturmayın
unutmayın ne kdar uzak olunca o kadar tatlı oluyosunuz ve hiç bir sorun olmuyor
Kesinlikle katiliyorum size biz surekl ic iceyiz o kadar dikkat ederim saygisizlik yapmim diye ama yine biseyler bulup onumr durebiliyolar ne kadar uzak o kadar iyi

k.validenin çok konuşması dışında sorun var mı?
ben k.validemle altlı üstlü değil ama yan yana apartmanlarda oturuyorum
çok faydasını gördüm, görüyorum
ama aile olarak benim yetişme tarzıma çok uygunlar
görgü, kültür, sosyal statü bire bir örtüşüyor
çok konuşması dışında bunlara bakın derim
eğer bunlarda sıkıntı varsa, fizanda olsa yine sorun yaşanır
hiç gelip gitme olmasa bile!
çünkü o çok farklı ailenin oğluyla hayat geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…